מכבי - בני השרון. ראשון 19:55

Carmelo Anthony

New member
בחיים שלי לא ראיתי רות'בארט משחק

אבל גרין קיבל לפעמים את ההזדמנות שלו והראה שאין לו מה למכור בהתקפה, אז הוא עזב.

Carmelo Anthony

New member
אתה צריך להבין משהו

אתה לא יכול להעיף את כל הקבוצה, להביא קבוצה חדשה קומפלט ולצאת איתה לדרך, קבוצה חייבת להיות בנוייה על תשתית כלשהיא מעונה קודם, אחרת אין מה שיחזיק אותה. ביינום, אם שרף לא יתעקש לתת לו את הכדור כל התקפה, יכול להפוך לאחלה SG, וSG יכול להסתפק ברמת אינטלגנציה כמו שלו. מאיפה תביא גבוה ישראלי טוב? אין כאלה!! וחוץ מזה, ראינו שהם הולכים מצויין ביחד, מה רע? למה לא שניהם? וחוץ מזה, הסיכוי שכספי יישאר פה עונה הבאה לא גבוה כל כך, אז כנראה שבלות'י יהיה זה שיישאר פה. שניהם, ואם צריך לבחור, אז באטי, ניקולה יקר מדי. אני חולה על החדירה הפנומלית שלו (וורן), אבל גם אקר\הנרי\סמית' יכולים להיות טובים.

שומו

New member
אלכס אקר סתם בלאגניסט.

דריק, ניקו, ליאור וטל זה לא מספיק תשתית בשבילך
אם לא, תוסיף עוד 3 מתוך ה-6- עומרי\בלות'נת'אל, מוריס\פיזר, ניקו\באטי ויש לך כבר חצי קבוצה. חוץ מזה, אני בעד להשאיר גם את רגב פנאן, זה מוסיף המון לתשתית
. שרף הוא לא זה שנותן לוויל הדביל את הכדור, וויל הוא זה שלוקח אליו את הכדור ודורש אותו. זו, אגב, גם הסיבה לכך שיותם נעלם כשהוא משחק עם וויל- וויל לוקח לו את הכדור וככה הוא לא יכול לנהל את המשחק. גבוה ישראלי טוב- כמו שכתבתי, להאמין בישראלים זה בסיסי אם רוצים להגיע לאנשהוא. ליאור כ-PF, רות'בארט כסנטר, יחד עם PF וסנטר זרים זה די והותר לקו הקידמי.

Carmelo Anthony

New member
תשובות --->

אקר היה אחלה שחקן לפני שהגיע לאול', אתה אולי לא זוכר, אבל הוא עשה חיל באירופה עם אפס אאל"ט. בקבוצה אתה חייב להחליף 4-5 שחקנים מקסימום, ואנחנו עובדים כרגע מצויין, ולכן לא הייתי רוצה לראות יותר מ-4 שחקנים מוחלפים הקיץ. אני לא חושב שיותם היה מוסר לוויל כל כך הרבה כדורים בלי הוראות כאלה משרף, שרף גם נורא סומך על וויל, באחד ועוד אחד פשוט, מסתבר ששרף זה האיש שהחליט שוויל ירכז. אליהו לא יישאר שנה הבאה במכבי, אז אל תבנה עליו.... הפעם הפלת אותי - מי זה רות'בארט?

שומו

New member
אולימפיאקוס פיראוס היא הקבוצה הראשונה של אקר.

