מי שלושת הזוגות שההפקה תקדם לגמר?

choco2602

New member
אי אפשר לדעת..

אולי הוא לא רצה, ואולי היא רצתה לנסות לחזק את הקשר הרופף עם אמא. חשבה שבמצב כזה דברים ישתפרו. אי אפשר לדעת מה היא חשבה.. =\

Jason2

New member
כי עם בעלה היא לא הייתה מתקבלת

הרי ברור שהן שם בגלל דבי

25330

New member
אפשר להציע הסבר די פשוט

לפי מה שנאמר ונכתב בתוכנית או בהקשר לה, דבי היא זו עם הקשרים והנסיונות להגיע לראליטי'ס (כנראה יש לה קשר עם ארנה בן-דב מ"מועשרות"). ככל הנראה, דנה היא זו שרצתה לרוץ למליון ולכן היתה זקוקה לקשרים של אמא (במילרע) הטובה, מסורה ונכונה לעזור תמיד.

זאת הביאה את הקשרים וההכרות שמהווים תנאי הכרחי לליהוק בראליטי, וזו הביאה תוכנית שעניינה אותה ובמידה מספקת גם את המפיקים שחשבו שבת שמנסה להתקרב אל אמא (שוב במלרע) זה ליהוק שטוב לרייטינג, לדרמה וכו'.

התוצאה זיווג שמביא דרמה, ניגודים, סיפור קשה ברקע ונסיון ל"עבור תהליך" ו"לבנות את הזוגיות/קשר/חברות/משפחתיות... [השלם/מי את החסר] מחדש". לדעתי מה שדבי עברה זה הוקעה פומבית (מה שלא בהכרח מזיק להכנס לעולם הסלב'ס ותוכניות הבוקר). לפי המושגים שלי והסקילה הציבורית שהייתי חוששת מפניה, לו הייתי דבי וערוותי היתה נחשפת כך בציבור, הניתוח הבא של המפלצת המסולקנת חייב להיות ניתוח לשינוי פנים.

מאידך, דנה באמת ראויה להמון הערכה על מה שהיא ועל מה שהיא מסוגלת למרות שאלוהים לא חלק לה יותר מדי אגוזים, ילדות או הורות קלה.

DidiEyes

New member

אורישקי

New member
לפי מה שהן אמרו בראיון

ההפקה חיפשה אנשים, שמעה על דבי, התקשרה אלייה והציאה לה, דבי התכוונה לסרב אבל דנה ביקשה ממנה ללכת איתה. וכך קרה מה שקרה.

kobit11

New member
הרבה אנשים שאני מדברת איתם על דבי טוענים

שהיא אמא גרועה כי הסבתא גידלה את דנה, אבל 99 אחוז מהעולם שאני מכירה הם ילדים מפונקים של אמא,
כאלה שהסבתא (אמא שלהם) עוזרת להם הרבה בגידול הנכדים,
אז במה היא שונה מאימהות אחרות (99 אחוז, כבר אמרתי ?) שהסבתות עוזרות להן בגידול הנכדים ?

יש הבדל עצום מהותי ומשמעותי

בין לעזור פה ושם כמו שכל סבא וסבתא עושים לבין לגדל את הנכדה באופן שוטף.

או במספרים: סבא וסבתא ממוצעים נמצאים עם הנכדים כ 10% נניח מהזמן של הנכדים.

הסבתא של דנה הייתה איתה קרוב ל 100% מהזמן.

kobit11

New member
אני מדברת איתך על עזרה של 99 אחוז מהסבים

והסבתות שנמצאים עם הנכדים לא 10 אחוז, אלא הרבה יותר. ממש כל יום.
וההבדל הוא שבעוד שהילדים של דבי ישנו אצל סבתא, הילדים של הסבים והסבתות האחרים (99 אחוז) ישנו אצל ההורים. זה לא הבדל גדול, והשינה זה החלק הקל. לא צריך להעסיק את הילדים.

תאמין לי שהעזרה שהסבים והסבתות מגישים לילדים שלהם בהשגחה על הנכדים לא עושה את ההורים גרועים.
99 אחוז לא יכולים להיות הורים גרועים כי הורים גרועים זה נדיר.

t o m a k

New member
נשמע לי מצוץ מהאצבע

גם היום סבא וסבתא של האחיין שלי (ההורים שלי) נמצאים באופן פעיל בחייו והוא אצלם יום אחד (!!) בשבוע..
כשהייתי קטן גם אני הייתי אצל סבתא שלי במהלך השבוע אבל לא זכור לי שהיא גידלה אותי..
יש הבדל בין להפיל את העבודה של גידול הילדים על הסבים והסבתות (מה שדבי עשתה ועושה) לבין לתת לילד להתחבר עם הסבים והסבתות (שזה מה שלדעתי 99% מההורים עושים)

kobit11

New member
רואים רואים שאתה עוד לא אבא, שנהיה בריאים.

ואתה לא יודע מה זה סבים שמקלים הרבה מאוד על ההורים בעזרה שלהם בגידול הנכדים....

t o m a k

New member
נכון.. אני עוד לא אבא..

