מי שלושת הזוגות שההפקה תקדם לגמר?

מי שלושת הזוגות שההפקה תקדם לגמר?

בהנחה שיש התערבות מצד ההפקה וגורמים חיצוניים אחרים(יח''צ ופרסום), נשכח לרגע את מי אנחנו רוצים לראות בגמר.
אני מהמר על טליה וקובי (למרות שהם הכי נמוך בסולם פופלאריות הצופים), רומי וקורל(אם הן באמת מקורבות למישהו מצד ההפקה)...הזוג השלישי פתוח בין הסוורים, הסגולות , וא''א ( שלושת הזוגות האלה על אותה משבצת מינוס פלוס)...

דבי ודנה יסיימו בווגאס את חלקן במירוץ ''לפחות הגענו לווגאס, ויווה לאס ווגאס בייבי''( דבי כבר משננת את הטקסט לטקס הסיום על השטיח).

25330

New member
לדעתי המפלצת ובתה הגיעו עד הנה בזכות ההפקה...

ועזרתה הנמרצת.

לדעתי הדיל פשוט: המפלצת מספקת, דרמה, דמעות, סקס, ריגושים ומפלצתיות ובתמורה, למרות מיקומן הקבוע בתחתית והחידה הקבועה: "באמת השלימו את המשימה או שיד נעלמה עזרה להן?" - דבה עדיין מפזרת רעל וארס דרך המסך.

אני מהמרת על:
1. החכמה באדם שיודעת הכל, בכל, ועל הכל והמסורס שלצידה;
2. המפלצת ובתה;
3. הכל פתוח עם עדיפות מסויימת לבנות פ"ת שאביהן איש תקשורת ולאחת מהן יש קשרים לא רעים בתעשיה, בזכות עצמה. בכל מקרה, אם יש "מגיע" בריאליטי ואם הגמר הוא תוצר של תחרות הוגנת ולא בימוי מופק ומפוברק היטב לרומי ומעט פחות לקורל "מגיע" להיות בגמר בזכות עצמן והדרך שבה ההפקה בחרה להציג אותן בפנינו.

Lepton

New member
בואו נגיד שיהיה די מוזר...

אם רומי וקורל גמר לא יגיעו לגמר.

אורזיגל

New member
אני חושבת שטליה וקובי זוג מקסים

שניהם אינטיליגנטיים (צריכים להתנצל על זה? ממש לא).
לא חושבת שקובי הוא הבעל המסורס. הוא רחוק מלהיות פראייר/מסורס. אני חושבת שבשקט ובסבלנות שלו, הוא יודע לאזן את טליה. לא חושבת שטליה היתה מעריכה גבר מסורס. מתרשמת שיש ביניהם יחסים מאוד יפים ושהם זוג טוב, בכלל, לא רק במרוץ.

choco2602

New member

קובי הוא שקול בדעתו, והוא לא ממש מתאים לשפה הטבעית של ערוץ 2. הם הזוג האהוב עלי

laei49

New member
אותי דבי באופן אישי דוחה

הייתי מאוד שמחה אם היא תודח כבר

DidiEyes

New member
הסוורים - כי גם גברים מושכים צריכים על המסך

קורל ורומי.
האנרגטיות או האינטליגנטים - אולי פה ההפקה תאפשר תחרות אמיתית בחצי הגמר.

מה שמסקרן אותי יותר זה הגמר עצמו. היתכן שהתחרות בו תהיה הוגנת?
זה לא שנהיתי נאיבי פתאום, יש בזה גם הגיון - את מי שרצו להריץ, כבר הריצו ועד שיסתיים הגמר ישתילו עמוק בתודעה ואפשר למכור את המוצר שנוצר, מצד שני - אם הגרלת המליון בין שלושת הזוגות המובחרים ע"י ההפקה תהיה הוגנת זה יסתום את הגולל על תביעות אפשריות - אזרחיות, מנהליות ואולי אף פליליות - רבים השתוללו ולא ראו את הנורמות והרשויות ממטר בתחומים שונים ובסוף הובאו אחרי כבוד, מי שלא עוצר - בסוף נשרף.

