מכירים את שלושת ה
ים?

Tommy89

New member
../images/Emo210.gif-______-"

צריך לשים את הצוציק הזה בבידוד. לתמיד.

../images/Emo215.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

~רינגרינג~ "זה בטח ג'סטין ביבר" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אבל השאלה שלי - איזו מין אמא מרושעת היא שהיא מצלמת אותה כשהיא בוכה ככה לעזאזל ? O_O כואב הלב :O

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחח...

היא הרגה אותי בקטע הזה
ואני מסכימה כ"כ עם השאלה שלך

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחח לא שמת לב שהילדה לא רצתה שהיא תפסיק

לצלם? >< היא בטח ביקשה מאמא שלה לשלוח לו את הקלטת אח"כ.. XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שיווווווווווואו... יכול להיות ../images/Emo12.gif

לפי מה ששמעתי אח"כ ג'סטין ביבר נפגש עם הילדה הזו XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif כן , ג'ימי קימל

אירח אותה בתוכנית שלו ואז הוא הביא לשם את ג'סטין וכזה הוא הלך לרות מה קורה איתה במאורי הקלעים והיא הייתה עם המשפחה שלה וג'סטין היה חדר ליד ואז הוא כאילו התקשר לג'ימי וג'ימי נתן לו לדבר איתה ואז היא ממש התרגשה וג'סטין נכנס בדיוק בזמן שהוא אמר לה " שמעתי שאת ממש אוהבת אותי " ואז היא התרגשה וכל זה והיא אמרה שכל האחיות שלה רוצות להתחתן איתו XD והוא חיבק והרים אותה *-* והציע לה להתחתן איתו XD ואז שאלו אותה עם מי מהאחיות שלה היא חושבת שהוא צריך להתחתן אז היא אמרה " איתי " XD http://www.youtube.com/watch?v=AKEQwvaYI_k *-*

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחברים! תראו מה מצאתי!!

[מתוך פורום זיהוי שירים] בעוד שהטוקבקים ב-Ynet זועקים Muse, התבשרנו השבוע שלהקת Placebo מגיעים לארץ ומצטרפים ל-Gorillaz Sound System ב-5.6 בגני התערוכה. Placebo יגיעו בעקבות צאת אלבומם החמישי, Battle For the Sun‏[1] ובמסגרת פסטיבל "פיק.ניק 2010" של המפיק שוקי וייס, במסגרתו תופיעה גם להקת ה-Pixies ב-9.6. אני עכשיו הולכת לחקור את העניין. יש פה עוד מישהו שמתלהב מהסקופ הזה כמוני? XD

Tommy89

New member
המשך... מתוך קסטל כרטיסים

פלסיבו מצטרפים לליין אפ הגורמה של "פיק.ניק: סלסלת הופעות" מבית שוקי וייס. "לקח הרבה זמן אבל אנחנו גאים להודיע שנופיע בישראל לראשונה בחמישי ליוני בגני התערוכה בתל אביב" מסרה הלהקה "אנחנו מאוד מצפים לזה ומקווים שתגיעו, זה יהיה אירוע מיוחד.". אחרי 13 שנות פעילות, 5 אלבומים, מכירות של 10 מיליון עותקים, פרס MTV ללהקת האלטרנטיב 2009 והצלחה גלובלית מסחררת: פלסיבו יגיעו להופעה ראשונה בארץ. "Special Needs" היה אחד מלהיטי הענק של השנים האחרונות פה. פלסיבו יופיעו ב 5.6.10 ומיד אחריהם מסיבה בניצוח הגורילאז סאונד סיסטם : חוויית המסיבה האודיו וויזואלית של אחד ההרכבים הכי מעניינים של העשור תגיע לישראל לראשונה. המוסיקה של הגורילז, יחד עם הוויזואליה מנקרת העיניים של ה G.S.S. והביטים המקפיצים שלהם הופכים כל הופעה למסיבה עתידנית משובחת. אחרי שהופיעו בכל העולם, בין היתר בשבוע האופנה של ברלין, בטקס פרסי ה- MTV ובשלל במות יוקרתיות, מגיעה החבורה לנענע את ציון. פתיחת הדלתות בשעה 17.00 -- מחיר מבצע לרוכשי כרטיסים עכשיו – - 225₪ בלבד הכרטיסים טרם הגיעו למשרדנו. כאשר יגיעו נפרסם בלוח המודעות באתר וגם בקבוצת הפייסבוק שלנו כמות כרטיסי המבצע מוגבלת ביותר והמחיר יועלה בקרוב ! מי בא איתי?

למעלה