מי שרוצה להבין למה הבנות שונאות את ליז

Klayhamn

New member
מי שרוצה להבין למה הבנות שונאות את ליז

שיקשיב לשיחה של ליז, קרן וענבר....

נכון!

כמה שאני מנסה לחבב אותה... ולהיות פתוח לדעות השונות פה של האנשים ולזה שאומרים שעברה שינוי וכו וכו....היא לא באה בטוב.... היא מצטדקת... אצלה תמיד הכל אחרת... היא יודעת הכל.... אצלה הכל קורה אחרת... היא שונה... כן.... מאד שונה.... שתפסיק להתייפיף.... היא נשמעת לא אמינה ! ושתפסיק לשחק אותה... בהחלט האינטראקציה עם הבנות מעוררת סלידה מליז... בחורה כבדה איףףףףףףף

Klayhamn

New member
אין אין -- מישהו חייב להקליט את זה

השיחה הזו פשוט מראה את כל הבעיות שיש לה באינטרקציה אנושית התחסדות, התנשאות, הצטדקות, ביקורתיות-יתר (אין בה שום אמפתיה או סקרנות לגבי אחרים - היא רק בוחנת ומוכיחה אנשים על טעותם)..... זו כנראה הדרך היחידה שלה ליצור קשר עם אנשים ---- שליליות

24שעות1

New member
לליז-יש רשימות דרישות ארוכה ארוכה מגבר

לא אהבתי את התנשאות שלה בשיחה,

sunflower11

New member
אוי, אתם שומעים את קרן המרשעת שאומרת שליז

מתנשאת ואת הבנות האחרות שרק מקנאות בה, וחוזרים על זה. ליז ממש לא מתנשאת - היא לכל היותר מכירה בערך עצמה (למרות שאין לה את הבטחון שיביא את זה כ"כ לידי ביטוי).

billc

New member
אני דווקא לא סובל את הסגנון של שתי האחרות

כל פעם שליז פותחת את הפה, הם תוקפים אותה זכותה לרצות משהו רציני, היא סה"כ מנסה להשתתף בשיחה ומביאה את הצד שלה

שימי לב לדרך שלה...

אני כגבר מרגיש גועל ממנה.... היא קיבלה שלוש הצעות נישואים... היא והיא... היא מאד מתנשאת... היא מאד מדברת מגבוה... היא לא שווה בין שווים... היא מטיפה לכולם.... והדרך שלה היא הדרך הנכונה... מסכים עם קליי.... היא מעוררת אנטגוניזם

noaxxx

New member
אני לא מבינה מה אתם רוצים ממנה, בחיי

אבל לא שמעתי את ההתחלה

Klayhamn

New member
תקשיבי להכל

אי אפשר לשפוט רק מלשמוע משפט אחד כל מי שישמע את השיחה בכללותה יבין מדוע היא בלתי נסבלת האינטרקציה האנושית שלה היא תמיד שלילית, היא רואה את עצמה כמעין "סטנדרט" (ולכן מי שחי בת"א הוא לא חי בסגנון שונה - אלא הוא "מקולקל", לדבריה) וכיו"ב תקשיבי, ותראי

billc

New member
היא מדברת מאוד חכם

גם אני הייתי במצב שלה, מחפש תמיד את הכי מטרוללת ובחודשיים הראשונים הייתי על קצות האצבעות ואהבתי כל רגע של זה. אבל אחרי זה...אלוהים ישמור

24שעות1

New member
אם ליז מחפשת גבר רציני - שירדוף אחריה כהגדרה

אז למה היא באה לתוכנית. ולמה היום הודיעה לאיתן שהיא מעוניית בו .-ותשמח לקבל צ'אנס איתו הרי ליז מחפשת בחור שיהייה רק שלה ורציני.

sunflower11

New member
הבנות שם מתנהגות אליה כאילו היא אפס, וגם

הכניסו אותה למצב שירד לה הבטחון והיא לא מביאה את עצמה לידי ביטוי. אז היא מנסה במילים להסביר כמה היא בעצם כן שווה והרבה.

didush100

New member
פעם היא ממש עצבנת אותי ופעם היא חמודה

היא די מצחיקה עם כל המניירות שלה אבל מה שבטוח זה שהיא מתישה

24שעות1

New member
שמעת את קרן כמה בגרות וכמה קסם יש בה

כמה תובנות יש לילדה הזו . וכאן כולם אומרים שהיא רק תוקפת את ליז.

למעלה