../images/Emo105.gif אולי זה המקום האחרון...
שאני יכולה לפרוק בו. \: אולי אני כרגע מוציאה הכל מול כל תפוז וכל אחד יכול להכנס ולראות את זה, אבל אני לא שמה על אף אחד באמת. הגעתי למסקנה שאם אני לא אפרוק כרגע, אני באמת אהיה על סף אשפוז פסיכיאטרי בכפייה. טוב, אז כל היום הזה, מהשנייה שקמתי עד השנייה שנכנסתי הביתה, היה מטומטם, דפוק בשכל, מה שאתם לא רוצים. לא יודעת אם זה בגלל הגשם הנורא הזה, ובכלל מזג האוויר. או שאני סתם כרגע נכנסת לדכאון רציני ורואה רק את החרא של החיים, אבל זה מטמטם לי את המוח כבר, ואם אני אשמור בבטן, אני אתפוצץ בסוף, לא? אוקיי אז... יש לי תחושה מטורפת בזמן האחרון שזה סוג של חשק אפילו, לחזור להיות מי שהייתי פעם. שהכל ייעצר. כמו בתקופה אחת, בסביבות כיתה ח', ששם, זאת בעצם התקופה הכי טובה שהייתה לי בחיים. (למרות שגם בה הרגשתי חרא ורציתי להיות בתקופה אחרת.) אבל מחשבות מטורפות על העבר מחרפנות אותי, כי זה נראה לי בדמיון כמו תקופה חשוכה ומגעילה שבחיים לא הייתי רוצה לחזור אלייה, עם כמה שאני כן, בכלל, בואו נניח לעבר, מחשבות על העתיד משגעות אותי עוד יותר. אני מרגישה שלכולם סביבי יש מטרות לעתיד, שלכולם סביבי יש יעדים שהם שואפים ורוצים כל כך להגיע אליהם, ורק היעד שלי הוא אשליה אחת גדולה, שבתכלס, הסיכוי שהיא תתקיים ותתגשם אי פעם, שואף לאפס. אז אני לא יכולה אפילו להגיע למצב שאני מנחיתה את עצמי למציאות מאותו הפחד המטורף הזה שרק לי לא תהיה מטרה כלשהיא. נכון לעכשיו נשאר לי שנתיים וקצת לסיים בצפר, החשק ללימודים, כמו כל ילדה בגיל שלי, במצב גרוע. יש לי בגרויות עוד חודשיים ואני בכלל לא יודעת איך אני הולכת לגשת אליהן. אני מפחדת לעמוד במצב הזה של גיל 18, עם כמה שאני רוצה להגיע אליו, ולא לדעת מה לעשות איתו. כי יש כל כך הרבה תיכנונים, שבסופו של דבר, כמו שגיליתי לאחרונה, תלויים בכסף. בהרבה מאוד כסף. כסף שאני מניחה שאין לי. למען האמת, אני ממש בטוחה שאין לי. ועבודה, מה שאני מייחלת לו כבר כמה חודשים טובים, ממש לא נראה באופק, האחראיות שלי לעשות משהו בכלל, לא נראת באופק. אני מרגישה שכל תפישת העולם שהייתה לי אי פעם, התעוותה לחלוטין בשנה האחרונה. אני מרגישה כבר כמה חודשים כאילו אני בתוך איזה סרט, חיה בתוך מציאות הזויה, שכולם השחקנים, ואני השחקנית הראשית, כנראה. יותר מידי דברים שקורים בהקשר אחד לשני נותנים לי רק להרגיש שכולם מסתירים ממני משהו, שאני, עצמי, עשיתי משהו רע שגרם לי להגיע למצב הזה. אני לא יודעת אפילו מה. אני מגיעה לבית ספר, אני מרגישה שכולו איזה משחק גדול שבו כולם מנסים להכשיל אותי. כל העומס המטורף הזה, הלוואי והייתי יכולה למחוק אותו. כל כך הרבה זמן שלא אמרתי בקול רם שמשעמם לי. ואני מתגעגעת לזה. יותר מזה, אני מתגעגעת לאנשים כאן, אני מתגעגעת לקומונה. אני מתגעגעת לפורום. אני מתגעגעת לתקופות ששניהם היו חלק גדול מהחיים שלי. יותר נכון, היו החיים היחידים שלי. אפילו הבלוג, עד כמה שזה לא נראה, לא חלק ממני בכלל. אני מרגישה שאני מגיעה לשם, מעדכנת והולכת. כאילו ששום דבר משם לא חלק שעושה לי טוב. יש לי כל כך הרבה דברים לעשות, ואני לא מוצאת זמן אפילו איך לסדר אותם, ואני זורמת פשוט עם מה שקורה. אני מנסה להכניס הכל בזמן הקצר והמועט שיש לי, ואני רק מסבכת הכל עוד יותר. לא מספיק כל זה, גם כל החברות שלי החליטו לנטוש, כי הם במערכת יחסים עם מישהו, והם שכחו אותי שם בצד. יותר נכון הם זרקו אותי לעזאזל מכל המדרגות האפשריות. עד שאני כבר מדברת איתן, אז הן "נחות צהריים" *יא רייט* עם החבר שלהן, וזה רק גורם לי להרגיש כמו איזה זקנה רווקה שאף אחד לא רוצה אותה. אני מרגישה שאני מעבירה את החיים שלי בכזאת פסימיות, בכזאת צורה אדישה, החיים שלי כרגע, בבלבול כזה ענק שאני לא יודעת איך לצאת ממנו, אני לא יודעת מי נגדי ומי איתי. כאילו אני חיה בבועה כזאת, שעם כמה שלשבת שם יכול להיות סוג של שאננות, רע לי בתוכה, ואני לא מצליחה לצאת ממנה. כל עניין הטוקיו הוטל הופך להיות הזוי כזה, מרוחק כזה, דברים מוזרים קורים שם מאחורי הקלעים. וזה נותן כל כך הרגשה רעה ומפחידה. אנשים הולכים, ובאים חדשים. אני צריכה תשובות לכל מה שקורה. והן לא מגיעות. או שאם כבר מגיעה איזה אחת, לוקח לה יותר מידי זמן להגיע. זמן שאין לי אותו. אני חושבת שעומד לי כל כך הרבה על הלב והחזקתי את זה כל כך הרבה זמן שאני כבר לא יודעת מה לומר וממה להתחיל. אני רק מחכה שמישהו ייבשר לי כבר שהכל נגמר כבר. שהכל טוב עכשיו. וזה פשוט לא קורה. אפשר לקרוא לזה 'תקופת גיל ההתבגרות' או וואטאבר, איך שלא תקראו לזה. אבל אני מרגישה שמכיתה ח' ועד היום, כאילו התבגרתי ב-10 שנים. שכל מה שעבר עליי, גרם לי להתבגר מהר מידי. שפספסתי חלק, שאולי הוא הפתרון האמיתי לכל הבאלגן הזה. מי שחושב שהשתגעתי, שירים את ידו גבוה. ומי שיש לו תשובה, פתרון, או סוג כלשהוא של הזדהות, גם כן מוזמן להרים. בכלל, מי שישב באמת לקרוא את כל זה, אני מצדיעה ומסירה בפניו את הכובע שאין לי. תודה על ההקשבה.