מכירים את שלושת ה
ים?

e t a

New member
בסוף השבוע יהיה תאריך

אנחנו פשוט מחכים לתשובה סופית של תהילה =]

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אני חייבת להציע לך משהו.

בתכלס, אני מתה להיות במפגש, ואני ממש מקווה שזה ייצא לי על אחד הימים שאני בתל אביב. כי אם לא אני אצטרך להיות 4 פעמים בתל אביב בחופש וזה פשוט בעייתי נורא. עכשיו לגבי המפגש, גם אם אני אהיה וגם אם לא. אני מודעת לעניין שכולם רוצים להיות בסרט. אבל יש לנו כל כך הרבה בונוסים אדירים כקבוצה. אנחנו נורא מגובשים כי אנחנו קצת אנשים. ולא חייב לבזבז (לא יודעת אם לקרוא לזה לבזבז אפילו) את כל היום-מפגש הזה שיש לנו בשביל ללכת לסרט. ועוד עזוב סרט, ברמת גן, ואנחנו בכלל לא יודעים אם יהיה את הפסקול. אני חושבת שהוא קביל (?כביל?) בנתיים רק לגרמניה וארה"ב, או אנאערף. לא סתם המציאו את כל המפגשים בתל אביב. זה מרכז הארץ, זה מקום שעל איזה אוטובוס שלא תעלה, תגיע לשם. ואם לא בא לכם לשבת בעזריאלי, אפשר לשבת בכיכר דיזינגוף, אפשר לשבת בכיכר המדינה, בסנטר. (יש הרבה מקומות, אתה בטח יודע בתוך תל אביבי, או שאתה בכלל לא תל אביבי ויצאתי נעל.) זה גם נורא בעייתי להגיע לרמת גן, כי אין לשם רכבות, ובאוטובוסים אני לא נוסעת, ככה שגם אם יוחלט ללכת לרמת גן בסוף, אני אהיה אמורה לחזור לעזרי כדי לקחת רכבת. זאת סתם ביקורת בונה, כי בדוגרי, אחרי הכל אני אחריכם לכל מקום, בקטע הזה אני הכי ספונטית שיש. נראה לי שכדאי לעבור למסן, כי הולכות פה חפירות רציניות.

e t a

New member
צודקת.. ../images/Emo27.gif

לדעתי האישית, נפגש בדיזינגוף סנטר, נעשה שם סיבוב-שניים, כי לשם הכי קל להגיע, ואז נלך לחוף הים =] אני כבר מתנדב להביא גיטרה (מישהו מנגנת? כי אני לא.. חח.. אבל יש לי גיטרה!), ויהיו משחקים ודברים כיפיים!!

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ואו רעיון מגניב לחלוטין! אהבתי לגמרי!

וגם אני וגם דנדי מנגנות. ולמען הפרוטוקול, למה יש לך גיטרה אם אתה לא מנגן? O:

e t a

New member
בטח שאת מוזמנת לפרוק איתנו ../images/Emo201.gif

מיש, תרצי או לא תרצי הפורום זה הבית שלך.. וכמובן שקראתי הכל!
תראי, אני עכשיו בן 18 ואני מכיר את התחושות האלה שאת מתארת.. לא שנסיון החיים שלי גובר בהרבה על שלך, אבל אני מכיר את ההרגשה של פוסט-תיכון, אז אני יכול להגיד לך בכנות.. בכל, אבל בכל מצב בחיים, יהיו לך הרבה הרבה דברים רעים שיעיקו עלייך.. ההבדל בין תקופות רעות לתקופות רעות הוא דבר אחד קטן אך מאוד משמעותי - מה מעסיק את המחשבות שלך? תמיד יהיו לך בעיות, תמיד יהיה לך או עומס או שיעמון מוחלט (אף פעם לא באמצע), ואת פשוט יכולה לעשות את ההבדל, עד כמה שזה מעצבן לשמוע את זה, בדברים שאת בוחרת להתמקד בהם ולהתעסק בהם. רע לך? תחשבי על הקשרים שיש לך עם חברים, על המשפחה שלך, על הפורום, על הבלוג, על כל ההצלחות שלך בחיים. "חיים מושלמים" זה בעצם חיים שבהם את יודעת איך להסתכל נכון על הצרות שלך, ולא נותנת להם להעיק עלייך יותר ממה שצריך. והלקח החשוב ביותר שלמדתי בחיי, ואת המשפט הזה שמעתי מאיש מקצוע - רגש לעולם לא בא בעקבות מקרה מסויים - רגש בא בעקבות מחשבה מסויימת על המקרה. זאת אומרת שיכול להיות מקרה - כל מקרה שהוא - ואת בוחרת איזו מחשבה "להדביק" לו. המחשבה ש"תדביקי" לו תגרור את הרגש המתאים. אוהב מכל הלב מיש, מקווה שתרגישי יותר טוב

