מכירות את קלימט??

milat1

New member
רוני מאד יפה../images/Emo183.gif

מאמאמייה איזה ברד יורד כאן בגליל! אני סקרנית לדעת אם העתקת את הרפרודוקציה אחד לאחד או שיש קצת אינטרפרטציה שלך?

|בועהmilat1רוני העלתה בתחילת ההודעה

שלה את הרפרודוקציה של קלימט, מדוע לא תסתכלי ותשווי????????????? חוץ מזה האם את חושבת שזה כל כך חשוב???????????????????????? למראה כזו יצירה נראה לי שהשאלה ממש ממש לא במקום, מיותרת ולא תורמת, בעצם מה רצית להבין??????????????????????????????????

דווקא נראה לי שהשאלה לגמרי במקום

ואני לא רואה בזה שום קנטרנות - מעניין שכל דבר שנושב ממנו משב קליל של בקורת (גם אם בונה) אינו ראוי כאן. העבודות של רוני מדהימות אחת אחת. כל יצירה שלה זוכה כאן לעשרות תגובות מחמיאות ובצדק רב - היא לא רק יצירתית באופן מדהים אלא גם הביצועים שלה מושלמים. אני באמת לא רואה איך זה מפחית במשהו מעוצמת העבודה שלה.

הכל בסדר ואין שום בעיה - לא מצידי

בכל אופן...למילת עניתי באופן עניני על שאלתה ולמלי שלחתי חיבוק מחוייך על שנזעקה "להגנתי". אותי זה שעשע ובטח שלא הפחית לי מכלום.... ואני דוקא שמחה לביקורת בונה - אני באמת חושבת שאפשר ללמוד מכל דבר ואין לי ספק שאני עדיין בשלב הלמידה (והלואי שתמיד אשאר בו...). מצטערת על אורך התשובה, אבל רציתי להעמיד דברים בפרופורציה...

הרגשתי צורך לענות...../images/Emo24.gif מה את

עושה ערה בשעות כאלו? חשבתי שאני הפסיכית היחידה...

הרעיון היה ליצור את הציור של קלימט

ולא של רוני ולכן גם הראתי את המקור לפני התוצר שלי...מכיוון שהמקור הוא ציור והביצוע פימו, יש שוני...

מה אגיד שעוד לא נאמר?

שיחקת אותה !!!

podri

New member
../images/Emo2.gif נותרתי המום מהיצירה הזו ../images/Emo99.gif

איזו עבודה מדהימה, הדיוק, הפרופורציות, הכל פשוט מהמם!!!

ayeletba

New member
רוני, יש לי שאלה סקרנית.. ../images/Emo13.gif

כמה זמן עבדת על היצירה המדהימה הזו?

למעלה