../images/Emo105.gif אני חייבת להציע לך משהו.
בתכלס, אני מתה להיות במפגש, ואני ממש מקווה שזה ייצא לי על אחד הימים שאני בתל אביב. כי אם לא אני אצטרך להיות 4 פעמים בתל אביב בחופש וזה פשוט בעייתי נורא. עכשיו לגבי המפגש, גם אם אני אהיה וגם אם לא. אני מודעת לעניין שכולם רוצים להיות בסרט. אבל יש לנו כל כך הרבה בונוסים אדירים כקבוצה. אנחנו נורא מגובשים כי אנחנו קצת אנשים. ולא חייב לבזבז (לא יודעת אם לקרוא לזה לבזבז אפילו) את כל היום-מפגש הזה שיש לנו בשביל ללכת לסרט. ועוד עזוב סרט, ברמת גן, ואנחנו בכלל לא יודעים אם יהיה את הפסקול. אני חושבת שהוא קביל (?כביל?) בנתיים רק לגרמניה וארה"ב, או אנאערף. לא סתם המציאו את כל המפגשים בתל אביב. זה מרכז הארץ, זה מקום שעל איזה אוטובוס שלא תעלה, תגיע לשם. ואם לא בא לכם לשבת בעזריאלי, אפשר לשבת בכיכר דיזינגוף, אפשר לשבת בכיכר המדינה, בסנטר. (יש הרבה מקומות, אתה בטח יודע בתוך תל אביבי, או שאתה בכלל לא תל אביבי ויצאתי נעל.) זה גם נורא בעייתי להגיע לרמת גן, כי אין לשם רכבות, ובאוטובוסים אני לא נוסעת, ככה שגם אם יוחלט ללכת לרמת גן בסוף, אני אהיה אמורה לחזור לעזרי כדי לקחת רכבת. זאת סתם ביקורת בונה, כי בדוגרי, אחרי הכל אני אחריכם לכל מקום, בקטע הזה אני הכי ספונטית שיש. נראה לי שכדאי לעבור למסן, כי הולכות פה חפירות רציניות.