מי קדם למי הכיבוש לטרור או

פפו

New member
מי קדם למי הכיבוש לטרור או

הטרור לכיבוש. פשוט רציתי להזכיר שעוד לפני 67 היו פעולות טרור אך אז הם לא נקראו טרוריסטים אלא פדאינין. אז מה יגידו עכשיו כל אותם המצדיקים את הטרור בכיבוש לא צודק? הבה נתן לכם רמז קל. גם אז פעל הטרור תחת הדגל של שיחרור השטחים הכבושים כלומר שיחרור מדינת ישראל משליטה יהודית. לאור הדברים הנ"ל ברור שהטרור אינו כתוצאה מעוול הכיבוש האכזרי והלא צודק של הברברים היהודים אלא דרך חיים של הפלשתינאים התרבותיים והנאורים

פפו

New member
אם כך שנינו באותו צד?

בצד הצודק כמובן

הנה ההודעה שלך !!!

מתי אמרתי ש"הכיבוש" הוא דבר טוב?ו NightElf ו 13:25 | 15/12/04 אני לא אומר שצריך להיות "כיבוש", אני אומר שזכותו של עם להגן על עצמו, אל תערבב בין הדברים.

NightElf

New member
אתה תשקורת עויינת!!! ../images/Emo3.gif

סילפת את דבריי. לא אמרתי ש"הכיבוש" הוא דבר טוב, אבל כן אמרתי שזכותו של עם להגן על עצמו, ואם הדבר אומר שצריך לחסל תשתיות טרור בערים פלסטינאיות, אז יש לנו זכות "לכיבוש". אחרי שיהיה שקט מהצד הפלסטיני נדבר...

מה הקשר ? אמרת שכיבוש הוא לא

דבר טוב . וזכותו של עם להגן על עצמו .זו אמירה אוניברסלית המתאימה לכל עם . או שאתה חושב שהפלסטינים הם לא עם אלא עמה . אני מבין את הכאב שלך בנושא חללי הטרור היהודים אך הפתרון הוא מדיני ולא כוחני . לבנתיים שרון עצר די יפה את האוטובוסים המתפוצצים . שזו גם אשמתו של הימין . כי הימין לא הסכים לבנות גדר הפרדה (שכעת מוכח שהיא יעילה כמו הגדר ברצועת עזה ) כי היא מחזירה את הקו הירוק . אז לחוכמולוג שמקודם דיבר על ניהול ה"שמאל" במלחמת יום הכיפורים . הרבה מאד מקורבנות הטרור הם קורבנות שגדר הייתה מונעת אותם . ובלי סיפורים מיותרים אני חי על הגדר 13 שנים וישן בשקט .

כמה הערות...

כן הערבים הם לא עם הם עמה! כדבריך.... איזה פיתרון מדיני עם מי בדיוק?? אשמתו של הימין?? להזכירך האינתיפאדה התחיל בימי ברק! ראש הממשלה של השמאל!!!( אולי הוא טען שהוא ראש ממשלה של כ-ו-ל-ם אבל זה לא היה כך) כבר זמן קצר לפני שהוקמה הגדר נפסקו הפיגועים וזה בגלל נוכחות צה"ל בשטחים וחופש פעולה שכמובן השמאלנים יפי הנפש מתנגדים לו ורק מפריעים לצה"ל לבצע את עבודתו שהיא הגנה על המדינה!!!!!!!!!!

../images/Emo45.gif

הטרור הוא כמו סרטן-לא טיפלו בו טוב והוא התפשט. נקווה שלא מאוחר מידי. מה שאינני מקבלת הוא את המושג כיבוש(שנוצר על ידי שמאלנים קיצוניים גייס חמישי,ערבים ((אותו דבר בעצם)) ) אף פעם לא היינו ולא נהייה עם כובש,אין בישראל רצון אימפריאליסטי של מעצמה. מה שישראל רצתה ותמיד תרצה היא עצמאות והכרה בישראל הקטנה. לא גנבנו לאיש ולא התחלנו מלחמה אלה אם כן גררו אותנו לכך והיינו צריכים לקחת שטחים ולכבוש על מנת להפסיק את המלחמה (למרות שבסוף אחזרנו ואני מדברת על חצי האי סיני כמובן שכבשנו 3 פעמים מיד המצרים והחזרנו להם בסוף את כולו בהסכם השלום).

פפו

New member
האמת שהמילה כיבוש היא

מעין טרמינולוגיה שהושתלה פה ע"י הנהלת הפורום בכפוף להעדפותיה הפוליטיות. אני למשל מעדיף את המילה שיחרור והכוונה לשיחרור כל אותם ישובים היושבים על שטחים שנשקו לפני 67 עם קווי שביתת הנשק(שכפי שכבר אמרתי אינם קווי גבול מוכרים ומוסכמים) מפעילות עויינת וחבלנית של חבר האנשים שגרו בצד השני ופתאום החליטו שהם עם. אשתדל להבא להשתמש במונח האמיתי דהיינו השטחים המשוחררים

פפו

New member
חס וחלילה

ולא מטעמי אהבה לערבים אלא מטעמי רצון התנתקות טוטאלית מהם. אבל יש לקבוע קווי גבול מוסכמים המתבססים על נוחות וביטחון ישראלים קודם כל. הנקודה החשובה שרציתי להעלות פה היא ביטול הקשר שכל הזמן מוזכר פה בין הכיבוש והטרור. ולמי ששכח את הטרור דאז הריני מזכיר את הטבח בנוסעי האוטובוס במעלה העקרבים. אולי הזוועה שהתרחשה שם הכוללת התעללות בגופות תרגיע חלק מהמצדדים בפלשתינים המיסכנים

sela v

New member
הבעיה שאם נגיע

למשא ומתן ונהיה עם ראש סגור, ורק יהיה אכפת לנו מה הצדק שלנו, אז הצד השני ימשיך בטרור. לגבי מקרים מזויעים של טרור, אני בטוח שעל דוגמאות שלך, לפלסטינאים יש דוגמאות משלהם שמזויעות אותם.

פפו

New member
איזה דוגמאות זהות יש להם?

אנחנו עורפים ראשים? אנחנו גודעים אצבעות כדי לבזוז טבעות? אנחנו משסעים גופות?

sela v

New member
למשל

מה שרשום באתר של קדאפי. http://64.239.71.101/algathacom/medialeast/medialeast-en.htm לא חושב שהוא מתייחס שם למה שישראל עושה בדיוק, אבל יש לו כל מיני רעיונות לפתרון הסכסוך. ובטח למה שבצלם רושמים לא תאמין, אבל מה אתה חושב שהשב"כ עוצר מישהו הוא נותן לו פרחים? אה אם הוא עוצר מישהו מגיע לו כי הוא חשוד כמחבל. ואנחנו לא עורפים ראשים, אבל לא נותנים לחולים לעבור במחסומים, ולא שאני מצדיק מה שאני עושים, אבל חלק מעדיפים להתאבד מהצד שלהם, מאשר לסבול את מה שהחיילים הישראלים עושים להם, ושהישראלים אפילו לא אומרים מתי הם יצאו משם.

למעלה