מי שעדיין קונה דלק שיירגע. לפני 46

MADAM BI

New member
התקווה של הרץ אימבר - שאלה דחופה

מי עיבד את ההמנון במקור?

magy

New member
הי מאדאם................. ../images/Emo13.gif))))

התקלת אותי...... ועוד במקור........... הפזמונאים שלנו פה..........חייבים למצוא לך את התשובה...... ויש לנו כמה כאלה............ ברוכה השבה..............
)))))))))))))))))))))

חוכמית

New member
המקור הוא יצירה קלסית

בשם מולדבה. ושלום לכולם!!! פעם ראשונה שאני כאן והריחות והניחוחות שעולים מכם הם......איך להגיד... נפלאים!!!!!!!!! איך לא שמתי לב קודם שיש כזה פורום? תקבלו אותי אליכם???

פלגיאט, חהחהחההחחהח, אז אולי...

...גם אנחנו כעם, פלגיאט...? איזה קטע זה יהיה... למרות שנדמה לי שהנצרות והאיסלאם הם פלגיאט... אז צריך לטבוע זכויות יוצרים...

שכחת? אנחנו העם ה-נבחר ../images/Emo122.gif

כל כך נבחר .. שאלוהים לא עוזב אותנו לרגע.. והנצרות והאיסלם ... עשו srart-up על רעיון לוחות הבריתתתתתת לא?

דרך אגב, קראתי באיזה מקום ש...

...אברהם אבינו שהיגיע מחורן(סוריה תורכיה בערך) נחשף שם בצפון לשבטים שהיו מונוטאיסטיים, הוא מצא בזה עניין והתחיל להנחיל את הרעיון לשבטו/בני עמו ואולי גם לכן הדרים לארץ כנען, כדי להקים את "המייזם"(START UP) משלו...ללא הפרעה...

את מבינה כמה ה"מייזם" הצליח?...

...הוליד את היהדות שהולידה את הנצרות והאיסלאם... הקמנו על עצמנו את אויבנו, כמו כל מנהל שמקים לו "אופוזיציה"... עד להדחה במועצת המנהלים...

יענו "הגולם קם על יוצרו" ../images/Emo4.gif

... ובניגוד למייזמים אחרים שקמו כפיטריות אחרי הגשם.. ונסגרו בהמוניהן לאחרונה... המייזם הזה הוא ספחת כרונית שלא רואים את הסוף שלה....

ניכנס לבורסה, ניקנה מניה בעם היהודי

...מה את אומרת...? נקבל הנחה בגלל שאנחנו גם יהודים?...במחיר ההנפקה לפני 3000 שנה?

צפונה לגולן כמדומני זאת סוריה...?

...וצפונה לסוריה זאת תורכיה... ושם הסתובב אבי האומה...הרי הוא לא ישב בכפר אחד וזהו, שבט נוודים הם היו אז סביר להניח שזה היה אזור מחייתם, בין תורכיה לגולן... אבל זאת לא הנקודה החשובה, אלא החשיפה שלו לדת מונוטאיסטית קדומה יותר...

נתיבה

New member
אבא שלי עבד בים המלח בשנות ה-30

מהקיבוץ המאוחד..יחד עם חורנים..אני לא מבינה מה זה מצחיק.

magy

New member
בגלל השם הנשי, התחלת לכתוב

מבינה............ולא מבין......... שים לב......עוד מעט תרצה את הביריות של אשתך.... גרבי רשת, וכל מה שבמגירה שלה......
))))))))))) טרה, אנשים פונים אלייך כאל אישה....חושבים שאתה אישה..... הייתה הצעה לפגוש אותך.....כי חשבו שאתה אישה...... תשנה את השם.....אם אינך יודע איך.....אני אעזור לך...... אבל לפני הכל.....מחק את הקוקיס....שנמצאים ב- המחשב שלי....- חלונות - טמפ.....- וקוקיס....... אחר כך תוכל להכניס כל שם שתבחר.... זה תוקע לפעמים החלפת שם.....אני קיבלתי עזרה בזמנו......

magy

New member
תיקון

המחשב שלי - דיסק c - חלונות (windows ) - קוקיס.......

נתיבה

New member
איזה שבטים היו בענין המונותאיסטי?

ואור כשדים משם בא אברהם, אלו האשורים. שמלכם נבוכדנצר-מחריב בית ראשון. שנאמר ´מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו.´ בכלל כל העכתוב בתנ"ך- הינם מיתוסים שנכתבו על מגילות בימי בית שני. אולי בכלל בבבל.ורק המסורות עברו מדור לדור.למשל את נבואות ירמיהו העלה על הכתב ברוך בן נריה..שירד עימו למצרים..! ובקשר למונותאיזם היו שבטים בכנען שהיה להם אל אחד כמו הבעל או העשתורת. וגם יהווה ואדוני הם שני אלים..שהפכו לאחד. לכן בא הפסוק: ה´ אלהינו ה´ אחד. מי שמאמין כידוע לא יכול לערער ואינו מערער על מה שמקובל. אבל באתר נוסטלגיה שלנו..אנחנו הרי נוסעים ברכבת העמק..ועדיין ולא מאמינים שהיא בכלל תגיע..לאן שהוא. אז למה שנאמין לכל מה שכתוב בכרטיסים האלה..שמכרו לנו יחד עם הלוקשים של הסוציאליזם והקומוניזם, ועשו מזה סלט ציוני...יהודי ומה לא.! אני מהר שולח לכם לפני שאתחרט וגם אני צריך לעשות בעצמי סלט..לאשתי..!

למעלה