מכירה חגיגית של המותג petit A ביום שישי הקרוב

קשכפית

New member
יפה.... מעניין גם.

האם הנעלים גם שייכים למותג? או שזה רק בגדים וכל השאר (נעלים, גרביונים וכ' זה אקססוריז לצילומים?) ואגב, את דוגמנית? או שבמקרה מקורבת למעצב/ת ולכן את בקטלוג? סתם סקרנות...

גם הגרביונים למכירה

יש עוד איבזרים. הנעליים לא למכירה. ואני לא דוגמנית, המעצבת קראה את הבלוג שלי והציעה לי לדגמן את הקולקציה. יש את כל הסיפור בפוסט החדש שכתבתי בבלוג שלי, שנמצא בחתימה.

שאפולי

New member
שיק!

יש להם מידות קטנות? אני בדכ 0 או 24 וחצי בגינס רק החזה טיפה גדול יחסית למידה שווה לי להגיע מהדרום?

יש להם דברים קטנים

גם אני רזה והם טובים עליי, אבל לא יודעת כמה את רזה. תבואי, תיראי, יש מחר גם שוק הפלסיק בעיר, זה אירוע מאוד חביב. חוץ מזה תמיד שווה לבוא מהדרום לתל אביב :)

שאפולי

New member
../images/Emo45.gif

אתמול הייתי... כולה תל אביב :-|) אולי אני אנסה בשלישי לפי התמונות אני יותר רזה ממך אבל המצלמה מעמיסה קילוגרמים אז אולי אני טועה

קשכפית

New member
שאלה לשמיים:

האם שם המותג petit מעיד על כך שהבגדים הם למידות קטנות? ובנוסף, האם את יכולה להסביר היכן יתקיים שוק הפלסטיק מחר? תודה

זה לא אומר שהן קטנות

אבל הן אכן לא גדולות. אני לא מכירה את מגוון המידות ולכן לא יכולה להגיד. אני רק הצטלמתי. לגבי שוק הפלסטיק, זה במרח' השרון 10 בתוך בר שנקרא מסי.

קשכפית

New member
בנוגע לשוק הפלסטיק שהעלת בבלוג

רציתי לשאול לגבי מגבי הפלסטיק את יודעת איפה מוכרים אותן ומה המחיר? תודה

אני מניחה שהתכוונת למגפי פלסטיק

אני ראיתי כאלה בחנות של דליתי בבוגרשוב וגם בחנות בקינג ג'רוג' שאני לא זוכרת את שמה, אבל היא כזאת כאילו פנימית, באזור של מול שוק בצאלא ויש לה חלון ראווה צדדי ותמיד בגדים יקרים ומוזרים. מקווה שהצלחתי להסביר ואת מכירה

קשכפית

New member
נראה לי שהבנתי תודה.

אגב, שמת לב בשוק הפסלטיק, מה היה המחיר של המגפיים הללו? תודה

למעלה