מכירה חגיגית של המותג petit A ביום שישי הקרוב

התמונות מקסימות

לסיכום אומר כי: התמונות מקסימות ואת מצטלמת נהדר, מאוד נהניתי! איך הייתה החוויה מאחורי הקלעים? מי היה הצלם? והמאפרת? מחזיקה לך אצבעות לעוד כאלה הפקות יפות!

תודה רבה :)

החוויה הייתה קשה ומעייפת. זה לא באמת בשבילי כל הצילומים האלה. עשיתי את זה בשביל החברות שלי כי הן חמודות. לגבי הצלם, זה מישהו שהוא מבין החברים של המעצבת והוא גם ארט דירקטור ויש לו סטודיו פרטי לעיצוב וקריאטיב, פשוט אין לי את הפרטים. המאפרת היא נופר, המעצבת עצמה היא למדה איפור, בימי הצבא ועבדה קצת בהפקות אופנה בימי הלימודים. אני מניחה שאני אשמח להצטלם עוד בעתיד, מקווה שאני אעמוד בזה. תודה

ישחניון ברח' נחלת בנימין משהו כמו 3 דקות משם

אולי גם סיכוי חניה, אבל לא בטוחה לגבי מי שאין לו תו חניה תל אביבי

שאפולי

New member
אוך אני מתה להיות שם

מעניין ראם נשאר משו אבל תל אביב כה רחוקה ומזג האויר כה מחורבן:(

yael800

New member
הייתי היום

הבנות מקסימות, אווריה חמודה. לצערי הפריט שרציתי נשאר אחרון רק במידה גדולה, אבל המעצבת לקחה ממני פרטים ואמרה לי שהיא תיצור איתי קשר ותודיע לי על מחירות דרך פייס
האמת שזו פעם ראשונה שאני הולכת למכירה ביתית, קצת התבאסתי מהמבחר, אמנם בגדים מהממים אבל מבחר ממש קטן. אולי זו הסיבה שהן לא פותחות חנות?

אולי זה מבחר קטן יחסית לזרה

אבל היו שם יותר מ 40 פריטים שונים. כאילו כמה פריטים את חושבת שמעצבות מכינות? וחץ מזה יש לה חנות בעפולה והיא תפתח גם בתל אביב. אבל היה ממש נחמד וכל מי שבאה קנטה והבנות התלהבו מהפריטים לפי מה שאני ראיתי כשהייתי שם.

למעלה