מי ששונא ערבים הוא גזען !!!!!!!

shlomikli

New member
אם...

אם אחד שכותב "מתנסה" בתור "מתנשא", עם שתי שגיאות כתיב משמעותיות, גמר בגרויות... אם אחד שלא מסוג לפסק פיסקה או לבנות רעיון... עשה לפחות בגרות אחת... אנחנו כולנו בצרות!!! מערכת החינוך לא שווה כלום! שמאלני! ילד! לך לישון! תשאיר את הפורום הזה למבוגרים! תחזור לוואלה, ל IOL או אל מתחת לאבן שמתחתיה זחלתה... בגילך, לפחות היה לי את הכבוד המינימלי למבוגרים משכילים ממני... הקשבתי, למדתי, חיקיתי, לא חשבתי את עצמי לסוף הדרך! שמאלני, אתה עלוב נפש! בטלן גמור: מנטלית! רואים שבחיים לא החזקת ספר. אני מאשים בזה רק את ההורים שלך, שקרוב למדי שהזניחו אותך. זרקו אותך מול הטלויזה ונעלו את הדלת. איזה דור מזויין צומח לנו בין העצבעות של הרגליים. שמאלני, אם אתה בן 16, שכותב כמו בן 10... פני הדור אינם פני הכלב, הם פני בקטריה!. הכלב נותן קצת כבוד לבעלים שלו, כלב מוכן ללמוד, כלב מכיר במגבלות שלו. לעומת הכלב, שמאלני, אתה פ-ש-ו-ט מ-ו-ש-ל-ם! בשביל בקטריה (כמו אנטרקס למשל). שמאלני, אם הייתי שעה אחת, דקה אחת כמוך, הייתי הולך כל החיים עם שקית נייר על הראש, מרוב בושה. בור הוא עבד! שמאלני אתה בור! אבל אתה עדיין צעיר, תשתנה! אני יכול לעזור לך בזה, אם רק תתן לי. המצב שלך עדיין לא סופני, אבל מאוד קרוב לזה... עדיין אפשר להציל אותך! האמן לי, שמאלני, גרמת לי טראומה לכל החיים. אני מאוד מאוד מקווה, שאתה פריק יוצא דופן, עשב שוטה, פליט ממוסד פסיכיאטרי, דגנרט בטיפול נמרץ, שאיכשהו השתלט על מחשב מבלי להרוס את המקלדת. לחבר משפט כמו בן אדם, אתה הרי לא מסוגל. עובדה היא, שאתה לא מסוגל לעכל שלוש עובדות היסטוריות ולקשר בינהן. שמאלנוש, יש לך IQ של נעל משומשת. שמאלני, לטובת כולם, עדיף שתתמיד בלעשות חיקויים של קולות של שטיח, אני מתערב שאף אחד לא יכול לנצח אותך בזה. תתמקד במה שאתה באמת טוב בו! באותה הזדמנות, כדאי שתקרא למגדל או הבעלים שלך שיקרא את זה: אסור לתת לתינוק לשחק עם מכשירים חשמליים בלי השגחה! זה מסוכן! באותה הזדמנות, אני רוצה להזכיר לך, לא לשחק בגפרורים ולא לשתות חומרי ניקוי (בקבוקי פלסטיק עם ריח חריף של כלור)! זה פויה!!! במחשבה שניה... לא באמת מפריע לי שאתה משחק בגפרורים או שותה חומרי ניקוי... לך חמודי, לך לשחק במשהו מסוכן, אולי משהו טוב יצא לנו מזה...

Ergil

New member
זה היה מיותר לגמרי.

בסדר, הוא אידיוט, הוא בור, הוא חסר השכלה, הוא כותב עם שגיאות כתיב(הוא לא דיסלקט, יש לי ניסיון עם התופעה ואני בטוח שהוא לא) אבל למה לזרוק לו את זה בפרצוף ככה, במיוחד כשאתה יודע איך הוא יגיב?

שמאלני

New member
ergil

זה מראה כמה שאתה מסכן. אבל מה אני מצפה אתה ימני מפגר. אומנם אתה ימני מסכן בור והייתי אומר גם חולה נפש. אבל זאת לא סיבה להראות לכולנו את זה לך לרופא.

שמאלני

New member
טוב שמע מפגר עכשיו אני מתחיל לענות

אומנם אתה ימני אבל עד כמה ימני יכול להיות מפגר,בור ועם הארץ. אתה כזה דפוק שאני לא מבין איך אלוהים בורא כאלה אנשים מפגרים חסרי השכלה ואומללים שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלכתוב כמו מפגר בפורום כל היום. תלך תלמד תשכיל תעשה משהו בחיים שלך אל תשב כמו מפגר ולא תעשה כלום. אם אתה באמת אדם "משכיל",{למרות שאני לא מאמין שיש ימנים משכילים} אז למה אתה כל הזמן כותב בפורום ומבלבל לי את המוח. מילא אני תלמיד בית ספר אבל אתה. לפי הדברים שלך אתה נשמע כמו ילד מפגר ומסכן שמשחק אותה מבוגר. אבל תראה איך אתה כותב אתה מצפה שאני אחשוב שאתה באמת כזה? תראה איך אתה כותב כמו מפגר אני אומר לך. אבל עזוב מה אני מצפה ממך אתה ימני מפגר. לך תעשה משהו מועיל.

Ergil

New member
אם יש תיכוניסט אחד בארץ

שקורא למתמטיקה "חשבון"...

shlomikli

New member
זה פשוט לא יאמן כמה שאתה עלוב...

