מי רוצה לעשות קעקוע של
?

../images/Emo216.gifתראי..זה 2 שירים מהאלבום

ונה נה נה הוא שיר דיי טוב, לדעת המון מבקרים.(ולדעתיייייייי
) אני חושבת שהאלבום עצמו עוד יפתיע את כולנו בצורה חיובית
אני פשוט מתה על שינויים כאלה..לא יודעים מאיפה זה בא לנו..

דווקא אהבתי! ../images/Emo223.gif

לא יודעת, משמיעה ראשונה זה נשמע שיר ממש חמוד. דווקא יפה. ^^ ונכון, הוא קצת פופי, ואת האמת שאת המוזיקה בהתחלה לא הכי אהבתי, אבל בהמשך זה כבר נהיה יותר נחמד^^ נתרגל לזה. וכמו מיכל- אני חושבת שאי אפשר עוד לשפוט את הסגנון החדש שלהם עא לצאת האלבום:)

../images/Emo216.gifאוי איזה שיר חמוד!!!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אכן, הוא קצת פופי!
אבל אין בזה שום דבר רע אז כולכם תנוחו.. כפרעליהם אני כ"כ אוהבת אותם

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif המילה אחת,

ווואו זה כלכך לא נשמע כמו מייכמ!וואו. אני צריכה להתרגלXD אבל התגעגעתי

Ayush Cohen

New member
השיר החדש מהמהם :)

שמתם לב שתמיד שירים מספר 6 (חוץ מבאלבום הראשון) באלבומים של MCR הם הכי יפים באלבום ?(לפחות לפי דעתי) I Don't Lve YOu -זה השיר הכי אהוב עלי מככככככככל השירים של MCR ♥♥♥♥ The Gost Of you ועכשיו זה :) למרות שעדיין לא שמעתי את האלבום הוא פשוט שיר משלם ♥_♥

Ayush Cohen

New member
אבל כיאילו הוא בטוח יצא או שרק זמין באייטונס?

כי זה נראה מוקדם מדי כי כיאלו נה נה נה יצא רק ב29 ל-9 וזה זה מוקדם מדי להוציא עוד סינגל וחוץ מזה היום יוצא הקליפ של נה נה נה אז להוציא גם סינגל זה מוזר וגם בכלל לא הודיעו על זה באתר אני ריאתי רק בוויקיפדיה שהוא יהיה זמין היום אז חשבתי שאולי הם (ויקי) טעו והיום באתר אמרו שזה זמין באייטונס

Ayush Cohen

New member
אה אופס הקליפ יוצא יום חמישי

פשוט התבלבלתי בימים באנגלית חחח

TicketToRide

New member
יאו זה כזה שונה../images/Emo129.gif

אבל סוף סוף יצא משהו ! חמוד כזה .. יקח לי זמן לגבש דעה עליו
.

NotFamous

New member
אני עם עדי, אהבתי!!!

זה מגניב כזה לשמוע אותם שונה. נראה איך יהיה שאר האלבום

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif נהיו יותר אלקטרוניים!

מזכיר את השינוי שלינקין עשו
יפה! אהבתי
בשמיעה ראשונה הייתי ככה
O_O.... בשמיעה שניה ממש נחמד!
פאנקי

../images/Emo216.gifO_O../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את לא היחיידה, איך שהשיר התחיל הייתי ב-ה-ל-ם..אבל הוא עובר לרוק ממש אחרי הבית הראשון ואז היה לי חיוך מאוזן לאוזן. חחח

ronali001

New member
וואי♥

לאאדעת מה איתכם אבל אני כ'כ נדלקתיי על השיר החדשש!!ובכללי על הסגנון שלהםD: יותר יפה להם רוק פאנקי כזה מאגניבXD השיר החדש שלהם כ'כ יפה-והכתיבה של ג'רארד-כרגיל-מדהימה!!3> קלטו את הפזמון: If there’s a place that I could be Then I’d be another memory Can I be the only hope for you? Because you’re the only hope for me... דיי זה שיר כ'כ חמוד שזה עושה לי לבכות...(במיוחד הרממבר מי בהתחלה) חכו חכו הם עוד יפתיעוו-מתחילים לשדר אותם לרדיו ובכללי מכניסים אותם לתודעה יותר של אנשים! וכמובן כולנו מקווים שהם יעשו הופעהה בישראלל!! למישהי יש תכנון מאיפה אפשר להשיג את הדיסק החדש שיוצא ב-22 בנובמבר?:)

כן, יש סינגל אחד חדש רשמי. ../images/Emo223.gif

והשני המדובר פה זה שיר ש'דלף' מהאלבום. אלבום חדש ב-22.11. תהי מעודכנת.

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo207.gif מכ"ר בגלגל"צ

היי מה קורה? אני סוג של קוראת סמויה כאן.. רק רציתי להגיד לכם למקרה שלא ידעתם שב4 ימים האחרונים השמיעו כל יום את NA NA NA בגלגל"צ. וגם שבוע שעבר עוד כמה פעמים. בקיצור.. לפי מה שראיתי השיר הולך להתנגן גם היום בגלגל"צ בין השעה 9 לשעה 10 בערב. סביר להניח שזה יהייה בסביבות ה9 וחצי אבל לא בטוח. אני יודעת את כל זה כי אני משרתת שם P: בקיצור תשמעו את אתם רוצים.. וסורי על החפירה :)

TicketToRide

New member
Need your help../images/Emo129.gif

למישהו במקרה יש את הסיפור הזה על האבא שאמר לילד שלו שכל פעם יוציא מסמר מקרש עץ שהוא מבקש סליחה .. מבינות למה אני מתכוונת ? אני מחפשת את זה ברמות ולא מוצאת

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif יאאאאווו מכירה.

גאדמאט מאיפה זהXD חכיחכי,אני עוד אזכר.

למעלה