מכיוון שאין הרבה מה לעשות עם

טיידינגס, אלכסנדרה

השחקנית הנפלאה ששיחקה את אפרודיטה, אלת האהבה בזינה ובהרקולס. אלכסדנרה, או כמו שכולם קוראים לה- אלכס, נולדה ב-15 בדצמבר <תאריך? מישהו?> בוושינגטון די.סי בארה"ב, ויש לה ארבע אחיות ואח אחד. אלכס אוהבת לרקוד, לשיר, לכתוב, לצייר, ללמוד דברים חדשים ולצבוע את שערה
אחד הפרקים האהובים עליה בזינה הוא- Little Problems.

הממ...../images/Emo3.gif

כששאלתי אם מישהו יודע את תאריך הלידה של אלכס, התכוונתי כמובן לשנת הלידה שלה...
ואם כבר, אז כבר. קבלו תמונה שלה כשהייתה ילדה קטנה, רוקדת על במה

shanyz

New member
מה זה הפרק "בעיה קטנה"?

זה שזינה וילדה אחת התחלפו בגופות?

טוריס

אחיה הגדול של זינה. כשהותקפה אמפיפוליס ברח לגבעות. נטר לזינה טינה במשך שנים רבות על שהיא נשארה ללחום ושליסאוס נשאר איתה ומת, אך בעצם הרגיש אשם על שברח. ב-DEATH MASK, הפרק היחיד בו הופיע, הגיע להשלמה עם עצמו ועם זינה. ולחובבי הטריוויה, ליסאוס מוזכר פעמים רבות במהלך הסדרה. מתי חוץ מב-DEATH MASK מוזכר טוריס (רמז: הוא אינו מוזכר בשמו)?

חמוטל../images/Emo24.gif

את יודעת מה עשית לי?!
ישבתי מול המחשב עוד חצי שעה עד שמצאתי את התשובה לשאלה שלך...
בפרק Old Ares Had a Farm זינה מספרת לגבריאל ולארס שהיא ואחייה אהבו להקשיב לסיפורים של סבתא שלהם...הנה הציטוט המדוייק: X: "You know, my *brothers* and I used to sit by the fire, here and tell ghost stories. My brothers-- I miss them sometimes." לילה טוב!

ברודי

New member
גם ב- FFG מה לא?! ../images/Emo98.gif

נדמה לי... (מהזיכרון הצולע שלי) שהיה שמה את הקטע עם הדג שהיא ניסתה לדוג והיא הקדישה אותו לאחיה!!

ב-FFG וכל שאר הפרקים שהיא מדברת

על אח שלה היא מתכוונת לליסאוס. ונכון, OAHAF הוא הפרק היחידי שבו מזכירים את טוריס איכשהו (חוץ מהפרק הוירטואלי שלי שבו הוא חוזר).

לייק, האדסון

שמה המלא- היידי האדסון לייק. נולדה ב- 9/5/1969 בעיר סינסנטי באוהיו, ארה"ב, וגדלה בניו יורק. שיחקה את קליסטו- אויבתה המושבעת של זינה, בסדרות זינה והרקולס. לפני שהחלה ללמוד משחק, הייתה דוגמנית בארה"ב וביפן. היידי אומרת שהיא מאוד נהנתה לשחק את קליסטו, כי התפקיד שלה כולל לצרוח הרבה

shanyz

New member
חהההההההההה ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

איזה חמודה!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא באמת צורחת נורא חזק.. =) חההההההההההה שיו נקרעתי עכשיו!!!

shiri_b

New member
כן..היא יודעת לצעוק...

חזק!! והיא גם בדר"כ גורמת לאנשים להבין את זה בכנסים
(שימו לב שהיא לא צריכה מגרופון
)

shanyz

New member
חהה מי אלו האנשים האלה?

ואיזה מצחיק היא נראית שם! אני זוכרת פרק אחד שהיא כזה צרחה למישהו ממש בפנים, וואי אני לא זוכרת באיזה פרק, ולמי זה גם היה פחחחחח אתם חייבים להזכיר לי.. היא כזה עמדה מול האותו בן אדם הזה וצרחה את הצרחה של החיים! חההה יווו איך זה מצחיק אותי!! חההה

אם אני מבינה אותך נכון...

זה מהפרק Ten Little Warlords וזאת לא הייתה קליסטו, זאת הייתה זינה בגוף של קליסטו
היא פשוט רצתה לשכנע את כל מי שהיה איתה בספינה שהיא באמת קליסטו, אז היא צרחה על ג´וקסר. חיפשתי תמונה אבל לא מצאתי

shanyz

New member
פפפחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo151.gif../images/Emo68.gif../images/Emo140.gif

נכון!!! חחהההה =)) יווו תודה! אויי זה היה קטע כזה מצחיק!! יוו אני חייבת תמונה! זהו אני לא אשקוט עד שנאי אמצא! =) תודה!

למעלה