מי?*

קפת

New member
מי?*

החודש האחרון היה עמוס בפגישות ושיגולי מוח. רשימת האנשים החדשים אליהם נאלצתי להיות נחמדה ולהפגין כלפיהם אינטלגנציה מינימלית, יכולה למלא את ספר הטלפונים של רמת-גן רבתי. הנה כמה שמות. נסו לנחש מה עושה כל אחד/ת מבעלי/ות השמות. תנו איזו ביוגרפיה משוערת: 1. שימרית חג'אג'- שרשפשטיין 2. יהושפט קוגלצ'יק 2. גילית שדרת-זהב 3. איזבלה מדינה שטרסברג 5. נהורה קאופמן 6. אלכסנדר עוואדי *ומיכוון שאין לי זמן או ראש לכתוב בפורום, אני לפחות אספק לכם תעסוקה, ונסיבות לשעשע אותי.

כל אנשייך, קפת

1. שימרית חג'אג'- שרשפשטיין - עובדת בכירה בבימ"ס לשימורים, בו את רוכשת קוקטייל מעורב אשכנזי-פרענקי בסירופ קל. שמים את זה בשטרויזל. 2. יהושפט קוגלצ'יק - בעברו שופט בבית דין לנוער, אך מכיון שנתפס קורא פרקים מ"נשים קטנות" בשירותי הלשכה, הודח וכיום הוא מוכר קוגלים ברחוב עליה. את מכיר האותו מימייך כעבריינית נוער. 3. גילית שדרת-זהב - ספקית הסמים שלך, ואל תכחישי. 4. איזבלה מדינה שטרסברג - יצאנית עם סטייל, המשתמשת בשלל שמותיה ע"מ לערפל את חושי הפציינטים. אין לי מושג מה הקשר שלה אלייך, אבל אני מתחייבת לברר. 5. נהורה קאופמן - היתה הילדה הכי מעצבנת בכיתה. אמא שלה היתה עוסקת בפיסול רך משיירי גרביונים, פאייטים ואקרילן, אביה היה המורה לתנ"ך ונהג ללבוש מכנסיים קצרים כל השנה. את ישבת לידה בכיתה ו'. 6. אלכסנדר עוואדי - המאתגר מכולם. ערבי נוצרי בעל ממון, את מנסה להדק את קשרייך איתו כדי שתוכלי לשרבב מדי פעם את רצף המילים "החבר הערבי שלי" ואולי אף לטעום מהעיג'ה שאשתו מבשלת בחגים.

יס באך

New member
האמת, שליד הדרקונית מה כפר אני אגיד

ובכל זאת - שמרית חג'אג'-שרפשטיין- כולם יודעים שהיא הנכדה של הפרופסור לפילוסופיה יפנית-סינית [בן-עמי שרפשטיין], ועל כן ברור שכל פגישה שלך אתה זה לצורך קבלת הציון על הדיסרטציה שנתת לסבא שלה, אבל ציון 100+ יהושפט קוגלצ'יק - אילולא אמרת לי לא הייתי מאמין שאת מכירה את תיכון קוגל בחולון, אבל כיוון שאמרת הבינותי מייד שאת מחפשת עבודה בהוראה שם, שלא נדע. גילית שדרת-זהב- או בלעז - גולדנבולווארד, או ביידיש - גולדה- את בענין שורשים בפולין? ברומניה? יש שם דירה בשבילך? אחוזה? יער? איזבלה מדינה שטרסברג לא היא לא שגרירה. היא סתם מזכירת של איזה תת-שר מליגה ז', ותפקידה לנפנף אנשים כמונו מחוץ למשרד. נהורה קאופמן כן נשמעת כמו בת של פרופסור לתנ"ך ממוצא דתי-מפד"לי-חרד"לי, ואכן זו היא. מעניין איך הבוקובזה מגיעה אליה? את מיועדת לכנסת בתור החילונית התורנית שלהם? אלכסנדר עוואדי- חח , חטיאר מרדן משנות השבעים שלמד אצל אמא בריה"מ ולאות הזדהות עם ערביי ישראל שינה את שם משפחתו לעוואדי. היום הוא יושב בהנהלה הציבורית של שידורי פש"ט.

יס באך,

אם אתה ממילא כבר בשוונג, למה שלא תסביר לי ONCE AND FOR ALL, למה אתה קורא לי דרקונית? בדיקות מדוקדקות העלו שלא יוצאות לי להבות מהנחיריים ושזנבי לא צימח קשקשים.

נינטייב

New member
זה כמו לנסות להסביר

למה כולם אומרים "מותקאודימותקמותק" (אגב, מה שנכון)

היא לא צריכה, מילא היא מסורתית

ואין לזה שום קשר עם התפקיד שלה בטלנביילה. זה היא אמרה.

אוי, נינט

בפעם הבאה שתבקרי בעיר הגדולה, סורי נא לפאתי שדרות רוטשילד בואכה היכל התרבות. שם תוכלי לצפות בשירשור סהרורי שבעתיים מהשירשור הזה. רמז: 0 0 0 לא לנו הבכורה.

קפת

New member
אה?

את מתכוונת לפסל של תומרקין? נינטוש, זה הכל בגלל שאתם הייתם אמורים להכניס את רשימת השמות של האח"מים שלכם. אני מאוד מתפלאת שלא הבנתם זאת לבד!

נינטייב

New member
כפרה קפת, זה דפקא מובן

רק הסיום לא מובן. אגב בוגו, ראיתי שם את "קופסא שחורה" לא מזמן. לא מומלץ, למרות שיעקב כהן, רמי הויברגר ואיזה שחקנית כוסית עושים עבודה יפה. הבעיה הייתה להעתיק בכוח את קונספט המכתבים אל הבמה. ווילי, נסחפתי.

תודה, נינט כפרות

אבל, אני חושבת שהפעם האחרונה בה התעניינתי בתיאטרון היתה בשלהי כיתה ז', עת הוטל עלי התפקיד של המלך ב"גדא וביש גדא". אגב, גדא ואני נותרנו חברות טובות עד עצם היום הזה. מה זה אומר עלי?

יס באך

New member
הבנות דיסקסו את "הבימה"

ואת עדת השחקונה החדשה שתלויה מעל קימור הזכוכית הסקסי בחזית הבניין המכיל בית קפה שערוריתי במחיריו וגרוע במוצריו.

טעית, יס באך.

וארשה לעצמי לומר משהו בשמי ובשם הנינט: נשים כמונו לא ימצאו לעולם, לעולם(!), בבית קפה כמו ההוא של הבימה. בע.

למעלה