מי שרוצה להבין למה הבנות שונאות את ליז

דווקא ליז מדברת בהגיון ושתי חסרות הנימוס קרן

וענבר קוטעות אותי כל מילה שנייה. ליז בסך הכל מנסה להסביר להן שהיא תתחיל לרקום קשר רק עם בחור שהיא מזהה שכוונותיו רציניות. קרן:"אז את פאקינג תפסלי בחורים שלא רציניים ומתכננים חתונה שאולי יהיו רציניים בהמשך??". ליז עונה שהיא לא מחפשת להתחתן והיא מחפשת קודם כל חבר טוב ושבגילה (30) אין לה זמן לבדוק גם בחורים שלא רציניים מההתחלה. אז קרן עונה לה שלא תתפס למילה חתונה בגלל שהזכירה אותה. גם ענבר עונה לה בשיחה בהתנשאות ובזלזול ("אני יצאתי עם יותר בחורים ממך"...מה זאת תחרות??). ממש ניכר שהן מזלזלות בליז וממש מחפשות אותה בקטנות. ליז ממש נעימה לשיחה, לפחות כרגע ולפחות כפי שהיא מצטיירת בימים האחרונים.

24שעות1

New member
הנה ליז מסבירה למה התקפה את עינבר כי היא

מזכירה לה חברות שלה

sunflower11

New member
אני בטוחה שאם ליז לא היתה מרגישה תחת מתקפה,

ובצורך להתגונן, וחלשה, היא היתה מסדרת את המחשבות שלה בצורה יותר טובה. (ואני לא ראיתי את השיחה).

Klayhamn

New member
מדהים איך אנשים שונים מפרשים את זה שונה ../images/Emo6.gif

הגישה השלילית שלהן כלפיה לדעתי היא ממטען רב שנצבר לאורך חודש וחצי איתה... אני אומר לך איך זה נראה מהצד, אני הרי לא צריך לחיות איתה ביום יום, והיא פשוט בלתי-נסבלת... אין לא טאקט, היא יהירה, מתנשאת, וכו' עזבי את זה ש-"קוטעים אותה", זה לא הנקודה.. תקשיבי למה היא אומרת, ואיך היא אומרת את זה, ולמי היא אומרת את זה... להגיד לאנשים שאת מדברת איתם ש-"תל אביב מקלקלת אנשים"? זה נראה לך הגיוני?

לגמרי אין לה טאקט

ולא רק בשיחה הזאת... אלא בכלל... באינטראקציה בבית. היא לגמרי לא יכולה גם לראות את הפגמים של עצמה... היא מאד ביקורתית לכולם מאידך...

noaxxx

New member
הרבה אנשים חושבים שת"א מקלקלת....

למה זה כ"כ מפריע לך? חוץ מזה, שמעתי כבר את כל משנתה של ליז בשבוע הראשון ולדעתי התפיסה שלה דווקא יחודית. אני זוכרת שאהבתי את מה שהיה לה לומר, כי זה היה נשמע לי מרענן. להבדיל מהברברת הבלתי פוסקת על פאבים בת"א סטוצים ו.... ה'סצנה'. אני מסכימה שטון הדיבור שלה נשמע מתנשא, אבל רק נשמע. דווקא קרן היא זו שמתנשאת מעליה ומתנהגת כאילו שהיא יודעת הכל ומה הכי טוב והיא מנסה בכח לשכנע אותה שהיא צודקת. ליז בסה"כ מנסה להסביר את עצמה ואין לי שום בעיה עם זה שיש לה את הדרך שלה.

Klayhamn

New member
לי זה לא מפריע, שתגיד את זה בבלוג שלה

לשבת עם אנשים שחיים את ה-"סצנה" ושיש להם את אורח החיים הזה, ולהגיד להם שהם מקולקלים, נעה, זה דבר חסר-טאקט, יהיר, ומגעיל לעשות זה לא משנה אם היא חושבת כך או לא, יש צורה להציג את דעתה בלי לפסול ולזלזל בבן אדם שמולה מה גם ש.. SHE IS FULL OF SHIT בשביל מה היא באה לתוכנית אם היא אף פעם לא התאמצה בשביל להשיג גבר? את קונה את זה שאף פעם לא הייתה בקשר עם מישהו שלא היה לגמרי INTO IT? את נופלת לתוך עולם הפנטזיה שהיא בונה לעצמה

רגע רק רגע

Active member
בשיחה הזו... אני עם ליז.

