מייקל! מלאך עליון. מספר פעמים ניסה להרוג את זינה וגם את בתה איב (אם אני לא טועה...) הוא גם מספר פעמים ביקש את עזרת זינה, כמו למשל להרוג את קליגולה... כאשר זינה הטביעה אותו בבריכה היא איבדה את הכוחות שלה להרוג אלים=( אאהה...זהו, אני חושבת, תוסיפו אם יש....
מנוס-הכוהן של מורפיאוס, הוא לכד את גבריאל וניסה לעבוד עליה כך שתאבד את "תמימות הדם" שלה. כשהוא נכשל לעשות זאת הוא מנסה להכריח את גבריאל להרוג מישהו אבל זינה מגיעה ומונעת ממנה להרוג. מינג טזו-אביו של מינג טייאן, הוא נהרג על ידי זינה בזמן שלאו ניסתה לארגן שלום בין ממלכת הלאו ומינג.
היא כפילה של זינה, והיא זונה (סליחה על המילה) =) בהצחלה היא התחפשה לזינה כדי לאזור לאחד שאני לא זוכרת את השם שלו, אבל ארחר כך הפכה לחברה (אם אפשר לקרוא לזה כך) של זינה וגבריאל היא וג´וקסר התחתנו והולידו את ורג´יל.
היא הייתה מלכת האמאזונות בעונה השישית, שנרצחה ע"י הציד הפסיכופט ההוא...מה שמו...הנסיך מורלוק. המלכה אחריה- ואריה. התמונה ששמתי היא אומנם באיכות לא הכי טובה, אבל היא היחידה שמצאתי... ובהזדמנות פז זו, אני אגדיר גם את מורלוק
מורלוק היה נסיך פסיכופט שצד והרג להנאתו אמאזונות בחיפוש אחר היריב/ה שתהיה ברמה שלו ויהיה לו מאוד קשה להביס אותה. כמובן שזינה זוכה בתפקיד
וכשהיא מבינה שמה שמורלוק מחפש זה קרב אתגרי, היא החליטה לא לתת לו את מה שביקש, ובסוף שיפדה אותו על קורת עץ
לוחם דגול ואלכוהוליסט. תושבי הכפר של גבריאל, פוטדיאה, שכרו את שירותיו כלוחם כדי להגן עליהם מפני הצבא של דאמון הרשע. יותר מאוחר, בעונה השנייה, חשדו במליגר כי רצח, ורצו להוציאו לורג, אבל זינה וגבריאל הצילו אותו.
ניסתה לעצור את זינה כשהתגנבה לספינה שלה כשזינה עוד הייתה רעה. מליילה לימדה את זינה את הפינץ´, ולאט לאט השתיים התחברו למרות שלא דיברו באותה שפה. מליילה נהרגה ע"י חיילים רומאים כשהגנה על זינה שהייתה פצועה.
מעריצה את זינה, קראה עליה במגילות שגבריאל כתבה. חבר של, האוואר, התאהב בזינה בגלל תדמית הלוחמת במדים, ולכן מיניה החלה להתנהג כמו זינה ולהתלבש כמוה, והאוואר חזר לשים לב אליה.
ציור גוף בחינה, שעל פי דת ההינדו מגן על זה שמצויר עליו ועל הקארמה שלו <אל תתפסו אותי במילה...>. כשזינה וגבריאל היו בהודו, הן הבינו שהקארמה שלהן בסכנה מפני אלטי, והודית בשם נעימה הסבירה לגבריאל <שאחר כך הסבירה לזינה> על תורת המנדי, ציירה על גבריאל <שאחר כך ציירה על זינה
הופיעה בעונה החמישית בפרק Succession כשרצתה לירוש את מקומה של זינה. ניסתה להרוג את זינה, ולבסוף מצאה את עצמה תלויה מעל תהום במערה שאי אפשר לצאת ממנה- גורלה למות שם ולא להתפרסם כמו שרצתה.
טראפיסטית של שנות ה-2000. אנני דיי באה אליה כדי לגלות אם הייתה זינה בגלגולה הקודם. מאטי מתבררת כנוכלת, אבל בסוף מסתבר שמאטי בעצמה הייתה גבריאל בגלגול קודם, אנני הייתה ג´וקסר, ואילו הארי, חברה של אנני, היה זינה.
עיר/כפר <עזרה, מישהו?>. הייתה במלחמה עם יוון למשך 10 שנים <נראה לי...>. מלכת טרויה, הלן, ביקשה את עזרתה של זינה, חברתה הטובה, להפסיק את המלחמה שכמובן נעתרה לבקשתה. לבסוף, היוונים כביכול נכנעו, והעניקו לטרויה מתנה- סוס עץ ענק. מרוב שמחה על הניצחון המדומה, הטרויאנים התחילו לשתות ולהשתכר, ולבסוף- נרדמו/התעלפו, וכשזה קרה- מתוך סוס העץ קפצו להם חיילים יוונים והטרויאנים ההמומים לא ידעו מאיפה זה בא להם והיו בדרך לתבוסה...אבל זינה לא נתנה לזה לקרות, ולבסוף טרויה ניצחה