הארכת היום ../images/Emo13.gif:
אם נעיף כל כך הרבה שחקנים, מי יישאר לנו לעזאזל?! אבל אני אשיב לך אל השחקנים שכתבת אחד-אחד: ביינום - למרות שאני חושב שהוויכוח הזה מוצה כמה עשרות פעמים, אני אגיד מה שיש לי לומר ושאמרתי כבר כמה עשרות פעמים: ביינום השחקן היחיד במכבי שמסוגל להוריד כדור לרצפה ברמות כאלה שהוא גם יישאר עם הכדור 5 שניות אחרי, תבדוק, אף אחד במכבי לא מסוגל לכדרר טוב ולחדור פנימה על כל שומר באירופה חוץ מוויל, ואם אתה רוצה גם נקודות בפנים, אתה חייב חדירות כמו של ביינום. הגנה לוחצת זה המלכודת שמפילה בפח הרבה קבוצות באירופה, כי בסגנון פה, הגנה טובה היא הגנה רגועה שעוטפת את הסל, וכשעושים הגנה לוחצת קבוצה באירופה מאבדת את הראש, כל קבוצה כמעט, אחת מה"כמעט" האלה היא מכבי, ביינום חולה על הגנות לוחצות, זה מאפשר לו לחדור פנימה בקלילות ולטחון את היריבה כמה שהוא רוצה, כנ"ל הולדן שעושה עונה מצויינת ומאד מזכיר את ביינום בסגנון. עד כאן ביינום, נעבור לפייזר-מוריס: אני לא רואה דרך לעצור כזה זוג בהתקפה, כמו שראינו, עד שמרכוס נפח את נשמתו, הוא היה הכלי הכי יעיל בהתקפה, במיוחד עם שילוב מוריס, ההגנה היא הבעייה שלו, אבל עובדה שגם שחקנים כמו כרמלו אנתוני ואלן אייברסון מצליחים לעשות משהו גם בלי הגנה, גם פייזר מסוגל, בטח ובטח כשהגנה בסיסית דווקא כן יש לו, הוא פשוט לא סטופר אלא סתם שומר רגיל. מוריס רוצה חוזה של 2 מיליון לעונה הבאה כך שאני לא רואה סיבה שהוא יישאר, אבל כל עוד הוא לא יעבור את 1.3-1.5, חייבים להשאיר אותו, הוא הלידר של מכבי והוא השחקן הכי חשוב במכבי, בלעדיו, מכבי מאבדת את הראש. בלות'נטאל - שחקן מיותר לכאורה, אבל יעיל לפעמים עם השלשות שלו, אני בעד שבסוף העונה מכבי תציע לו חוזה קטן של חצי מיליון-700 אלף, יסכים - יישאר, לא יסכים - יישאר אחרי שיגלה שאף אחד לא רוצה אותו ביותר... קאמינגס - שיעוף קיבינימאט, וכמה שיותר מהר.... גארסיה&באטי - הנשמה של מכבי, שני שחקנים שנותנים הכל כדי שמכבי תנצח, וזאת כבר סיבה להשאיר אותם, אבל אתה רוצה שיקולים מיקצועיים, אז סבבה: גארסיה - שחקן מאד מהיר שלפעמים, מול קבוצה איטית, נחוץ בהתקפה, אבל הוא פה בעיקר בשביל לשמור, ועל ההגנה שלו, ממש ממש אי אפשר לוותר. באטיסטה - טיפש, אידויט, אבל יעיל בצורה מדהימה, הוא מצופף את ההגנה מאד ביעילות ומאפשר לשחקנים אחרים לטווח מבחוץ, ואם לא נכנסים אליו שלוש שומרים? אז זה נגמר בטיול לקו או בסל. מס' 3: פיייי, כמה שאני מסכים עם כל מילה שכתובה שם, קלעת בול למה שאני חושב, ומה שנותר לי להוסיף זה עוד שחקן לרשימה שנתת שם עם סמית' והנרי: כריס וורן, אחלה פורוורד שלא עולה כל כך הרבה... וחוץ מזה, הנרי דומ^$%^ תקוע ביול"ב כרגע, אפשר כשעף אחד לא מסתכל לשלוף אותו משם ביופי של חוזה, מכבי רק תרוויח מזה.