מכיוון שהפורום שקוע בשינה

ורד הבר1

New member
עונה ממש לקראת שינה...

אוהבים לישון? כן/לא
אחד מהדברין שאני הכי אוהבת בעולם
שמיכת פוך או סדין דקיק?
בחורף - פוך וצמר בקיץ - ציפה ריקה איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)
משתנה מחורף לחורף. החורף אני עם טריינינג וגופיה דקה, חורף שעבר עם כותנות בסגנון וונדי (מפיטר פן) וחורף לפני זה פיג'מות עם חתולים
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)
גופיה ותחתונים בדרך כלל, אבל גם לפעמים גולשת לכותנות לילה (חמתי מביאה לי כותונת בכל גיחה שלה לחו"ל). מה מצויר על המצעים שלכם?
פסים, ריבועים, והכי אני אוהבת פרחים
מה אתם עושים לפני השינה?
מחשב, צחצוח שיניים, לפעמים קצת ספר התכרבלות בכפיות עם האיש והחלום הראשון כבר מגיע
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?
מכבה את שלושת הסנוזים שלי במשך שעה וחצי, קמה בעיניים עצומות להדליק לבן את התנור וחוזרת לעוד רבע שעה של סנוז מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?
מה זה אומר מוזר? ישנתי בכל מקום כמעט. אולי זה שחלקתי שק שינה אחד עם מישהו שהכרתי חצי שעה לפני זה
הכי כיף היה לישון עם מישהו (אחר) מתחת לכיפת עץ תות על שפת הנחל
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?
לא לפני חצות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?
לא יכולה לדלג יותר מלילה אחד, אבל לילות לבנים היו לי לא מעט כשהלכתי לישון מאוחר בלילה שאחרי מה הזמן הכי ארוך שישנתם?
אני חושבת שהגעתי ל- 15 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם?
היו יותר מידי כאלה נראה לי שעדיף
פיג'מה - כן או לא?
כותונת עדיף האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
לא. אבל קרה לא מעט שלא הבנתי למה אני שם התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
לאאאא.... אבל קרה שהגעתי למישהו בלילה ישר ממועדון, וכשיצאתי בבוקר מהחדר שלו, עוטה בגדי עור שחורים ועדיין עם האיפור השחור מהלילה נתקלתי באבא שלו בסלון.... יצא לי מין "בוקר טוב!" עליז ומעורר וברחתי משם לשרותים. ישנתם ערומים?
המוווון עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
כן. אני ישנה מאוד חזק ואפילו לא מרגישה. היה לי חבר שנהג לשכב איתי כשישנתי ואז להתוודות בבוקר
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
גם כן. לאותו אחד ששכב איתי מתוך שינה. פעם החזרתי לו והוא קם כשאני מעליו והוא בתוכי (וידיד שלי עשה את אותו הדבר לחברה שלו שישנה ליד החבר שלי...) עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
לא
רק לפני. זה עוזר לי לישון יותר טוב כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה?
בישיבה - כמעט כל פעם שעליתי על אוטובוס או רכבת נרדמתם מול הטלויזיה?
קורה לי לא פעם. בדרך כלל אני לא רואה טלויזיה, אז זה לא קורה הרבה. חלמתם "חלום צלול"?
מה זה חלום צלול??? מה הכי מרדים אתכם?
ספר ואורגזמה עצמית טובה לפני השינה. אפשר לעבור לסקר "מתי כבר יגיע הקיץ????"
לילה טוב וחלומות פז

ורד הבר1

New member
../images/Emo88.gifקיץ ../images/Emo42.gif

החורף הזה מוציא אותי מדעתי בקיץ לפחות הייאוש נעשה יותר נח, יש ים לשטוף אותו מידי פעם....

אסתי69

New member
מותק אנחנו לא ניתן לחורף לחלוף

ושיזהרו משתינו
חורף והרבה

אני אוהבת אותך../images/Emo25.gif

כל פעם שאני קוראת את התגובות שלך אני מחייכת. ילדת אגדות עם מופרעות במידה הנכונה ........ועוד אוהבת קיץ

אם אנחנו ישנים אז למה את מעירה אותנו?

אוהבים לישון? כן/לא בטח שבוודאי שמיכת פוך או סדין דקיק? בחורף פוך איך אתם ישנים בחורף? תחתונים מספיק, לא? איך אתם ישנים בקיץ? בדר"כ עם תחתונים ולפעמים.... מה מצויר על המצעים שלכם? אין לי מושג מה אתם עושים לפני השינה? משתדל אבל זה לא תמיד הולך מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פיפי מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? בסביבות חצות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? כמעט יומיים מה היה החלום הכי הזוי שלכם? לא זוכר פיג'מה - כן או לא? לא, מה רע בלבוש אדם? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא, אני מעדיף את אילת זורר ישנתם ערומים? בטח עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא יודע עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה? כן נרדמתם מול הטלויזיה? בטח חלמתם "חלום צלול"? מה זה חלום צלול? מה הכי מרדים אתכם? סקרים

פקודה זו פקודה... הנה גם אני חלק מכולם:

אוהבים לישון? כן/לא - לא. זה בזבוז זמן. תחשבו על זה: אם צריכים לישון 8 שעות בלילה, זה אומר ששליש מהחיים עוברים בשינה. בזבוז. שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכה בחורף, סדין בקיץ. איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) - תחתונים ורק בגלל שהילדים עלולים לצוץ ליד המיטה. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) - אכן כנ"ל. מה מצויר על המצעים שלכם? - משהו. מי זוכר... מה אתם עושים לפני השינה? - סיבוב בבית לוודא שהכל סגור ושהאורות הראויים דולקים. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? - ובכן... איך לומר.. משתין. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? - אוהל סיירים בצבא. עם עוד שניים. בינואר בחורף הכי קר. על הקרקע בקורס קצינים כלומר בגובה 800 מטר... ישנתי כמו תינוק. שאר המחלקה רצתה לרצוח אותי... באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? - לא לפני חצות. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? - שלוש יממות. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? - 18 שעות. אחרי שלוש היממות... מה היה החלום הכי הזוי שלכם? - מי זוכר. פיג'מה - כן או לא? - לא. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? - לא. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? - מי? ישנתם ערומים? - בטח. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? - נדמה לי שלא. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? - כשאני ישנתי או כשהיא? עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? - האם אפשר לעשות מעשים מגונים בעצמי? אם זה בעצמי, זה לא מגונה, לא? כמה פעמים: ישנתם בישיבה או בעמידה? - ובכן... זה קרה. נרדמתם מול הטלויזיה? - נו בטח. חלמתם "חלום צלול"? - אההההה? מה הכי מרדים אתכם? - מדגדג לי לכתוב "שאלונים ארוכים". אבל התשובה יותר פשוטה: עייפות.

האמת?

לא... זה דווקא אביזר שלא התשמשתי בו. אני הולך על הגרסה שישירה יותר.... כף יד פרוסב שנוחתת בעיתוי הנכון במקום הנכון.

למעלה