אבל זה לא היה הדיון..
ההורים שלי (סבא וסבתא של האחיין שלי) עוזרים מאוד לאחותי, אם צריך לאסוף את האחיין שלי מהגן או שאחותי מתעכבת בעבודה אז הם לוקחים אותו אליהם עד שהיא תוכל לאסוף אותו אבל ההבדל הוא שאף אחד בחיים לא יוכל לומר "סבתא גידלה אותו" כי אחותי ובעלה לוקחים אחריות על הילד והם אלו שמגדלים אותו.. לפי מה שזה נשמע דבי לא רק נעזרה בהורים אלא ממש הפילה את האחריות על גידול דנה על סבא וסבתא..

kobit11

New member
זה לא שהיא עזבה את הילדה ברחוב וטסה לחו"ל.

היתה מישהי שדאגה לילדה וכנראה בשמחה ובאהבה.

שמש 33

New member
בדיוק

יש לי ילדים קטנים וההורים עוזרים לנו המון המון בשמרטפות כשצריך, מוקפצים במקרי חירום, קונים להם דברים ומפנקים אותם. אחרי שהתאומות שלי נולדו אמא שלי היתה מגיעה במשך חודשיים מדי ערב אחרי העבודה לעזור במקלחות והשכבות. ועדיין, אני ובעלי אלו שדואגים גם לטיפול הפיזי וגם מתמודדים עם הסוגיות החינוכיות. זה נהדר שיש לנו כזאת תמיכה, שיש עם מי להתייעץ ובמי להיעזר אבל בשום אופן הסבים לא מגדלים את הילדים במקומנו.
אצל כל המשפחות הצעירות שאני מכירה(ואני מכירה הרבה)זה כך. המקרה של סבתא שמגדלת את הנכדים הוא מקרה קיצון וממש לא מעיד על הכלל.

kobit11

New member
התמיכה הזאת מחזקת את ההורים מאוד. תחשבי מה

היית עושה בלי העזרה של ההורים שלך.

וזה שההורים שלך עוזרים לך הרבה, זה ברור שהם עוזרים לך הרבה, לא עושה אותך אמא טובה או גרועה.

שמש 33

New member
את מפספסת את הנקודה

כל אחד צריך עזרה מדי פעם. אנשים רוצים מדי פעם לצאת להתאוורר, מדי פעם צריך להישאר מאוחר יותר בעבודה, לפעמים מוזעקים לאסוף ילד חולה מהגן בדיוק כשנמצאים בפגישה מחוץ לעיר, לפעמים יש התנגשויות לו"ז כשיש כמה ילדים... יש אנשים שמקבלים את העזרה הזאת מההורים שלהם, יש כאלו שיש להם רשת חברים/שכנים טובה ("עזור לי ואעזור לך") ויש כאלה שקונים עזרה בכסף. כך או אחרת, מסתדרים. זה שונה לגמרי מילדה שאוכלת אצל סבתא, מתקלחת אצל סבתא, סבתא דואגת שתכין שיעורים/תביא חולצה לבנה לקבלת שבת בגן, מתאמת מפגשים חברתיים והכי חשוב מחנכת ומקנה ערכים. וההורים - בשלהם... זה מצב פתולוגי. המצבים שתארתי למעלה הם מצבים נורמליים. אם לא היתה לי אמא שלוקחת את הילד הבכור לחוג קראטה בזמן שבעלי ואני לוקחים את התאומות לחוג שחיה התאומות לא היו הולכות לחוג וזהו. שום דבר דרמטי לא היה קורה. התמיכה מההורים עוזרת מאד ומקנה לי המון שלווה נפשית אבל היא רק עזרה ואני האמא. זה לא עושה אותי אמא טובה או רעה, זה עושה אותי אמא, נקודה. אני לא יודעת כמה מהאחריות על ילדיה דבי העבירה לאמא שלה אבל לפחות ע"פ דבריה זה הרבה יותר מהממוצע השכיח. קצת קשה לדון בזה כי אנחנו לא יודעים מה המשפט "סבתא גידלה אותך" מגלם בתוכו אבל אם היא מתכוונת לזה כפשוטו - סבתא של הילדים שלי ממש לא מגדלת אותם. סבתא שעוזרת זה מצב שכיח. סבתא שמגדלת - ממש לא.

DidiEyes

New member
לא ארד מזה.

לא ראיתי באף תוכנית ריאליטי שצפיתי בה עד היום (אני מודה שאני צופה רק בחלק קטן מהן, אבל אני כן צפיתי בכמה וכמה) התערבות כזאת בוטה, מתמדת ועוצמתית כמו בעונה הזאת של "המרוץ למליון". בחיים לא עשיתי מזה עניין, גם אם היו דברים שהשאירו טעם רע בפה, זה עדיין לא היה עיקר החוויה שלי מהתוכנית.
וובשבילי זה שקוף לגמרי שרומי וקורל הם הפייבוריטים של ההפקה. הריצו אותם באופן מביש לאורך כל התוכנית. אני אחזור על דברי ממזמן - לא נקבע מראש שהם יזכו בפרס הראשון, אבל כן שיגיעו לגמר ולמישהי מהן או שלתיהן מחכה מלפני הפרק הראשון תפקיד בתוכנית סדורה להפוך את ההרצה שלהם לכסף מהכנסות מפרסום עתידי \ הנחייה של משהו \ ?. נחיה ונראה מה זה בדיוק.

למעלה