שמש 33

New member
רומי וקורל, בטוח

גם אם אין להם קשרים עם אף אחד - הן בגיל המתאים, יש להן את המראה המתאים , הן פופולריות ואוהבות את המצלמה. אם קורל תוותר על הפרצוף הממורמר היא עוד תוכל להגיע לגיא פינס

לגבי השאר, אין לי מושג. הגיוני שההפקה תרצה לקדם את הסגולות בגלל הפופולריות שלהן והפוטנציאל הקומי של מעיין אבל יכול להיות שהיא תעדיף את מלכת הדרמה ובתה התותחית. אני לא חושבת שיש להפקה סיבה לקדם את קובי וטליה - הישראלי הממוצע לא יתחבר אליהם כל כך. נראה לי שאני מהמרת על בנות גמר, הסוורים והסגולות כפייבוריטים של ההפקה. זוגות כמו ד"ד וא"א מספקים דרמה לאורך המירוץ אבל בגמר, אם אין מתחרים פייטרים פשוט לא יהיה מעניין. לכן אני מאמינה ומקווה שלא יעזרו להם יותר.

אני מתקשה מאוד להאמין שאיציק ואלירן שרדו

עד השלב הזה בכוחות עצמם..

ואין שום סיכוי שהם באמת יצליחו לגרום לזוג להתחתן בוואגס מבלי לדעת אנגלית בסיסית ביותר... יש דברים שבתקשורת ידיים או עם הבעות פנים אפשר להתגבר עליהם... למשל המשימה בקובה עם ההרקדה של ההמון.. זה משהו שאפשר לעשות גם בלי לדעת שפה..
אבל להסביר לזוג שהם הולכים להתחתן על אמת ולהסביר להם על איזה מסמכים הם חותמים, ולוודא שיש להם תעודות ומסמכים וכו' זה כבר הרבה יותר מסובך...

אם איציק ואלירן יעברו את משימת החתונה, אני אאבד כל אמון באותנטיות של התוכנית הזאת - עד שיוכיחו לי אחרת.

אורישקי

New member
לא מאמין שרומי וקורל באמת מקורבות, רדו מזה

כבר, כל שנה מחפשים על מי להפיל את זה וזוג שיש לו קשרים עם ההפקה לא היה מתמודד שם כי זה נוגד את כללי האתיקה ויכול בקלות לגרור לתביעה.

מאמין שטליה וקובי ממש לא פייבוריטים של ההפקה.

ההפקה תרצה לראות את דבי ודנה מודחות מתישהו על תקן ההדחה המשמחת לראות את דבי מודחת סופסוף.

רומי וקורל, הסוורים והסגולות השלישייה של ההפקה לדעתי. גם א"א יכול להיות.

קשרים לא חייבים להיות ישירים.

אם אני עכשיו צריך שיסדרו לי עניין במחלקת רכש בחברה, אני לא חייב להכיר את מנהל הרכש או אף אחד מהמחלקה.. מספיק להכיר אדם אחר שיש לו קשרים איתם והוא יעביר את בקשתי כאילו היא בקשתו שלו...

That said, אני לא חובב קונסיפרציות... אני לא יודע מהם כללי המסגרת של הפורמט ועד כמה ההפקה יכולה להתערב - למשל, לשנות משימות ברגע האחרון או לתת משימות קיצור דרך קלות כלפי הזוג שידוע שיבחר בהן (למשל הזוג שהגיע אחרון בסיבוב הקודם)...

למשל: משימת העירום בחוף, מישהו באמת חושב שזוג בנות מישראל היה מסכים לעשות משימה כזאת..? אני רוצה להאמין שהמשימות האלה נקבעו מראש ולא שונו לאחר הידיעה של מי שהגיע אחרון בסיבוב הקודם, אבל אנחנו לא באמת יכולים לדעת עד כמה ההפקה מתערבת...

קודם שדבי תראה אופי, אחר כך נדבר על רצח

בנתיים היא עושה עבודה מצויינת להראות לנו למה היא זוכה לבוז מרוב צופי התוכנית.

Jason2

New member
אני חושב שהן יצאו בדיוק כפי שהן

חוץ מהקטע של השיחה שלהן ברכב שכבר עברנו עליו. אני חושב שהעריכה די משקפת את מערכת היחסים ביניהן. מה לעשות שדבי מאוד מפונקת ומאוד ילדותית. וזה גם לא קשור לעריכה, יש קטע ברשת שמעיין ובת אל מחקות את הזוגות החיקוי של דבי התרכז בזה שהיא לא רוצה לעשות משימות ומתבכיינת כל הזמן. אני לא חושב שההפקה עשתה לה עוול בזה שהיא מציגה את זה.

לא ראיתי את כל הפרקים אז אני מנוע מלהגיב..

באופן כללי, אין לי הרבה הערכה כלפי דבי.
אני באמת לא מבין למה דנה לא ניגשה לאודישנים עם בעלה

למעלה