ניכר שקרן חסרת סבלנות כלפיה ומנסה לתפוס אותה במילה. ענבר יישרה קו עם קרן ושתיהן היו בסוג של "שתיים נגד אחת".

Klayhamn

New member
אני לא

לדעתי הסבלנות כלפיה צריכה להתבטא בזה שלא יתעללו בה, ולא יתעלמו ממנה. זה לא אומר שאסור להן להפגע מדבריה או להתווכח איתה בתקיפות כשהיא מביעה עמדות שהן מרגישות שהן מתנשאות, יהירות, מזלזלות וכו' --- ואני , כצופה מהצד - הרגשתי את זה בדבריה

רגע רק רגע

Active member
ואני הפוך...

הרגשתי שהיא המותקפת ומדברת מתוך התנצלות. שים לב לצורת השאלה של קרן. זה נשמע כמו סוג של חקירה. חסר שתכוון עליה פנס

Klayhamn

New member
מותקפת?

הן בכלל לא דיברו איתה - הן דיברו אחת עם השניה (קרן וענבר), וליז פתאום נכנסה והתחילה להוכיח אותם ולמתוח עליהן ביקורת... ה-"התקפה" שלהן היא לא יותר ממגננה אל מול הדיבור התקיף והמתנשא של ליז... היא לא נעימה, היא לא מדברת מתוך אמפתיה וסקרנות -- היא לא רוצה להכיר יותר טוב את מי שמדבר - היא מדברת מתוך רצון להוכיח אחרים. לדעתי היא מזהה באחרים בעיות שהיו או הינן בה עצמה, ואז הביקורת שלה נגדם היא בעצם ביקורת שלה נגד עצמה. זה נובע לדעתי מהעובדה שהיא לא מבקרת את עצמה אף פעם, ולכן כל הביקורת שלה יוצאת החוצה.

billc

New member
היא פשוט רצתה להשתתף בשיחה

מה אתה רוצה שהיא להיסגר בשירותים ולא תדבר עם אף אחד?

Klayhamn

New member
חס וחלילה,

שתשתתף, אבל שלא תבקר אותן, שסתם תגיד: "ואי, אני מה זה הפוכה מכם, אני צריכה ש-XYZ...." זה ממש לא היה הטון שלה הטון שלה הוא מתנשא וביקורתי, כאילו היא צודקת, והן טועות -- בעוד שמדובר בסתם דעות או השקפות עולם. היא רואה הכל בשחור ולבן, אין מקום לספק ואין אמצע. זה הדרך שלה וצורת המחשבה שלה - או כלום

רגע רק רגע

Active member
מה זה דיברו ביניהן...

זה לא שהן ישבו בפינה והיא נדחפה אליהן. היא הייתה שם כל הזמן. מה ציפית ממנה? שלא תתערב בשיחה ותביע את עמדתה? ממה שאני שמעתי... גם ענבר דיברה מתוך הבנה שרק היא הצודקת ולא מוכנה הייתה לשמוע ביקורת (אלא אם היא מופנית מכיוונה של קרן).

Klayhamn

New member
היא יכולה להביע את עמדתה

אבל אז היא לא "מותקפת" העמדה שהיא בחרה להביע הייתה מאוד תוקפנית, והיא הביעה אותה בצורה מאוד יהירה... לכן התגובה של קרן/ענבר הייתה פשוט מתגוננת - היא תקפה את אורח החיים שלהן וצורת המחשבה שלהן - אז הן הגנו עליה. אני יודע איך אני הרגשתי ברגע שצפיתי בזה, ואני הרגשתי שהיא פשוט חסרת טאקט... להגיד לאנשים שגרים במרכז ש-"תל אביב מקלקלת אנשים" או "תל אביב זו בועה" --- אתה באמת מצפה שאם היא תגיד דבר כזה הן לא יגיבו אליה באופן שלילי בחזרה? הנה, ליז עכשיו מספרת שהיא אף פעם לא התאמצה להשיג מישהו נראה לך שנעים לדבר עם בן אדם כזה?

למעלה