מי ראה את הכתבה בערוץ 2 על אימון כושר אישי ?

Dark Muse

New member
אני, וזה היה מגוחך ../images/Emo3.gif

אני חושב שלמאמן אישי בחדר כושר יש הרבה יתרונות, אבל לא להחזיק את הכתפיים שעושים תרגילים. מעבר לכך, אימונים אישיים בבית הם...מיותרים לרוב האוכלוסיה, מוציאים מלא כסף מאנשים ובהסה"כ מוכרים לוקשים כרגיל. אבל מצד שני, אנשים מרגישים עם זה טוב, זה נותן אשלייה של עשינו משהו, ואם הם מוכנים לתת כסף למדריך כדי שיתן להם תחושה כזו אז שיהנו

arad700

New member
תשובה לתגובה מיותר לחלוטין ( dark muse

אויי כמה שטויות אתה מדבר ידידי סליחה כן, באימון אישי בבית אתה יכול בהחלט להפיק יופי של תוצאות כמובן בשילוב של אירובי חזק בחוץ או בחדר כושר , אני באופן אישי בבית מגיע עם המון ציוד שמתאים להכל , כמובן שזה לא אידיאלי לחלוטין אבל זה קרוב מאוד לכך ואני יכול להגיד לך שמתאמנים שהתאמנו איתי בבית הורידו עשרות סמ בהיקפים והתחטבו כתוצאה של עבודה בבית - ככה שלפני שאתה מוציא משפט כלכך לא סמכותי תבדוק מה אתה אומר ועל אחת כמה וכמה עם וכאשר הינך מאמן כושר בעצמך . שם רע לעיסוק הוצאת ואנשים עלולים להתבלבל שמאמנים אישיים הינם אוכלי כסף בלבד מה שלא נכון לפחות עבור חלק מהמאמנים אשר לוקחים את המקצוע ביתר רצינות . חשוב פעמיים להבא .. רק בריאות שיהיה ארד-שירותי כושר בריאות ותנועה .

dark muse צודק לחלוטין

אלא אם יש לך מכון כושר שלם שאתה מביא איתך, אין שום יעול באימון ביתי זה לגזול כסף לשווא. ירידה בהיקפים וכל מה שמסביב קשור יותר בתזונה מאשר באימון, אימון הוא פקטור שולי בתהליך ועומד אי שם למטה והמטרה העיקרית שלו הוא רק לשמר את מסת השריר בעת התהליך. אירובי הוא גם רק כלי עזר ולא חובה בשום תוכנית אימונים למטרת תוצאות על הרכב הגוף (אני לא נכנס לפקטור הבריאותי).

Dark Muse

New member
מחזק ומוסיף

הבעיה בבית זה שמרגילים נשים לעבוד עם גומיות ומשקולות עם משקלים של בקבוקי מים מהסופר לטווח חזרות גבוה ולא יעיל, על כדורי פיטבול ובוסו וכל מיני עזרים שכביכול מוכרים להם לוקש על שרירי CORE. בפועל, המסת שריר והכוח זה משהו שאי אפשר לחזק בבית לטווח ארוך, אלא אם כן יש ציוד מתאים וזה לא משהו שמדריך אישי יכול לסחוב אותו. זה כן יעיל לאוכלוסיה עם בעיות רפואיות או קשישים למשל. בחדר כושר לעומת זאת למדריך אישי יש יתרונות ברורים במעקב ובמוטיבציה ובבקרה יעילה על המתאמן.שם גם יש את הציוד הנדרש לכלל האוכלוסיה (המבוגרת והצעירה). הכתבה פשוט הציגה מדריכי כושר אישיים בחדר כושר (MOVE) שמה שהם עושים זה להחזיק את הכתפיים והידיים. אם יש משהו שלדעתי מאמן כושר אישי לא צריך לעשות זה בדיוק את זה. אם זה קל שיוסיפו משקל. אם יש בעיה תנועתית אז לתקן במגע. מעבר לכך, סתם לגעת במתאמנים זה מיותר לדעתי. יש מאמנים אישיים שעומדים ורואים שהכל בסדר (כמו שצריך) ויש כאלו שנוגעים בכל התרגיל כדי להפגין נוכחות או סתם לספק לעצמם יצרים.

arad700

New member
סוף סוף ענית כמו שצריך

עכשו ענית כמו שצריך או יותר נכון תיקנת את תשובתך הראשונה שכלל לא הייתה ברורה ובאה מאיזה מקום של יאוש או זילזול בתחום האימונים האישים , אתם שוכחים דברים אחרים כגון: פסיכולוגיה של המתאמן , רצון , הפינוק שהאימון מגיע אליו ועוד שלל סיבות למה האימון האישי לפעמיים עדיף או יעיל יותר מאימון רגיל בחדר הכושר , עצם העובדה שזה אישי מקנה יתרון גדול עבור המתאמן . אני באופן אישי מסביר את התרגיל ואף מדגים ואז מבקש לבצע במהלך התרגיל במידה וישנם תיקונים גדולים אני מתקן ומתערב חוץ מזה אני דורש מאמץ מלא של המתאמן לאורך כל התרגיל ממש לא נדחף ולא משאיר לא ידיים ולא רגלים כדי להראות הנה אני פה - אל תדאגו על המתאמן להסתדר לבד ,כי יבוא יום שהוא יצטרך לבצבע את הכל לבדו . ארד

Dark Muse

New member
גם בפעם הקודמת עניתי כמו שצריך

סביר יותר להניח שאתה הבנת שאתה טועה.

