מי שעדיין קונה דלק שיירגע. לפני 46

נתיבה

New member
וכתב יהונתן גפן על הסלט האידאולוגי

[במוסף מעריב מאתמול] בזו הלשון:אזרחי העום ´מפחדים´ משום שאין יותר ´איזמים´.אינך יכול להישען יותר על הקפיטליזם,הקומוניזם,הסוציאליזם,ההומניזם,הפשיזם, השוביניזם,הפמיניזם,אחרי שמגדלי התאומים חסלו את גם את הקוביזם האיזם האחרון שנשאר לנו זה האלוקים. ...עכשיו כותבים נחמן מאומן כמו שהיה כתוב ´קשה באימונים קל בקרב´.. גם אצל אלקים ככה. וסליחה עם המאמינים[נתיבה] ומה שעוד רציתי להוסיף בקשר לדת..זה שבאי פיטקירן המורדים של הבאונטי רצחו אחד את השני בגלל שלא היו נשים לכולם, או סכסוך אחר..והאחרון שנותר ג´ון אדמס,החליט שאת הילדים מהנשים הפולינזיות..הוא לא יגדל על מורשת הרצח באי, אלא על הדת והוא הקים כנסיה ולימד אותם מהתנ"ך שנותר מהאניה..שאותה כזכור העלו באש כדי שלא יתגלו. ולמה הוא פנה לדת. בגלל שחייבים כנראה איזה תורה חוק ומוסר. ולכן נא לבחור מהרשימה של חמרים דלעיל.

עיניים

New member
חוכמים תמיד

מתקבלים פה בברכה ! בואי, קחי כסא ושבי על המסך. תתחילי לרוקן את התיק אולי נמצא שם איזו פצצה מהימים ההם.... קצת רשמים,,,, זכרונות,,, צפרים מצייצות,,, אולי גם צוצלות
Welcome to the club

עיניים

New member
מגי, תעבדי קצת

העיתוי שלי לא היה איי, יאיי, יאיי
תעבירי את ההודעה לשירשור המתאים במחילה מכבודך תודה.

magy

New member
ואת מצפה ממני שאדע לעשות את

זה??????? הצחקת אותי.......הסבירו בפורום מנהלים מיליון פעם..ויש מקום מיוחד לפעולה......אז מה????. אני לא יודעת גם פחות מזה...........אז להזיז שרשור.....???????? תשארי.....שתקשטי את כל המסך.................... מה שלומך????????????????????מממושה.???????

נתיבה

New member
מנגינת ´התקוה´ בושה להגיד היא

מנגינה צ´כית שהכניס דבוז´ק לסויטה ´מולדבה´ בתוך היצירה ´ולטבה´. לא התכוונו כמובן בתחלה שזה יהיה המנון אלא רק התאימו ת´מלים של אימבר למנגינה וזה מה שיצא בסוף. מי שישמע את המולדבה-שהוא נהר בצ´כיה- לא יכול להמנע מהמסקנה.

magy

New member
לנתיב ה ופנטזיה

נתיבה.....ספר על הקשר שלו לדלית אל כרמל....או בית אוליפנט...... משהו בכרמל.....שקשור לעניין.....של הרצל´ה......... הוא כתב את ההמנון..... בגרפיטי על קירות......... פנטזיה....היין ליקר......מתוק מדי....מאד מתוק..... אבל טעים.....וצבעו ורדרד ....אבל .....זהו......נשארו רק הגרגרים לא חיכיתי לסוף הפעולה....... גמעתי..............
)))))

למעלה