מי שלושת הזוגות שההפקה תקדם לגמר?

אורישקי

New member
אז אני אתן לך דוגמא

הישרדות הישראלית, עונה 1.
המתמודד דן מנו היה אמור לעוף אחרי ערבוב שבטים שעשו. החליטו ש"בגלל שהמשימה צריכה שיוויון בין השבטים" יעבירו מתמודד מהשבט של דן לשבט השני (של הבנות). איך נקבע מי יהיה המתמודד? "מ ישזכה בהכי הרבה משימות עד כה בשבט שלו?". התשובה הייתה דן באופן ברור וזה היה ממש מביך לראות את המנחה מבקש מהם שירימו את היד.
בהמשך העונה השבטים התאחדו והיה יתרון של 6-5 לאחד השבטים. השבט של מנו היה במיעוט - מנו אמנם זכה בחסינות אבל זה היה ברור שבמוקדם או במאוחר הוא יודח. ההפקה המציאה את ההתערבות הכי מכוערת בריאלטי אבר - המציאו משימה שנקראת משימת וטו, שהזוכה בה מקבל אפשרות למנוע משני אנשים להצביע. כמובן שהמשימה הייתה משימה מכורה - משימת ריקודים עם שופטים שההפקה ייבאה - ונתנה את הניצחון לאחת מהבנות שהיו עם מנו בשבט. הדבר הזה הפך את כל המשחק, הדיח את השבט השני וגרם למנו להגיע לגמר.

לעומת זאת אין שום התערבות כלפי רומי וקורל שהן זוג מצוין. בטח ובטח שלא כמו זה.

DidiEyes

New member
תראה, אם מה שאפשר למצוא בפורום הזה

לא שכנע אותך לגבי התערבות לטובתן של האחיות, אני לא אגדיל לנסות.

זוג מצויין - אין קשר לכמה הן מצויינות והאם מריצים אותן או לא, ובחיי שאפשר להתווכח גם על כמה הן מצויינות, זה עניין של טעם.

את "הישרדות" ראיתי רק התחלה מהתחלה באחת מהעונות, ובאמת אני נזכר עכשיו שהתערבות של ההפקה הייתה גם שם בוטה מאוד וזה גרם לי להפסיק לצפות בתוכנית הזאת אחת ולתמיד.

יום נעים וכל טוב

אורישקי

New member
לא אומר שלא מריצים אותם

הם זוג שמקודם על ידי ההפקה בפרומואים ובתוכניות ובעריכה כי הוא מעניין.
אבל לא חושב שהתערבו לטובתם - אם כבר לטובת דבי ודנה או א"א.

DidiEyes

New member
גם הם, וגם א"א, וגם ד"ד.

ואפילו מור וליאור לפחות פעם אחת קיבלו סיוע, אפילו שהיה כבר ברור שתורם קרוב.

כל אחד מסתכל בתוכנית איכשהו הוא מסתכל, אפשר להפנות תשומת לב לנקודות מעניינות שבהם "אלוהים אוהב" זוג זה או אחר, אי אפשר לכפות פרשנות של דברים.
אם מה שפורסם פה בפורום לא נראה לך משכנע - אשריך וזכית כי תוכל להנות מהתוכנית יותר ממני.

אני מבחין בין 2 סוגי התערבויות של ההפקה.

התערבות אחת היא התערבות לנוחות ההפקה. לדוגמא אם הזוג האחרון מתקשה בסיום המשימה , עוזרים לו לסיים את המשימה כדי להתקדם הלאה ולא להשאיר את הצלמים וכל הצוות ערים כל הלילה.
אני מאמין שזה קורה המון.

התערבות שניה היא התערבות מכוונת לטובת זוג מסויים. אני מניח שהתערבות כזו קיימת פה ושם, אבל הרבה פחות מאשר ההתערבות מהסוג הראשון.

DidiEyes

New member
הרושם שלי שאתה ואני מבחינים בין שני הסוגים,

ההפקה כבר לא.

נראה ליי

דווקא נראה לי שדנה ודבי כן ישארו עד הסוף ומי שייסים את המרוץ בווגאס זה הסוורים
נראה לי קובי וטליה דנה ודבי ורומי וקורל
מקווה שהסוורים כן יהיו בגמר ורומי וקורל וא''א יעופו ומהר!

למעלה