מכירות את קלימט??

מכירות את קלימט??

ובכן אני מאד אוהבת אותו ובמיוחד את התמונה המצורפת, אז החלטתי להשתגע ולקחת על עצמי פרוייק... למרות שאני לא אוהבת להחמיא לעצמי, הפעם אחרוג ממנהגי, מכיוון שאני מאד גאה בתוצאה שיצאה... תשפטו בעצמכם... מתחילים...

ררררררררררררררוווווונננננננייייי../images/Emo70.gif

אני כל כך מקנאה עכשיו
זה משהו שכבר המממממון זמן אני רוצה לעשות ופשוט מתעצלת...והנה...הופ
את חרוצה יותר ממני ולקחת על עצמך את המשימה
כל הכבוד לך
אני כולי התלהבות פה גם מהנחישות שלך וגם מהביצוע הכל כך יפה ומדוייק שלך. פשוט מושלם
יש לך בהחלט סיבה טובה להתלהב ולהתגאות, מסירה את הכובע בפנייך

חחח עכשיו ראיתי את התגובה של שרון

אם הייתי קצת יותר צנועה הייתי אומרת ש great mind think alike... חחח...

סוף הדרך

גם אני מתה עליו והתמונה הזו עומדת לנגד עיני בסטודיו כבר שבועיים, מחכה שאני אעשה איתה משהו... עכשיו שאי רואה מה א-ת עשית איתה אני מתחילה לתהות אם בכל להתחיל- כזו שלמות מציבה רף גבוה ביותר...

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifרוני, רוני.....

יותר קלימט מקלימט, גם עלי אחד מהאמנים האהובים והמדברים אל ליבי מה אומר ומה אדבר, איזה ביצוע, איזו שלימות ממש ממש "מסטר פיס" מחיאות כפיים סוערות, שאפו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה...../images/Emo24.gif.. גם בעלי טוען

בתוקף שזה יצא יותר יפה מהמקור...

זאת כנראה תמונה חוצה יבשות - אצלי ה

היא תלויה מעל המיטה כבר שנים. מה שאת עשית מפעים, מהמם, בלתי אפשרי. לא הייתי מעלה בדעתי בחיים לנסות את זה (זה בעניין של great minds וכו'...
)

תודה חמודה! האמת שקלימט ממש צועק

מילפורי ויש לי תמונה שלו בסלון (לא זו, אלא אחרת) שכל הזמן קרצה לי והתלבטתי איך לעשות אותה ואז חשבתי על התמונה הזו ו...היא פשוט לא יצאה לי מהראש אז אמרתי על החיים והמוות וקפצתי למים. האמת שקשקתי כי אני מאד פרפקציוניסטית ובקורתית לגבי העבודות שלי ופחדתי שלא אעמוד בציפיות של עצמי...האמת שאני מאד מבסוטה, כפי שכתבתי בהתחלה... (מצטערת על הבירבורציה...)

patttty

New member
כזה דבר עוד לא ראיתי

כל הכבוד, ברגע זה אכנס לראות עבודות נוספות שלך בגלריה. העבודה פשוט יפייפיה!! תודה ששיתפת אותנו. פט

daillyg

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif מה שרונית גולן אמרה...

זה מרוב שאין לי מילים...

למעלה