מי?*

לקפת ולצימעס שלה

איך את שולחת אותי לדרמטולוגית, שכבאותה תגובה ממש את מתוודה: "הגזר שלי מתגרד בדרך כלל עלי"? לי עדיין קשה להאמין שיכול להיות מקסים במקום שיש לו שם של קיא בשבדית, מה גם שכולם יודעים שהאוכל של השבדים קצת מגעיל, כל מיני קציצות כאלה ודברים חיוורים. מאידך - אם תזמיני אותי למיצגזר במתנ"ס של אופסלה או במרכז המסחרי של שטוקהולם, יש להניח שאעתר. אם תביאי איתך את הפומפיה האליפטית שלך, נוכל להדגים לכל הנילסים איך עושים לאטקעס.

קפת

New member
בוגו!

את יכולה יותר. באמת שאת יכולה יותר. ואגב דרמטולוגיה: מה שאני יכולה, הוא בדרך כלל סימן לפתולוגיה אצל אחרים. היה מקסים, ונהניתי נורא, ואין לך סיכוי להרוס לי את חדוות איקאה. זה המרגיעון שלי. זה יותר טוב מקסנקס.

קפת

New member
גיברת בוגונביליה היקרה

אני לא מתרגשת במיוחד מהמעיל איקאה דנן, שהיה שלך לרגע קט, ואיננו עוד. אבל בניגוד אליך, אני אכבד את מורשת איקאה הפרטית שלך, ולא אהרוס לך כמו שאת מנסה להרוס לי. הנני להכריז: את, את לבשת מעיל מקורי של איקאה, שחימם אותך בקור, ואני רק זכיתי להתכבד במזגן שלהם ולרכוש מים מינרליים בחום. אה, וגם ליצוק על עובד אחד שעצבנותי. מרוצה עכשיו? אבל דעי לך, גבירתי, שעד שלא תחזי במו עיניך באיקאה, שלוחת נתניה, ובפומפיות האליפטיות שהיא מכילה, אין לך סמכות להשוות חווית איקאה אחת לשנייה. אני את שלי אמרתי, וישפוט הקהל הקדוש הזה! דרך אגב, אני צריכה לחזור לשם השבוע. עניינים שלא זה המקום לפרט אותם. את מוזמנת, שוב, להצטרף אלי. קרציה יללנית.

אז כמו שאת יודעת, קפת,

אני דווקא מסתובבת בפריפריה הנתנייתית פה ושם. היום ממש אף שקלתי לסור לממלכה השבדית הזעירה ולשזוף את עייני בפומפיות אליפטיות (ותני לי לנחש - יש בהן מגירה נסתרת לאיחסון הקצוות של הגזרים, למען נוכל להפוך אותם לקומפוסט ידידותי לסביבה, אותו נפזר בעציצוני הגרניום שנרכוש באותה האיקאה ממש). בסוף פחדתי שיעצרו אותי על שוטטות והפלגתי הלאה לכיוון איזורים פחות שנויים במחלוקת. אבל, השבוע אהיה שם שוב, אז אפשר לקבוע ליד הפומפיות או משו.

קפת

New member
אל תעשי לי טובות.

אני אלך לבד. ואשב לי ליד הפומפיות בחושך. או שאולי אני אקנה עוד מנורות, ואז יהיה לי יותר אור, אבל פחות כסף. אני כבר אדאג לעצמי.

קפת

New member
אני לא יודעת מה זז אצלך

אבל זה בטוח שאלה לא היו רהיטים.

נינטייב

New member
אני חושב שבוגו הייתה בחיתוליה

כשהיה הקטע עם הפומפיות האליפטיות, המקלחות, והשרשור המיתולוגי על איקאה.

השמרי לך נינט כפרות!

היא תפתה אותך, היא תסחרר אותך בין כורסאות, תגלגל אותך על שטיחוני אמבט, תעטוף אותך בוילונות שקופים למחצה, אבל בסוף - היא תטחן אותך על פומפיה. אליפטית.

קפת

New member
מה פתאום לטחון?

מה אני, קצב? אני אבצע בה את זממי, לאט וביסודיות. בסיומו של התהליך, נינט תהיה משובדת כדבעי. ואת תשארי לבנטינית, בורה, חסרת תחכום ועידון, גיברת בוגונביליה.

אם להיות לבנטינית

זה אומר לשבת על הבלקון אחר הצהריים, ללעוס אבטיח ולצלוף אוראלית בעו"שים ברחוב, ללגום עראק מעת לעת, להקשיב לזהבה בן, או בעצם למקור -אום כולת'ום - לנגב בסיבוב ולא בדוך ולא להזכיר לעולם אנשים כמו פוקו מחד ויאיר לפיד מאידך, ואם זה אומר, יחסי חום צווחניים עם השכנים, חארקות וצפירות במכונית בכל הזדמנות, אז זה נראה לי הרבה יותר כיף מהשיבוד שאת זוממת לעשות לנינט. ומה גם שזה לא יצליח לך.

קפת

New member
אבל את מתייחסת רק לחלק מהמשוואה

מה לגבי הבורות, התחכום והעידון? את יודעת, שאפשר להיות לבנטינית וגם להיות מתוחכמת, מעודנת ומשכילה. תשאלי את נינט. היא הצליחה עם זה יופי. ומה יש לך מיאיר לפיד? מה עשה לך רע? אני בטוחה שהוא לבנטיני גאה וגם קונה באיקאה. מתערבת איתך שלו ולליהיא יש לפחות 3 פומפיות אליפטיות!

קונטרה לבסיסט

את מוזמנת לתת קונטרה ליובל מסנר, אם הוא לא יקדים אותך ואת ילדייך. רק שלא תאשימי אותי אחורי זה.

למעלה