רק אני לא ניגשת? הכל עושה בקיץ,וגם כן רק 4 השנה:/ הכל דחפו לנו בי"ב
M Miss Independent New member 22/11/06 #40 רק אני לא ניגשת? הכל עושה בקיץ,וגם כן רק 4 השנה:/ הכל דחפו לנו בי"ב
G GR££N woMAN© New member 22/11/06 #42 יאפ.. אני עושה 002../images/Emo9.gif וגם אנחנו לא מוכנים.. אנחנו רק בנושא השני מתוך החמישה עכשיו..
T The Shoe New member 22/11/06 #43 כנראה שבשומדבר אבל אני שוקלת לעבור לדוברי אנגלית, ואם יהא הדבר אז אעשה את E בחורף... אני מקווה להגיע לידי החלטה היום.
כנראה שבשומדבר אבל אני שוקלת לעבור לדוברי אנגלית, ואם יהא הדבר אז אעשה את E בחורף... אני מקווה להגיע לידי החלטה היום.
G GoOni New member 22/11/06 #44 מחשבת ישראל, יחידה אחת בינואר. עשיתי יחידה אחת בקיץ בשנה שעברה, ועוד שלוש יחולקו לקיץ הזה, לחורף של י"ב ולקיץ של י"ב. [וחוץ מזה השנה יש לי בהיסטוריה, מתמטיקה ואנגלית. זה הכל.]
מחשבת ישראל, יחידה אחת בינואר. עשיתי יחידה אחת בקיץ בשנה שעברה, ועוד שלוש יחולקו לקיץ הזה, לחורף של י"ב ולקיץ של י"ב. [וחוץ מזה השנה יש לי בהיסטוריה, מתמטיקה ואנגלית. זה הכל.]
T tttttttttt1 New member 23/11/06 #47 ../images/Emo6.gif עדיף מאוחר מאף פעם,לא? <מוזר שעושים היסטוריה א' בחורף של כיתה יא'..אבל...שיהיה..>