אתה טועה ידידי ../images/Emo13.gif
אני אענה לך סעיף סעיף. 1) בחורות מתאמנות גרוע כי ככה מראים להן איך להתאמן. היתה אצלי בחורה בת 27 במכון שעשתה לאנג', בנץ' פרס ואובר הד פרס בטכניקה יותר טובה משל בחורים צעירים וחסונים. למה? כי פשוט הראתי לה איך לעשות את זה. בחורה שפחדה ממשקולות של 2 קילו הרימה 20, ואם לא היו סוגרים את החדר כושר, אז גם היתה מגיעה למשקלים גבוהים יותר. אם אתה נותן למישהי בבית לעשות על כדורים תרגילים עם 3-5 קילו ל15-20 חזרות, אז היא אולי תלמד תרגילים, אבל זה לא ישפר לה שום דבר. להתאמן לטווח חזרות גבוה זה לא יעיל, ולהרים משקלים שסוחבים מהמכולת זה לא יעיל, וזה כאמור שמגיעים לטווח רחוק. להוציא אנשים משווי משקל ולעשות על ידי כך דברים קשים יותר, זה לא בהכרח טוב יותר. 2) אימון אישי בבית זה טוב כל עוד הגוף מתגרה כמו שצריך מהעומס שניתן לו. ברגע שמתקדמים ומתחילים לעשות דברים הפוך, כי המאמן אישי לא יכול לסחוב בקטנוע שלו משקולות כבדות, אז אנחנו בבעיה. נשים זאת אוכלוסיה שיחסית קל לאמן גם לחזרות נמוכות (אפשר לשם באוטו בקלות דאמבלים של 20 קילו שיהוו התנגדות לרוב הנשים). אפילו גומיות כוח כאלו ואחרות, עוד אפשר להשתמש בהן בצורה חכמה. אבל מהתייחסות לכתבה ומאיך שלדעתי הדברים עובדים, זה לא באמת עובד ככה. מאמנת אישית לא תסחוב לבית של מישהי דאמבלים של 20 קילו כל יד. עם גומיות אולי אפשר לשחק קצת עם העומסים, אבל לדעתי רוב המאמנים האישיים עושים מספר חזרות גבוהות כי היא "אישה" וכו'. 3) מה לעשות שמאמנים לא יודעים מה זה קרוספיט, ואני חותם שרובם הגדול מאוד לא מאמן לפי השיטה הזו? מעבר לכך, אני לא חסיד גדול של השיטה הזו, במתכונת של 200 שכיבות סמיכה ו400 מתח. בלי סקוואט ופרס ותרגילים חשובים שאפשר לעשות בחדר כושר, זה אימון אירובי שלא צריך מאמן אישי בשבילו... 4) יש לך טעות חמורה אם אתה חושב שכל מה שציינת פה לא משתפר כשאתה מתאמן על כוח. בעוד כל מה שהזכרת הם אספקטים די מיותרים לכלל האוכלוסיה - כוח ואימוני התנגדות הם הכי יעילים לקהל הרחב (אם נוסיף לזה אירובי או קרוספיט שמשלב אספקים של כוח, מה טוב). כל מה שציינת פה משתפר הכי ביעילות על ידי 5-6 תרגילים בחדר כושר, שאי אפשר לבצע בבית בציוד של מדריכים אישיים, ובטח שלא להגיע לתוצאות גבוהות בבית (ורובם גם בחוץ). מה גם שזה מיותר לבודד את הדברים האלו שאפשר בתרגיל אחד לשפר את כולם (אולי חוץ ממהירות וזריזות באופן ישיר). כל דבר יכול לאתגר, השאלה מה הם האמצעים. אם האמצעים מספקים את הלקוח, מאתגרים את הגוף שלו ומספקים לו התמודדות עם עומסים שהוא יעבוד קשה ונכון איתם, מעולה. להביא כדור פיטבול ומשקולות של 3 קילו ולעשות אימון אישי ל 20 חזרות, זה לקחת כסף מאנשים, ואם אתה מדריך חדר כושר, אז אתה אמור להבין זאת.