W O WWWWWWWWWW יוצא מן הכלל
א אפרתים New member 9/2/06 #15 ../images/Emo12.gif ../images/Emo99.gif מדהים! מקורי להפליא, ביצוע למופת. מהמם!
A ayeletba New member 9/2/06 #20 דיייייייי, |אייקוןמתעלף| מטריף. מטריף. ושוב מטריף. אחת מהתמונות האהובות עליי ואת פשוט . אין מילים.
H hoch New member 9/2/06 #22 יואו רוני את גאון. עוד לא ראיתי כזה יופי. אני דבוקה ככה כבר חמש דקות למסך. משהו מדהים ונפלא. תוכלי להסביר קצת מה עשית וגם לתת מידות? סתם בשביל להבין, כי אני לא רואה מצב שאני מוציאה משהו מתקרב לזה. מושלם. חבל על הזמן.
יואו רוני את גאון. עוד לא ראיתי כזה יופי. אני דבוקה ככה כבר חמש דקות למסך. משהו מדהים ונפלא. תוכלי להסביר קצת מה עשית וגם לתת מידות? סתם בשביל להבין, כי אני לא רואה מצב שאני מוציאה משהו מתקרב לזה. מושלם. חבל על הזמן.
ר רוני גור New member 9/2/06 #51 תודה חמודה. בשמחה... המידות 30 ס"מ. הבסיס זכוכית והתמונה מורכבת כולה מגלילי מילפורי, למעט אברי הגוף שאותם פיסלתי ישר על הזכוכית. מקוה שענה על השאלה...
תודה חמודה. בשמחה... המידות 30 ס"מ. הבסיס זכוכית והתמונה מורכבת כולה מגלילי מילפורי, למעט אברי הגוף שאותם פיסלתי ישר על הזכוכית. מקוה שענה על השאלה...
H hoch New member 9/2/06 #62 רוני, תודה. אני חוזרת הנה שוב ושוב לא מצליחה להרגע וכל פעם מוצאת עוד משהו להתלהב ממנו. את אכן גאון.
ר רוני גור New member 9/2/06 #63 |../images/Emo24.gif האמת כשסיימתי את התמונה (זה היה ב- 2:00 בלילה), פשוט לא יכולתי לעזוב את זה וללכת לישון...אז אני מבינה אותך...
|../images/Emo24.gif האמת כשסיימתי את התמונה (זה היה ב- 2:00 בלילה), פשוט לא יכולתי לעזוב את זה וללכת לישון...אז אני מבינה אותך...
מ מוניק מוניק New member 9/2/06 #23 ../images/Emo133.gif היצירה מדהימה והביצוע מושלם כבר הגבתי וחייבת לומר שוב, דרושה מידה גדולה של גאוניות ומקוריות כדי ליצור תמונה/שעון מדהים שכזה. מה הגודל ועל מה הכל הודבק?
../images/Emo133.gif היצירה מדהימה והביצוע מושלם כבר הגבתי וחייבת לומר שוב, דרושה מידה גדולה של גאוניות ומקוריות כדי ליצור תמונה/שעון מדהים שכזה. מה הגודל ועל מה הכל הודבק?
א איריס משלי New member 9/2/06 #24 מדהים ומרשים ביותר! ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif לא האמנתי שזה פימו, זה כ"כ מושלם!
פ פינקי 1 New member 9/2/06 #27 WOW ועוד WOW ועוד WOW מדהים מיוחד מקסים פשוט מושלם כל המילים שבעולם לא יצליחו לתאר את היופי המושלמות והדיוק השארת אותי בהלם מוחלט זה משגע
WOW ועוד WOW ועוד WOW מדהים מיוחד מקסים פשוט מושלם כל המילים שבעולם לא יצליחו לתאר את היופי המושלמות והדיוק השארת אותי בהלם מוחלט זה משגע
M michal sho New member 9/2/06 #30 מסתבר שיש עוד כמה בנות חוץ ממני "שזוממות" לעבוד על פי תמונות של ציירים מפורסמים לזכותך רוני שאת כבר בצעת ואיזה ב י צ ו ע. יפיפה
מסתבר שיש עוד כמה בנות חוץ ממני "שזוממות" לעבוד על פי תמונות של ציירים מפורסמים לזכותך רוני שאת כבר בצעת ואיזה ב י צ ו ע. יפיפה