arad700

New member
וואוו כמה אגו

לא ידידי אתה טעית ואני הבנתי אותך מההתחלה , סתם שאלה מה אתם עושה בתחום עם אתה חושב שהכל עבודה בעיניים ? האם אתה מקבל סיפוק כלל מהעבודה? אני די חושש למתאמנים שלך עם על גבי תדרי האינטרנט אתה מגיב כך מענין מה קורה באחד על אחד איתך . ואוו ...

arad700

New member
תשובה

איך אתה יכול לדאוג למתאמנים שלי כאשר הם מקבלים יחס חם , אכפתי , והכי חשוב בעל מקצוע שעושה מה שהוא אוהב באמת ולא מסתכל על בילבולי שכל מסביב כמה זה " מיותר " או לא מיותר מה שאנחנו עושים , כל עוד יש הוכחות והאדם מאושר וגרמת לו לשינוי עשית את שלך , כנראה מאוס לך התחום או שכלל הוא לא בשבילך , לא נורא ידידי גם כאלה יש

arad700

New member
תגובה לקישור מיותר

דרך אגב בקישור ששלחת או חברך לדיון הסוער לא חידשתם שם נדה אז מה הפואנטה לא הבנתי?

היי היי !! אמנם החזקתי כתפיים לבחור שם..

ועוד מאמנים עושים את זה ובצדק, בעיקר בהתחלה על מנת ללמד מתאמנים להוריד שכמות במקום להפעיל UPPER TRAPEZIUS בתרגילים שזו לא מטרתם , ולעבוד נכון יותר עם כתפיים , גב, חזה (קצת קורסים של יואל..). אבל מכאן ועד לזה שאתה משמיץ ואומר שזה מה שעושים המאמנים ב MOVE ?! ... הדרך ארוכה. יש פה אחלה מאמנים! במקרה הייתי נוכחת (וקצת מצולמת) בכתבה ואני רק יכולה לומר שחלק נכבד ממנה "מבויים" אם אפשר לקרוא לזה ככה. בסופו של דבר טלוויזיה מציגה רק מה שהיא בוחרת ... אפילו את התרגיל של הכבל קרוס ביקשו מהמדריך ספציפית להדגים . וגם המתאמנת לא בדיוק מתאמנת סדרתית אלה פקידת קבלה. אז מה עדיף- לראות אותה בטלויזיה מבצעת את התרגיל שלא ביצעה מעולם ומתעוותת או שיחזיקו לה לשניה את הכתפייים ?

Dark Muse

New member
זה לא משנה יקירתי...

ראיתי מספיק דברים כאלו במציאות, זה לא משהו שאני רואה בטלויזיה ומופתע לגלות. לגבי שראגס שלא במקום, זה לא זכור לי שראיתי בכתבה - אני דיברתי על המדריך שפשוט הזיז עם המתאמנת את הידיים כשהיא בצעה פרפר. בכלל, אני לא חושב שצריך במשך כל התרגיל להחזיק את הכתפיים, גם אם אכן מדובר בשראגס לא רצוי

arad700

New member
שתיהיו בריאים ...

חברים יקרים נראה לי שאתם לא באמת בתחום הנכון , מין הסתם שהכל קשור להכל וואין דבר אחד ששולט בלעדי יותר מכולם , אימון ביתי יכול להיות יעיל ועוד איך ,כמובן שבתוך התהליך צריך להיות תהליך תזונתי נכון , ההוכחה הטובה ביותר עבורם הינה שאימונים אישיים מביאים תוצאות בשטח וזאת עובדה לא דעה שלכם ..

גבר חדל לייצנות

לך תקרא ספרים איכותיים ולא איך לעבוד על "שרירי" ליבה בבית.

arad700

New member
למבורגיני עלק ...

אני מתאר לעצמי שאתה די אוהב את עצמך , ודי נהנה לשמוע גם כן , כי אתה נישמע פתטי חבר... אגב עכשו ראיתי שאתה זה ששלחת את הקישור מה שמראה שאתה באמת בדיחה -לא חידשת כלום . עשה שיעורי בית והיטב. ארד

חבל

כי בדיחה כמוני עשתה בתחום מה שלא תעשה ב10 שנים הבאות תוך כדי עבודה עם גומיות ובוסו, אני אפילו בטוח שאין לך מושג אין אימון אמיתי אמור להתרחש. מה גם שראינו איך אתה מנסה להסתנן כאן לכל מיני פוסטים ולהציע אימונים אישיים לכל בן אדם שני כאן שבא לשאול שאלות פשוטות, מה קרה אין הרבה לקוחות שרוצים לעבוד על "שרירי ליבה" בבית? אני הדיון הזה סיימתי, שיהיה לך בהצלחה.

arad700

New member
חחחח

ח נו ברור עם שם כמו שהדבקת לעצמך פה חייבים להגיע אליך , שמשון הגיבור שכמותך ... חח אל תזלזל באנשים שהינך מכיר איש יקר , האמת שאני באמת יכול ללמד אותך מספר דברים בתחום, לוו דווקא באימון אישי אבל עזוב .. אתה יהיר וטיפש מידי ללמוד דברים חדשים .-אחרים . חחחח אני רואה שהכתבה השפיעה על אופן הכתיבה שלך כאשר אתה מכניס כל שניה וחצי את משפט שרירי הליבה . תחשוב על משהו " חכם " אחר להגיד -זה אתגר בשבילך לפחות, מענין אותי לדעת שאתה אומר אימון אמיתי אמור להראות מה האימון שאותו אתה עושה ואני יסביר לך את האימון שמתאמן עובר איתי ומשתתפי הפורום יגיבו לדעתם על רמת האימון

אממ

ביום שתדע מה זה SS ולא תחשוב שזה ארגון ההגנה והמודיעין של המפלגה הנאצית, יהיה לנו על מה לדבר, עד אז תמשיך להתעסק עם גומיות ובוסו.

למעלה