מכיוון שהפורום שקוע בשינה

יודעת מה....

... נדמה לי שאת כבר לא ממש מפחידה. ולא להתחיל עם נבוטים של אייקונים. אין על זכוכית בידודית.....

אני עוד שנייה נרדמת פה.

|אוהבים לישון? כן/לא - באאארווורררר כשמש לאור יום שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך 365 יום בשנה איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) או בלי חולצה או בלי תחתונים. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) ראה תשובתי בחורף. מה מצויר על המצעים שלכם? כלום, בדרך כלל חלק, גג פסים עבים צבעונים. מה אתם עושים לפני השינה? אין חוקיות, סמס של לילה טוב או סתם מתהפכת ונרדמת או נרדמת עם הלאפטופ עליי. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? קוראת עיתון ופיפי. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? במיניואן כשטיילתי ביפן. לא היה כסף למלון. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? בין עשר וחצי ל אחת עשרה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 24 שעות בטיסות לארץ מה הזמן הכי ארוך שישנתם? אולי 12 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? היו לא מעט, האחרון שזכרתי זה שסדק בא אליי לעזור לי לבשל. פיג'מה - כן או לא? פעם הייתי פריקית של פיג'מות עם ציורים של פרות ומיקימאוסים. היום כבר לא. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? השתגעת? התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? איככככככככ לא
ישנתם ערומים? ברור עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? כן עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? חח לא. כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה מלא פעמים מול הטלוזיה נרדמתם מול הטלויזיה? אה כן. חלמתם "חלום צלול"? הסברת לי פעם מה זה אבל לא זוכרת אז לא יודעת. מה הכי מרדים אתכם? אורגזמה.

gabiordebby

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

אוהבים לישון? כן/לא כןןןןןן שמיכת פוך או סדין דקיק? תלוי בעונה איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) כשכולנו ביחד - רק בעירום. ואין ויתורים. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) כנ"ל מה מצויר על המצעים שלכם? לבנים וחלקים כרגע. מה אתם עושים לפני השינה? פיפי. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פיפי (החיים בהריון...) מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? מאחורי הקלעים בפסטיבל הרוק בגלסטונברי. בזמן ההופעות. כשאני עיפה אני ישנה. וזהו. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? תלוי. בסביבות חצות. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? שלושה וחצי ימים. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? עשרים שעות בערך. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? אין שום סיכוי שאני אפרט, כי אף אחד לא ידבר איתי יותר.אני רק אגידשהוא היה מטריד בטירוף, ארוך ומפורט ובאיזשהו שלב היו בו גלגל המילניום, 17 קערות של כרוב מבושל עם מיץ עגבניות וקימל, וסר פול מקרטני. פיג'מה - כן או לא? לא. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? בטח. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא, אבל קרה לי כמה פעמים שלקח לי להבין מי זה שישן לידי ולמה הוא לבוש רק כדי לגלות שזה ג'יימס. ישנתם ערומים? דאא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? ברור עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? בודאי עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? בהחלט יכול להיות כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה? אינספור נרדמתם מול הטלויזיה? כמעט כל ערב חלמתם "חלום צלול"? לא יודעת מה זה מה הכי מרדים אתכם? סקס!

JamesNox

New member
כשרבתי עם זוגי שיחיה

לפני כמה זמן, אז ישנתי אצל גבי, וישנו ביחד במיטה הגדולה. היא רכה ונעימה ולא נוחרת.

gabiordebby

New member
כפרעליך!

אני יכולה לקבל בכתב את זה שאני לא נוחרת? רצות כאן האשמות זדוניות בבית!

JamesNox

New member
עד שאני מצליח לישון את מתחילה עם סקרים כאלו?

