מכבי - בני השרון. ראשון 19:55

Carmelo Anthony

New member
מי אמר לך שהלב שלו לא במכבי?

הוא עצמו אמר שתקופתו כאוהד הפועל חלפה..

שומו

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo128.gifטעות בידך, ידידי.

במכבי, הסמל והקבוצה הם מעל הכל, לא הצ'ק בסוף החודש וההצלחה האישית של השחקן. שחקן שלא מבין את זה לא יכול לשחק במכבי- ולמרבה הצער, יש היום כמה כאלה במכבי.

שומו

New member
אני בן 17, אני טיפש../images/Emo35.gif

אני לא אוהד אמיתי כי אני צעיר

Carmelo Anthony

New member
גם אני בן 17

אבל בעוד 4 שנים, לא יעצבן אותך שישפטו אותך על מעשים שעשית כשהיית בן 17?

Carmelo Anthony

New member
אני חושב ששירת שירי שואה לקבוצה יריבה.

כלול בקטגורייה של "לא הייתי רוצה". ויש לי חבר כזה, שאוהב לספר בדיחות שחורות על השואה, אני בטוח שעוד 4 שנים הוא יצטער על זה, לא יהיה אפשר לשפוט אותו אז.

שומו

New member
אני בטוח שאם הייתי שר שירים כאלה

הייתי עושה את זה מכל הלב, ולא הייתי מתחרט על זה גם 4 שנים אח"כ.

modz0r

New member
עובדה שאנחנו לא שרים שירים כאלו

לא עכשיו, לא לפני 5 שנים, ולעולם לא. וזה לא משנה בן כמה הוא היה כשהוא שר דברים דוחים כאלו. עובדה שיש גם אוהדים מבוגרים (יחסית) של הפועל ששרים את אותם שירים. הסיבה היחידה, כנראה, שהוא לא שר את זה בגיל מבוגר יותר, היא שהוא עדיין לא הגיע לגיל הזה. זה כמובן באם הוא באמת עשה את זה, וזה לא סתם שמועות מרושעות.

trigotrigo

New member
אם אתה בטוח שהוא ייצטער,

תזהיר אותו כבר מעכשיו. פושע שנתפס יכול להביע צער על מעשיו, ולקבל עונש מופחת, אבל את העונש הוא עדיין יקבל.

שומו

New member
המשוואה פשוטה:

לא היינו צריכים להביא אותו+הוא לא משחק=מקומו לא במכבי.

ניתוח מלמעלה על ההפסד המביש שלנו../images/Emo101.gif

1. כרגיל טעות מטופשת של וויל ביינום גרמה לנו לאיבוד כדור. 2. ההחטאה בזריקה השלישית של שארפ ה
3. שלשה של גריזארד בסוף, כשאף אחד לא שמר על השד . 4. היה עוד איבודי כדור ומסירות שגויות וחסרות שכל במהלך הרבע האחרון שגרמו למכבי לאבד את הכדור כל רבע אחרון במשחקי הליגה ומכבי עושה שטויות ומאבדת כדורים או מסירות שטויוות! חבל

Carmelo Anthony

New member
"ניתוח מלמעלה"?

1. זאת הייתה טעות של יותם, לא של וויל. 2. בגלל זה מכבי הפסידה? מה, באמת? אתה לא רציני... 3. שמרו, והוא קלע על השמירה, כנראה לא ראית את המשחק. 4. ראינו את זה... לזה אתה קורא "ניתוח"?

trigotrigo

New member
רק וויל מסוגל לעשות דברים כאלה

לעמוד מאחורי הקו של החצי
ולצערי רק הלפרין מסוגל להיות מספיק אידיוט ולא לשים לב.

Carmelo Anthony

New member
וויל היה באמצע לחזור למגרש

ויותם לא שם לב לזה, ומסר, וויל קפץ מבחוץ אבל דרך על החצי, זה הכל, מה אשמת ביינום פה?

Carmelo Anthony

New member
הוא לא עמד רחוק מהחצי

הוא עמד חצי מטר מהחצי, הוא בדיוק הוציא כדור של טיים-אאוט.

trigotrigo

New member
יופי, אז שלא יישאר בצד השני.

אני לא אתחיל להתווכח על זה.

הייתי בהיכל, אוירה מדהימה !

בלי טעויות מביכות של מכבי , היא היתה לוקחת את המשחק בקלות ובהפרש יפה, מכבי עולה באיכותה הרבה על השרונים. בפרט הרגיזה אותי השטות של ביינום בסוף. למה לעזאזל צביקה עדיין נותן לו לשחק במאני-טיים ??

למעלה