הוא לא היה בשום אפס פילסן לפני שהגיע. אז זהו, שבניגוד אליך, אני ממש לא חושב שאנחנו "עובדים כרגע מצויין". מבחינתי, 5 הפסדים בליגה, מתוכם 3 לבני השרון (לא ניצחנו אותם העונה אפילו פעם אחת) ו-2 בבית+איבוד הגביע אחרי הפסד בגמר להפועל אחרי שהובלנו ב-22 נק' הפרש+איבוד המקום הראשון בליגה ממש שלשום+הפסדי בית לריטאס וזלגיריס זה הכל חוץ מ"מצוין". לכן אני חושב שיש קצת יותר מ-4 שחקנים שצריכים ללכת בקיץ. והנה עוד בעיה- אני כן חושב שליאור צריך להישאר במכבי. להאמין בישראלים, כבר אמרתי
רוברט רות'בארט- כבר פירטתי, סנטר מתאזרח אמריקאי-בוסני בגובה 2.16 שהגיע למכבי בקיץ שעבר. בעונה שעברה הוא הושאל לגליל-עליון, והעונה הוא שוב מושאל, לבוראס נקטאר הבוסנית, במדיה הוא קולע 17 נק' בממוצע במשחקי הליגה הבוסנית, אותה הוא מוביל בכדורים חוזרים.

שומו

New member
אולימפיאקוס פיראוס היא הקבוצה הראשונה של אקר

באירופה*

Carmelo Anthony

New member
../images/Emo3.gif

נמממ... התבלבלתי עם אקר הזה, התכוונתי שהוא היה בסדר באולי' עד שהגיע לברצלונה. תפסיק לעשות מהליגה כזה סיפור! היא לא שווה את זה! איבוד הגביע זה דבר שאפשר לסלוח עליו, חמור מאד, אבל, נו, קורה... גם אני אוהב את ליאור ורוצה שהוא יישאר, אבל אני לא מצליח לראות את זה קורה, לליאור יש קבוצות שיתנו לו יותר דקות בעונה הבאה, ומכבי לא אחת מהן. מה כל כך טוב בישראלים? בגלל החוק הרוסי? כי אם אתה מדבר איתי על מתאזרח, הוא עדיין מרגיש זר בארץ הזאת, רק יהודי או אזרח ותיק יכול להרגיש בארץ הזאת בבית, לא מישהו שהתאזרח לפני 2-3 שנים.

שומו

New member
מכבי עלית תל אביב, זוכר../images/Emo35.gif

הקבוצה הזו שלא מוותרת על שום תואר, כולל גביע ווינר מציק שמתקיים בקיץ במלחה
זאת הבעייה, שמכבי לא נותנת לליאור את הדקות שהוא כ"כ ראוי להן, וחבל. מה כ"כ טוב בישראלים
תגיד לי, אתה עושה צחוק
אנחנו קבוצה ישראלית, למקרה שלגיון הזרים הנוכחים שלנו השכיח זאת ממך
אנחנו צריכים להיות קבוצה בעלת בסיס ושלד ישראלי, עם שחקני חיוזק זרים. למה קוראים להם ככה, חשבת פעם
כי הם אלו שאמורים לחזק את הקבוצה הקיימת, לא הישראלים
הישראלים הם אלו שהיו כאן קודם

שומו ,אני חולק על דעתך בנושאים האלו

אם אתה לוקח את ההפסד לבני השרון ומעלה אותו כמבחן לסגל שיש לך בקבוצה אתה עושה טעות מרה ,הליגה לא מעניינת אף אחד חוץ מהתקשורת והקבוצות הקטנות ,השורה התחתונה היא ..הפיינל-פור של הליגה מתרחש ביד אליהו !!! או נוקיה או וואט אבר . למקרה שלא עשית סקר קל ,ועל סמך הדברים שלך לא עשית ,למצוא שחקנים זרים בעמדות שבקשת עולה המון המון כסף ,ואם אתה לא יודע אז מכבי לא תשקיע כ"כ הרבה כסף בבניית סגל כזה רק ליורו-ליג ,הליגה שלנו לא תחרותית ולא מצדיקה טירוף כזה ,אני מאמין שעם ההרכב שיש לך היום הוא שווה אליפות וגביע אירופה בצורה שפויה .

שומו

New member
זה ממש לא רק בגלל ההפסד(ים) לבני השרון.

ידעתי שמישהו יגיד לי שאני קופץ על ההזדמנות, אבל ממש לא. זה דבר שמתבשל אצלי כבר הרבה הרבה זמן- כשמכבי הצליחה, כשמכבי פחות הצליחה, בעידן קטש, ואפשר לומר שלמעשה חשבתי כך עוד לפני פתיחת העונה. הסגל של מכבי בנוי בצורה איומה ונוראה, ולא צריך להיות מומחה גדול בשביל להבין את זה.

