מכיוון שאין הרבה מה לעשות עם

gabrielle

New member
מכיוון שאין הרבה מה לעשות עם

האות " כ´ " אז אנחנו עוברים לאות הבאה:
ל´

shanyz

New member
לילה

אחותה של גבריאל! בהתחלה היא כעסה על גבריאל על שעזבה אותה והצטרפה לזינה, אך בסוף באיזה פרק אחד שנאי לא זוכרת את שמו כשגבריאל חזרה הביתה לברר את רגשותיה אז היא ולילה דיברו והיא היתה שמחה בשביל גבריאל שהיא מצאה את דרכהL:) הייתי שמה תמונה אבל אי אפשר...

shanyz

New member
לילילילילילילילי../images/Emo9.gif../images/Emo124.gif

קריאת הלחימה של זינה! כשאר היא נלחמת היא עושה: לילילילילי יש לי גם תמונה של זינה עושה את זה ממש מקרוב אבל שוב, אי אפשר לשים...

*זינה*

New member
../images/Emo23.gifלוסי לולס../images/Emo23.gif

השחקנית הניו זילנדית המהממת שמשחקת את זינה בצורה שאף אחד אחר לא היה מצליח...
נולדה בניו זילנד ב – 29.3.1963, נשואה למפיק הסדרה ואמא לשלושה ילדים.

shanyz

New member
שלושה!?!?

רגע, דייזי, ועוד מישהו לא? יווו רגע תפרטי איזה ילדים... =)

*זינה*

New member
הילדים של לוסי

את ממש לא בעניינים, מה?
דייזי, שהיא הבכורה, אחריה ג´וליוס, ואחריו ג´ודה הקטן... (וכולנו נשמח לעשות להם בייביסיטר בחינם... בלה בלה בלה אנחנו כבר מכירים את זה...
)

shanyz

New member
וואו...=) נאי באמת לא מעודכנת...

אוקי ג´וליוס זה התינוק שהיה באותו הזמן שזינה הייתה בהריון עם איב? והם שילבו את ההריון בתוכנית? וג´ודה הוא ממש עכשיו לא מזמן נולד? שהיא בהריון בתמונה עם רנה שגם היא בהריון וזה היה לפני כמה זמן?:)

shanyz

New member
ליסיוס

אח של זינה. מת כאשר קורטיז תקף את הכפר שלהם. יש עוד?

*neta*

New member
לאו מה

לאו מה הייתה המנחה הרוחנית וחברתה של זינה. זינה פגשה אותה לראשונה כשבוריאס ארגן פגישה עם ראש ממלכת הלאו. בוריאס הוקסם מלאו מה כשהיא הגיעה ולא יכל להוריד את עיניו ממנה. זינה, שידעה שללאו מה יש השפעה על בוריאס, ניסתה להרוג אותה והובסה בקלות. למרות שלאו מה נראת עדינה ופגיעה, היא הייתה יותר ממסוגלת להגן על עצמה.. לאו מה לקחה את זינה לביתה והתחילה ללמד אותה איך לעזוב את הכעס. היא כמעט הצליחה, אבל זינה לא הייתה מוכנה לשינוי דרסטי כזה והיא הרסה ללאו מה את הסיכוי לאיחוד הממלכה של לאו ומינג בכך שהרגה את מינג טזו. כעבור כמה זמן לאו מה קוראת לעזרתה של זינה במאבק כנגד הדרקון הירוק וזינה חוזרת לצ´ין. בשעה שהיא בכלא שם, היא מבינה שלאו מה הוצאה להורג על ידי מינג טאיין.

milford

New member
תאריך לידה

נדמה לי שהתאריך של שנת הלידה של לוסי לולס הוא בכלל בשנת 1968 ולא 1963 כי היא צריכה להיות בת 35 והבת הגדולה שלה נולדה כשהיא היתה בת 20

shanyz

New member
ליביה

"הכלבה" של רומא! בתה של זינה, גדלה אצל הרומאים כי זינה הייתה מוקפאת בתוך הר איפשהו... היא הרגה מלא אנשים (הלכה בצעדי אמה..חיחי). לאחר מאמצים רבים זינה החזירה את ליביה למה שהיא באמת וזה איב, השליחה של אילי.

סמייילי

New member
האות ל..

לקרימוס- אל הייאוש, גבריאל רחצה את ארגו בנחל שלו, והוא כיווץ את ארגו, בתנאי שיחזיר אותה לקדמותה אם גבריאל תצליח להצחיק אותו.. לכזיס- אלת הגורל שטווה את חוט הגורל. מממ.. זהו להיום -עדי

gabrielle

New member
לוציפר../images/Emo58.gif

כמה זמן לא שמתי את הסימן הזה... ואו... * נכנסת לדיכאון * טוב דיי... ( שמתי את זה כי זה מזכיר שטן... מה לא?! ) בכל מיקרה, לוצי היה מלאך בדרגת שרף שבא לכניס את זינה לגהנום כדי להחליף את זה שהיא הרגה. אבל זינה שלנו, ברוב חוכמתה עבדה עליו לחלוטין וגרמה לו לבצע את 7 החטאים ולהפוך אותו- למלך הגהנום, ושמה אותו במקומה. שמישהו ישים תמונה - אין לי.

למעלה