מכיוון שהפורום שקוע בשינה

מכיוון שהפורום שקוע בשינה../images/Emo152.gif

שאלון שינה ישן ישן............. כולם לענות
אוהבים לישון? כן/לא
שמיכת פוך או סדין דקיק?
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)
מה מצויר על המצעים שלכם?
מה אתם עושים לפני השינה?
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?
מה הזמן הכי ארוך שישנתם?
מה היה החלום הכי הזוי שלכם?
פיג'מה - כן או לא?
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
ישנתם ערומים?
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה?
נרדמתם מול הטלויזיה?
חלמתם "חלום צלול"?
מה הכי מרדים אתכם?
גילוי נאות - אני לא יודעת מי כתב במקור את השאלון הזה ולכן לא אוכל לתת קרדיט במקרה זה

נו שיהיה..:)

אוהבים לישון? מממ..כמה שצריך. שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך בחורף, סדין דק בקיץ איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) נטורל לגמרי איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) כנ"ל מה מצויר על המצעים שלכם? נקי נקי. מה אתם עושים לפני השינה?מצחצחים, קוראים ומעשים טובים מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?אותו דבר רק הפוך.. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?רפת באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?חצות ומעלה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? מממ..היו היו...בצבא, בימי המסיבות והאפטר מסיבות ועוד... מה הזמן הכי ארוך שישנתם? בתיכון? מה היה החלום הכי הזוי שלכם?חלמתי שאני המלך שלמה..:) פיג'מה - כן או לא? ממש לא האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?מממ..לא שזכור לי.. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? טרם הספיקותי. ישנתם ערומים?יאפ עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לדעתי עשינו עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?ממ..כן אך לפני שנרדמה ביקשתי רשות..:) עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? חופשי כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה? לא נרדמתם מול הטלויזיה? כמעט ולא רואה חלמתם "חלום צלול"? כחול עמוק זה נחשב צלול? מה הכי מרדים אתכם? עייפות

ט י פ ט י

New member
טוב נו...לפני שאני רוצחת פה מישו

במקום זה אני אענה לשאלון
שאלון שינה ישן ישן............. כולם לענות אוהבים לישון? כן/לא
מאוד אוהבת אבל לצערי אני והשינה בשנים האחרונות לא ממש חברות טובות שמיכת פוך או סדין דקיק?
בוך בוך כמעט עד אוגוסט ולפעמים גם שם איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)
חולצת טריקו גדולה וגרביים...זהו
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)
בלי כלום. מה מצויר על המצעים שלכם?
לא מצויר כלום אבל אני מאלו שאוהבות לערבב צבעים, כלומר סדין סגול עם ציפה ירוקה וכריות כתומות...למשללללל מה אתם עושים לפני השינה?
קוראת דף שניים מספר, מכבה את האור ומתהפכת אליו נצמדת מאחור. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?
מתיישבת על קצה המיטה ומבררת מי נגד מי..לוקח לי זמן להבין שאני חיה בכלל
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?
המושב האחורי של המכונית...טוב הייתי גמישה אז
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?
1,2 לפנות בוקר מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?
קשה לי לענות על זה כי תכלס אני ישנה בקצב של שעתיים ומתעוררת מה הזמן הכי ארוך שישנתם?
כשהייתי חיילת ישנתי מיום שישי בצהריים עד מוצ"ש מה היה החלום הכי הזוי שלכם?
הוא היה מבעית לא בא לי לספר פיג'מה - כן או לא?
ממש לא האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
לא את מנשה אבל היה מי שעודד אותי כשהתעוררתי
ישנתם ערומים?
כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
לא שזכור לי עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה?
אף פעם נרדמתם מול הטלויזיה?
לעיתים רחוקות חלמתם "חלום צלול"?
מלא פעמים מה הכי מרדים אתכם? חום

../images/Emo199.gif

אוהבים לישון? כן/לא-ברור שכן,אבל מאוחר בלילה ולא לקום מוקדם בבוקר (ו8 זה מוקדם) שמיכת פוך או סדין דקיק?חייבת להתעטף אחרת לא נרדמת,בקייץ פיקה זוגי (רק לי כמובן) מקפידה על שמיכת מעבר ובחורף פוך,גם איתו ועם גרביים קופאות לי כפות הרגליים.... איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) טרנינג-ללא תחתונים או חזיה מתחת איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) טי שרט ותחתונים מה מצויר על המצעים שלכם? שלי כחולים
חלקים מה אתם עושים לפני השינה? פיפי,צד שמאל,צד ימין,פיפי,צד שמאל,צד ימין-הלוואי ונרדמתי כבר...... מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? נוזפת בו שהילדים מחכים לכריכים מתוך שינה...... מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? עמדת קצין תורן בכניסה לבה"ד 12 בגשם שוטף ,החולדות רצות אל מתחת לעמדה,השותפה שלי לשמירה נרדמה תוך שניה,לי לקח מעט יותר.... באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? סביבות 2 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 36 שעות כמעט ללא שינה ואחר כך 5 שעות שינה ועוד 36 כאלו..... מה הזמן הכי ארוך שישנתם?כשהתפטרתי מהעבודה שבגללה לא ישנתי בסעיף הקודם מה היה החלום הכי הזוי שלכם? חלום שחזר על עצמו בתקופה ששיפצנו את הבית שאנחנו לא מסיימים לשפץ וכל הבית מלא חול פיג'מה - כן או לא?-ממש אין מצב האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא-בוורשה חינכו איך שולטים בכל מצב התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? בעעעעעעע ישנתם ערומים? תחתונים זה הגבול שלי,אחרת הוא לא ייתן לי לישון
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? בהסכמה ממולמלת עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? אני נוהגת להעיר אותו לפני שאני מתיישבת עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?וואלה,אולי זה מסביר את החלשות הרולס בזמן האחרון כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה רק בתקופת הצבא נרדמתם מול הטלויזיה? כמעט כל לילה חלמתם "חלום צלול"? זוכרת המון חלומות מה הכי מרדים אתכם? הסוף של הסופרנוס

