מי?*

נכון,

כי שאלתי למה י"ב מתעקש לקרוא לי דרקונית והטייבית ענתה: "זה כמו לנסות להסביר למה כולם אומרים "מותקאודימותקמותק" (אגב, מה שנכון)" זה מה שמדאיג. האם מותקאודימותקמותק הוא אכן מותקאודימותקמותק, או רחמנא ליצלן משהו עם טעם אחר? וWHATEVER תהיה התשובה, האם זה אומר שאני משפריצה אש מהף ומכשכשת בזנב עפ פאייטים? לא, כי פשוט זה נורא שורף.

אי לכך ובהתאם לזאת

שקפת ניסתה לדרבננו להוסיף את רשימותינו-אנו: מה המשותף לכולם? - ירובעל שלזינגר - לילך יקינטון - זלדה ילין-נז'ינסקי - קורנליה טבסקו-נפרצ'יק ---- אנשים שפגשתי (אני לא ממציא, חפשו בספרי הטלפונים): - אבי רון - דב שחור

קפת

New member
אוי דיסו

מסתבר שאתה זקוק להשתלה. איזה וידוי קורע ואגינה. אני מקוה שבבית הספר לרפואה לפחות מלמדים משהו על טכניקות וקומפנסציות.

הכל דופק בסדר

תודה על האמפתיה. אין אף תלונה, לא אצלי ולא אצל הבנות. (מחמאות דווקא יש, אבל הפעם לא אשתף.) רק חשבתי שאם ארשום - ירובעל שלזינגר - לילך יקינטון - זלדה ילין-נז'ינסקי - עומרה נהלל-קילימנג'רו אצטייר כשוויצר, בנוסף למגלומן. אולי טעיתי...

קפת

New member
אוי בוגו

שנחזור לימי כוכביות האירוניה? באמת לא אכפת לי. אני לא יכולה יותר לקחת לואגינה (אין לי לב, נו) כל בעל זין קטן. כן. אמרתי את זה. זה בדיוק מה שאמרתי. את זה. ואפרופו את זה, איפה אודי*? *אין בנאמר לעיל כדי לרמוז על גודלו של הזה של אודי, וכל העושה זאת, מסכן את חייו.

אוי, קפת

מה אני אגיד לך, אל תעשי את זה עם סינים. לסינים יש קטן. אין לי מושג איה נעלם אודי, מה שבטוח - גם כשאודי לא כאן, הוא נוכח.

קפת

New member
אוי, אוי, בוגו

אז על מה ועל מי נכתב השיר שניים סינים עם גדול? האם שני סינים בעסקת חבילה (או טיעון) לא יספקו* את הסחורה? *כוכבית אירוניה וגם תרתי

אוי אוי, קפת

כמה שאת תמימה. עם השיר שניים סינים עם כינור גדול הוא האורים והתומים שלך, כל מה שנותר לך, הוא להשתלט על הקונטרה-בסיסט של הפילהרמונית, לבעול אותו בשירותי היכל התרבות ולספר לנו איך היה. כולם יודעים שלסינים יש קטן, רק את חייבת להתעקש, נכון?

קפת

New member
לתת קונטרה לבסיסט

זה חלום רטוב ישן מאוד שלי. אולי הגיע הזמן, בשלהי גילי המתקדם, להגשים חלומות. ואני לא חייבת להתעקש, אני פשוט מוכרחה. את באה לאיקאה עוד שעה, נגיד?

קפת

New member
הרמת לי להנחתה, קבלי שובר שוויון

1. לא ידעתי שיש לך גזר. 2. אם הוא מתגרד, זה ממש לא טוב. מומלץ ביקור אצל דרמטולוג/ית. אני מעדיפה לא לזרוק רעיונות בקשר לאבחנות אפשריות. 3. הגזר שלי מתגרד בדרך כלל עלי. אני מעדיפה לחשוב כך. 4. אם וכשהוא לא מתגרד רק עלי, שיתגרד על מי שהוא רוצה, אבל מנוילן. אני לא גזענית. הן יכולות להיות גם משולשות או עגולות. היה מקסים באיקאה. לא קניתי פומפיה אליפטית, אבל בהחלט ביצעתי רכישות ראויות שגרמו לי אושר, סיפוק ורוגע. הרבה רוגע. איקאה מבחינתי זה המקום הכי מרגיע בעולם.

למעלה