מדובר בשחקנים צעירים בעמדות האלו

את זה לא לקחת בחשבון ? באטיסטה ,וויל ,גארסיה אלו שחקנים שיתפתחו אם תתן להם צ'אנס ולא תצא בהצהרות להחליפם מיידית . להביא שחקנים מנוסים בעמדות האלו זה אומר המון כסף ,ואם לא ידעת ? אז מכבי כבר מזמן לא פקטור בתקציב באירופה ,במיוחד שיש לך את צאסק"א והיווניות .

שומו

New member
שיתפתחו במקום אחר, לא פה.

שיושאלו לאוניון אולימפיה ליובליאנה או משהו ויחזרו אלינו בשלים לרמות הגבוהות. כשמשתפרים ולומדים אז טועים, ובקבוצה כמו מכבי אין מקום לטעויות, בטח לא כ"כ הרבה. שלא תבין לא נכון- אני מאמין בגארסיה ובבאטיסטה, מדובר ב-2 שחקנים מוכשרים עד מאוד, אבל חסר להם הגרוש ללירה, וחבל.

שומו

New member
הלוואיי.

הנה לך דוגמאות מהקבוצות הגדולות של אירופה: במוסקבה מאמינים מאוד בסמול פורוורד אנטון פונקראשוב (2.00), אבל יודעים שבדרך לגדולה הוא עוד ימעד. לכן, הם שלחו אותו בהשאלה לחימקי ובסוף העונה הוא יחזור אליהם שחקן הרבה יותר טוב. לריאל מדריד יש 2 שחקנים צעירים מאוד מבטיחים: הגארד הקרואטי מרקו תומאס (2.01) והסנטר אדוארדו הרננדז-סונסקה (2.13). רק מה, הצמד עדיין צעיר מדי בשביל להוליך את הקבוצה, ולכן תומאס הושאל לפואנלאבראדה והדז-סונסקה הושאל לחובנטוט באדאלונה. בקיץ הם יחזרו לקבוצה, ואז יחליטו במועדון מה לעשות איתם. בווינטרת'ור ברצלונה יודעים שהרכז הקרואטי רוקו-לני אוקיץ', (1.93, 22) שנבחר בדראפט 2005 במקום ה-41 ע"י טורונטו ראפטורס, נחשב להבטחה גדולה בקנה מידה אירופי, אבל עדיין לא בשל להוביל את הקבוצה. לכן, בקיץ הוא הושאל ללוטומטיקה רומא, במדיה הוא נותן בובה של עונה, ובקיץ הוא אמור לחזור לברצלונה ולקחת חלק משמעותי בסגל שלה לקראת העונה הבאה. המגמה ברורה- הקבוצות הגדולות והמובילות באירופה שולחות את השחקנים הצעירים שלהן להשתלמויות בקבוצות קטנות יותר, על-מנת שילמדו. בצמרת האירופאית אין מקום לטעויות, באוניון אולימפיה ליובליאנה יש.

יש לך טעות אחת גדולה

אתה מדבר על קבוצות שיכולות להרשות לעצמן לפזר שחקנים צעירים לקבוצות אחרות ,כי מבחינת סגל קיים הן אינן צריכות את השחקנים האלו כרגע ,הקבוצות שנקבת בשמם הן קבוצות עם סגל רחב ותקציב גדול ! מכבי לא יכולה להרשות לעצמה את הפרבילגיה הזאת .

שומו

New member
אה, ולמכבי אין סגל רחב../images/Emo6.gif../images/Emo35.gif

אני לא זוכר סגל כ"כ רחב במכבי כמו העונה...

את מי אתה רוצה לפזר לקבוצה אחרת?

את דרק שארפ ? ליאור אליהו? מכבי לא יכולה לתת לעצמה לחלק שחקנים לקבוצות אחרות.

למעלה