ואני וסקר על שינה......../images/Emo5.gif

אוהבים לישון? כן/לא -
כן-רק חבל שלא יוצא לי . שמיכת פוך או סדין דקיק?
פוך כי תמיד קרלי איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)
נורא תלוי..... איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)
בלבוש טבעי מה מצויר על המצעים שלכם?
החלומות שלי (לימדו אותי שצריך להנציח מאסטרפיס
) מה אתם עושים לפני השינה?
ערה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?
מרביצימ לשעון המעורר מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?
נדנדה בפארק ציבורי באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?
נשכבת בסביבות חצות והלאה..נרדמת זו כבר אופרה אחרת. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?
48 שעות מה הזמן הכי ארוך שישנתם?
בצבא-20 שעות. מה היה החלום הכי הזוי שלכם?
זה היה סיוט ונוראי מכדי שאשתפ בו,גמ ככה כמעט ששלחתי ת'צמי לטיפול פסיכאטרי בעקבות החלימה שלי אותו
פיג'מה - כן או לא?
לא האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
לא, אבל קרה שהתעוררתי במקומ מסויימ ולא האמנתי על עצמי שהגעתי אליו
לא, וטוב שכך ישלי מספיק סיוטימ משלי. ישנתם ערומים?
יאפ עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
יאפ-אבל בהסכמה
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
בהחלט.... עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
ישנתי מאופו זוכרת. כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה?
בישיבה בהלוך וחזור בטיסה לארה"ב נרדמתם מול הטלויזיה?
לא חלמתם "חלום צלול"?
בהחלט מה הכי מרדים אתכם?
אנשימ משעממימ-שוקלת לאמצ כמה מהמ אולי אתחיל לישון בלילות. גילוי נאות - אני לא יודעת מי כתב במקור את השאלון הזה ולכן לא אוכל לתת קרדיט במקרה זה-את תמיד יכולה לתת קרדיט לי

זובי../images/Emo46.gif

למה קרדיט לך?
את אשכרה מרביצה בידים חשופות לשעון המעורר?

הלוווווווווווו מינעלת

אני צריכה לבקש חודש חופש ובנוסף ללכת לרופא לחדש תמרשם של הרטלין כדי לענות על ההצהרת הון הזותי. מה זה זה?

אסתי69

New member
../images/Emo79.gif"אני אוהב לישון...

וכך עובר לי כל היום" פעם זה היה אפשרי
אוהבים לישון? כן/לא
כןןןןןןןןן שמיכת פוך או סדין דקיק? |סדין איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) עירומה או עם חולצה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) כנ"ל מה מצויר על המצעים שלכם? הרוב חלקים מה אתם עושים לפני השינה? מצחצחת שיניים ו...ספורט רצוי מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? PP מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? הממממממ...מקום העבודה באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? אין שעה קבועה, פעם זה היה בשעות הקטנות, היום קצת יותר מוקדם מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? מעל שבוע ולא מרצון מה הזמן הכי ארוך שישנתם? חושבת שהשבוע (עם הרדמה) קרוב ל-4 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? מי זוכר? פיג'מה - כן או לא? לא האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא ישנתם ערומים? דהההה עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? כן עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? \ה לא נשאר זמן שינה לאורך זמן עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? בחלום כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה? קורה קרה יקרה בישיבה נרדמתם מול הטלויזיה? קורה חלמתם "חלום צלול"? לצערי טרם מה הכי מרדים אתכם? אופטלגין
לילה טוב

באמת תודה! סוף סוף מישו פה יוזם../images/Emo123.gif

אוהבים לישון? כן מאוד והרבה רק שלא יוצא לי אז אני מעדיפה להמנע בכלל כי קצת זה הכי מבאס. שמיכת פוך או סדין דקיק?פוווווך. גם בקיץ. איך אתם ישנים בחורף? תחתונים. איך אתם ישנים בקיץ? תחתונים. מה מצויר על המצעים שלכם?כלום. מעדיפה מצעים לבנים. מה אתם עושים לפני השינה?מקלחת. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מקלחת. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?מלון בוונציה. כמו הבית של הולי הובי עם רהיטים ומיטה פצפונים ווילונות ומצעים עם פרחים קטנטנים. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?או ממש מוקדם, כשאני משכיבה את הבן שלי ונרדמת איתו ומדדה למיטה בשבע שמונה בערב, או אם עברתי את העייפות אז 12 או אחת בלילה. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?יומיים. טיסות וכאלה. לא נרדמת בטיסות חוץ מהטיסה לסין. אז לקחתי כדור שינה כחצי שעה לאחר ההמראה בארץ והתעוררתי בביג'ין. מה הזמן הכי ארוך שישנתם?כשחזרתי מסין. לא הצלחתי להשתחרר מהג'ט לג, 14 שעות. מה היה החלום הכי הזוי שלכם?אין סוף לחלומות הזויים... פיג'מה - כן או לא?אולי...אם קר, בעשר הדקות הראשונות. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?לא! התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?כן! ישנתם ערומים?באאארור! עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?שלא יעיזו. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא זוכרת - בדיוק הייתי באמצע חלום הזוי.... כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה?מעולם לא. נרדמתם מול הטלויזיה?לעיתים רחוקות. חלמתם "חלום צלול"?כן. מה הכי מרדים אתכם?מדיטציה.

למעלה