אוהבים לישון? כן. שמיכת פוך או סדין דקיק? מה שיש על המיטה. נראה לכם שאני המבוגר האחראי בבית הזה? איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פעם הייתי מאנשי הטרנינג, מאז שקיבלתי בכריסמס פיג'מה של דוקטור הו מגבי אני יש בפיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) בוקסרים, וגם זה מתוך נימוס. ברגע שהצאצאית תעזוב (עוד שלושים-ארבעים שנה) אני עובר לישון בערום. מה מצויר על המצעים שלכם? משבצות אני חושב. מה אתם עושים לפני השינה? פיפי? חיבוק כפיות? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? רץ מהר לשפשף שיניים כדי להעיר את זוגי בנשיקה מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? פעם, לפני הרבה שנים, כשהייתי עם האקס שלי וכבר היינו בשיא החרא, קמתי יום אחד לפנות בוקר, לקחתי סוס מהאורווה (למכוניות היה מנגנון איתור בגלל גניבות ורציתי להיות לבד), רכבתי עד שהגעתי לשדה נחמד שהשמש זרחה בו בנעימות, קשרתי את הסוס, פרשתי שמיכה וישנתי עד הערב. קמתי עם גב תפוס וראש צלול, בפעם הראשונה מהרבה זמן. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? חצות. ואז שתים. ואז ארבע, ואז שש. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? חמישה ימים. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? שלושים ושש שעות עם הפסקות פיפי ושתיה בלבד. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? לא. באמת שאתם לא רוצים לדעת. פיג'מה - כן או לא? בטח שכן! האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? היו לי די הרבה שנים כאלו. שילוב של אלכוהול והוללות. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? בהחלט יכול להיות. ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? כן. וזה לא כיף.
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? מאיפה שאני אדע אם זה בזמן השינה? כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה? המון נרדמתם מול הטלויזיה? כנ"ל חלמתם "חלום צלול"? מה זה? מה הכי מרדים אתכם? שילוב של הידיעה שהילדה שלי ישנה בשלווה בחדר השני, אבא שלה שמחבק אותי וג'וני ווקר.

gabiordebby

New member
אני שמחה שזו היתה מתנה מוצלחת

התלבטתי המון זמן מה לקנות לך
.

בוגאטי

New member
איך ידעת שאני מנומנם?

אוהבים לישון? לא. ישן כי צריך שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך החורף, סדין בקיץ איך אתם ישנים בחורף? בוקסר וטריקו איך אתם ישנים בקיץ? כמו בחורף מה מצויר על המצעים שלכם? ואללה, אין לי מושג מה אתם עושים לפני השינה? קורא מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? לול תרנגולות כשתרנגולות סביבי כי להתחמם באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? חצות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 3 ימים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 8 שעות ברצף מה היה החלום הכי הזוי שלכם? לא זוכר פיג'מה - כן או לא? התייחסתי לעיל האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?פחחחחחח ישנתם ערומים?כן. כיף עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שאני זוכר עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה? בצבא - בכל מצב נרדמתם מול הטלויזיה?לא חלמתם "חלום צלול"? מה זה? מה הכי מרדים אתכם? גאולה אבן

../images/Emo199.gif

אוהבים לישון? כן/לא כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך , גם בקיץ איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) תחתון וטריקו איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) תחתון מה מצויר על המצעים שלכם? סדינים צבעוניים , וסטים שונים של פסים צבעוניים ונעימים מה אתם עושים לפני השינה?
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? PP ולפעמים גם
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? צימר באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 2 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 48 אולי יותר מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 12 מה היה החלום הכי הזוי שלכם? לא זוכר פיג'מה - כן או לא? עם פסים לאורך אם ארגיש שהשמנתי האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? כן עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא זוכר כמה פעמים: ????? ישנתם בישיבה או בעמידה? לא נרדמתם מול הטלויזיה? כן חלמתם "חלום צלול"? לא זוכר מה הכי מרדים אתכם?

../images/Emo140.gif

אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיחת פוך וסדין איך אתם ישנים? ישנה ערומה, כל דבר לבוש מעצבן אותי ומפריע, בעבר הייתי ישנה לבושה, למדתי מבעלי שזה הכי כיף בעירום. מה מצויר על המצעים שלכם? חלק, פסים, צבעי כחול ירוק כתום מה אתם עושים לפני השינה? מתאלסים עם מוזיקה רומנטית, ומקלחת באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? שתים עשרה בלילה, או שמונה, עשר, בבוקר מה היה החלום הכי הזוי שלכם? לא זוכרת חלומות פיג'מה - כן או לא? לא האם אי-פעם: עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא וחבל עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? אולי..חח כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה מידי פעם... נרדמתם מול הטלויזיה? בישיבה.. כן חלמתם "חלום צלול"? ??... מה הכי מרדים אתכם? הרפיה לכל הגוף, ישנה מצויין אחרי סקס מושקע...

למעלה