צורה מכובדת?
אולי פעם עוד היית מגיב בצורה כזאת, אבל "הפעם" הזה כבר עבר.. לתגובה שלך מעלי אני יגיב: 1. אני ליצן? טוב נו בסדר, אם אתה אומר. אה וגם בעל ליקוי בהבנת הנקרא שכחתי.. גם בטח אני רושם בצורה פוגעת, ואז בכלל נסיים את רשימת: "דברים ש Dark Muse מדמיין, ואולי לא, כי אותם דברים די מצביעים על עצמו". 2. שכחת מה שאלתי (ליקוי בהבנת הנקרא...?). אם היו מגבילים אותך לסגו מסויים של פעילות, או לחלופין אומרים לך להתמקד על פעילות אחת יותר, על מה היית מתמקד (במקרה שאנו רוצים לשפר ספרינטר בספרינט שלו). אם אתה עונה בכלוב, אז אולי SS באמת כבר עלתה לך לראש וזה אפילו לא מצחיק. אני גם לא רוצה לראות מה יקרה לכדורגל שלנו אם שחקנים יבלו יותר בחדר הכושר מאשר על הדשא. אהה כן ואני עוד הליצן. 3. תן לי מחקר שצריך לתת לאנשים שרוצים לשפר את הספרינטים קודם כל עבודה עם משקל בתרגילי בסיס. או שולי מחקר שבכלל בלי המדרגה הזאת של תרגילי בסיס, אסור לעבוד איתם על ספרינטים. כמובן שאני אומר תרגילי בסיס, אני לא מדבר על תרגילי בסיס ברמה תנועתית נכונה וגם עומס בסיסי (עם כל הכבוד לכלוב, אנשים עשו לאנג' ודד ליפט לפני שהיה להם כלוב). 4. לגבי עניין הפיטבול, אז כנראה באמת שאין לך שמץ של יצירתיות, והניסיון היחידי שלך עם פיטבול או בוסו או לא יודע מה נכלל בחדרי עיצוב. 5. עוד בעיה בהבנת הנקרא ואני מצטט: "איך אתה לא רואה את הקשר לכך שמאמנים אישיים ב-ב-י-ת, יש להם מגבלה עצומה במתן שירות יעיל יותר למתאמן." השאלה כאן היא האם מתאמנים ביתים שלא רוים לבוא לחדר כושר, יש טעם בלבצע תרגילים בבית עם ציוד שהמאמן מביא או פשוט לא לבצע כלום. הבנת? אם אתה חושב שזה או כלוב או כלום, אז הרי שהשתן מעורב עם SS עלו לך למוח. 6. איפה בדיוק ראית את התחום שאתה יכול לשפוט או לקבוע טענות מגוכחות כמו שקבעת? מענת הראל? אל תצחיק באמת.. אין לך שמץ, ואני בספק אם אתה מכיר לפחות 10-20 מאמנים שעושים אימון בבתים עם הרפטואר תרגילים שלהם והציוד שלהם, כדי בכלל להסיק משהו על מה שהולך שם, שמן הסתם לא מקבל שקיפות כמו חדר כושר. 7. באמת הכדורגל שלנו נראה כמו שהוא נראה בגלל שכדורגלנים לא עושים דדליפט? זה יכול להיות אחוז מסויים ולא כ"כ גדול כמו שאתה חושב לרמה הנמוכה שלנו לארץ. אולי כדי שתסתכל על רמת האימונים האירופאית והיחס האישי לכל ילד שמפתחים אותו מבחינת: תפריט, שעות שינה, כמות שעות אימון שבועית, רמה המקצועיות של האימונים (אני מדבר על אימונים בדשא, לא על אימונים בחדר הכושר), חוסר במסגרת שנקראת צבא, חוסר בצורך להשלים הכנסה כי הענף לא מכניס לך מספיק כסף וכו' וכו'.. אם תיקח כדורגלנים טובים שכן הצליחו להגיע ולשחק ברמה כמו אירופה, אתה תופתע לגלות שזה לא הדדליפט שגרם להיות מובדלים, אלא רק כשרון ואיך - רמת השקעה ומשפחה שנרתמת (באירופה לא צריך משפחה שתירתם אחרי הילד מאחר והקבוצה מהווה מעין בית שני בכל הצרכים שהוא זקוק להם). אורי