> shlmikli הפורום שלך מעורר > רחמנות מה אני אגיד לך פשוט >לרחם עליך. לאדון שמאלני הדביל: חתיכת מפגר שכמוך, תלמד קושם לכתוב משפט. לקחת 2 משפטים שונים ודחפת אותם למשפט אחד, ללא כל פסיקים וסימני פיסוק אחרים, עד כמה דביל אפשר להיות!?!? בשבילך, הנה המשפט המופלא שלך כמו שהוא צריך להיות(בצורה תקינה): "shlmikli, הפורום שלך מעורר רחמנות. מה אני אגיד לך, אני פשוט מרחם עליך." אתה משדר רחמנות,על > זה דברתי בוחרי הליכוד כל הזמן > אני מוכיח לכם מחדש והנה לפניכם > אחד ימני די דפוק הייתי אומר. בבקשה לא לסלף. אני לא ליכודניק ומעולם לא אהיה. אני חבר פעיל וגאה בתנועת "מולדת". באיזו תנועה אתה חבר, שמאלני? או שאין לך זמן להצטרף לאחת עם כל התורים שיש לך לטיפת- חלב? > נראה > לי אתה בן 9 לא הייתי נותן לך יותר >אתה לא מבין בפוליטיקה כלום אתה רק >יודע לבלבל את המוח. אני מקווה שאתה >מבין למה אני מרחם עליך תקרא את מה >שכתבת ותבין. פה אתה כבר באמת יורד לשיאי השפל: אני כתבתי לך פה בפורום עשרות תגובות להודעותיך העלובות, ולא ענית לי על אף אחת מהודעותיי שדורשת תגובה רצינית ועניינית ללא סיסמאות. אני כבר מתחיל לענות לך פחות ופחות, מרוב שאני מרחם עליך כי אין לך מה לענות! טוב שאני בן 16 עוד מעט >וכבר גמרתי יותר מחצי בגרויות ואני >מבין לפחות משהו מהחיים שלי אבל >יש לנו עסק פה עם מפגר שלא מבין >כלום מהחיים שלו. נא לא לסלף: אני בן 16. גם אני גמרתי כבר כמה וכמה בגרויות, אני תלמיד כיתה י"א. אני מרחיב פיזיקה ומחשבים ברמה של 5 יחידות לימוד ולומד מתמטיקה ברמה של 5 יחידות. אתה מבין שאני >מתכון אליך כן או שאתה בור וגם >את זה אתה לא מבין. בנתיים דבר >אחד חכם לא כתבת כאן פורום חוץ > מהגזענות שלך. אני מתביש מאנשים >כמוך שגרים בארץ ישראל זה מכער >לנו את הגזע היהודי. טוב נו מה >Mני מצפה ממך אתה ימני בטח לא >גמרת בגרויות,לפחות תקרא עיתונאים > תבין מה קורה בארץ. פחחח... קטעים... "תקרא קצת עיתונים, תבין מה קורה בארץ"... כמה שאתה פשוט עלוב... רשימה חלקית של עיתונים וכתבים שאני קורא בקביעות, סתם להבהרה: "מעריב" "נתיב" של מרכז אריאל. קובץ המאמרים הריבעוני "תכלת". מאמרים מעולים! לא כולם עוסקים בנושא היהודי- ערבי, רבים מהם עוסקים באידיאולוגיה השמרנית והם נכתבים ע"י האידיאולוגים הרפובליקנים. "האומה" שיוצא ע"י מרכז ז´בוטינסקי. אני עוקב אחר כל המחקרים של מכון MEMRI. וגם אחר כל פירסומיו של "גמלא"(באינטרנט ובעיתונות) מחקריו וממצאיו של מכון "יפה". וגם רשימה חלקית של ספרים שגמרתי לקרוא לאחרונה, בנושא האידיאולוגיה הציונית, היסטוריה של א"י והסיכסוך הישראלי- ערבי: "שרון- לא עוצר באדום", "היום אכתוב בעט", "כל יחיד הוא מלך", "מדינת היהודים", "פשיטות התגמול", " אלי כונן- האיש שלנו בדמשק", "המרדף של הצנחנים", "הקומנדו הימי", "ספר מלחמת סיני", "מלחמת הצללים", "נ.צ של דמות: אסא", "אריק מן הצנחנים". כאמור, רשימות חלקית בלבד. נ.ב: אני באמת מצפה משמאלן כמוך, לא לרדת לשיאי השפל הימניים ולהיות קצת- יותר פוליטקלי- קורקט- אל תאמר גזען, אמור "מוגבל נאורות"!

שמאלני

New member
טוב אין לי כוח אליך

תשמע יש דברים יותר חמורים עכשיו במדינה אין לי כוח לבלבולי מוח שלך. לא מענין אותי אם אתה ממולדת או מהליכוד זה ממש לא רולנטי. אני כנראה היותר חכם מבין שנינו שאומר לך אתה רוצה להמשיך להתווכח תתוכח עם עצמך נמאס לי להתווכח בשטויות. היה אתמול פיגוע ונרצחו 10 הכי מבוגר היה בן 20. היה היום פיגוע בחיפה נרצחו עד כה 14. אז להתעסק בשטויות ממש לא בראש שלי.

.המוסד

New member
מה זה נותן לכם כשאתם מעליבים אותו?

הוא נהיה יותר ימני? הוא מקשיב יותר בריכוז למה שיש לכם לומר? הוא חושב יותר על מה שאתם אומרים לו? כשאתם מביעים עלינות עליו הוא רוצה יותר להקשיב לכם? יותר להדבר איתכם? בחייכם אם אתם כאלה חכמים תראו את זה

למעלה