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif וואו, דני, צמררת אותי.

כל כך נכון, מסכימה מילה במילה, אבל כמו שכבר אמרתי, זה מן יום כזה ותקופה כזאת שבוחרים להסתכל על הכל רע. כל גל הבגרויות שעומד להגיע, כל כך הלחיצו אותי מזה, וצחקתי, ועכשיו כשאני מגיעה לזה, אני בכלל לא יודעת איך לאכול את זה. בוא נניח שנייה את כל זה בצד. אני יכולה לומר לך, בוודאות, שכל התקופות בחיים שלי, היו טובות, ללא ספק. פשוט כשנמצאים בסיטואציה כל שהיא, תמיד בוחרים להסתכל ולומר כל כך רע לי עכשיו, הלוואי הייתי עכשיו ב-X ו-Y. ואז כבר כשנמצאים ב-X ו-Y הזה, כל כך רוצים לחזור למה שהיה, ושוב בוכים, (למרות שזה מעולה להיות שם, וזה בדיוק כמו שרצית!) ורוצים שוב להיות עכשיו במשהו אחר לגמרי. ותכלס, אני יכולה להסתכל על דברים אחרים בחיים ולומר - וואלה, מה אני בוכה? החיים שלי דבש ליד כל זה. אבל שוב, זה תקופות כאלה, ואני בטוחה שזה יעבור ואני עוד אצחק על זה. שמחה לשמוע שאני תמיד רצויה, ובכלל ח"ח על זה שסבלת את כל זה, הפסיכולוג היום כמעט נרדם לי מול הפרצוף. תודה, יקירי, באמת מילים מדהימות ונכונות. רק לקרוא את זה, כבר שיפר את ההרגשה. אוהבת. 3>

e t a

New member
מיש, מכל ה - ../images/Emo23.gif

עשית לי את היום עם התגובה הזאת

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תמיד מוזמנת לפרוק כאן מיש ../images/Emo13.gif

כמו שדני אמר - אם תרצי או לא, הפורום תמיד יהיה הבית שלך
ובטח שקראתי הכל, לא דילגתי על שום מילה. אין לי מה להוסיף - כי דני כבר אמר הכל, ואפילו ניסח את זה טוב יותר ממה שאני הייתי מנסחת
אני רק רוצה שתדעי שאני תמיד פה בשבילך מיש, מתי שאת רק צריכה - ושאת תמיד מוזמנת ליצור איתי קשר - אפילו אם את רק צריכה לפרוק. אני תמיד פה כדי להקשיב לך :) והכי הכי חשוב
שאני מתה עלייך המון המון המון !

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אוי, לולי, מדהימה שכמותך!

תודה רבה, בייב.
אין, באמת שאין כמוך בעולם. אלוהים נתן לך את הכוח להקשיב ואת כוח ההבנה ואת מדהימה בזה. את מפיקה מזה כל כך הרבה דברים טובים. מעטים יכולים להיות במצב הזה, לקבל משהו כזה, או להבין כל כך הרבה דברים, גם אם הם לא כאלה פשוטים לפעמים. וזה כזה בונוס אדיר, את מלאת טוב. אין מה לומר, יקירתי, את פשוט מדהימה. 3> עזבי שטויות, רק לראות הודעה ממך וכבר נמתח לי חיוך של מפגרת על הפרצוף.
אני מטורפת עלייך. תודה. תודה. תודה. 3333333>

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הוווו... מיש ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחח... איזו חמודה את
תמיד פה בשבילך מיש, מתי שאת רק צריכה

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif מישלי אני לא מכירה את

ההרגשה , אני מקווה שיכולתי לעזור אבל אין לי הרבה מה להגיד ,תמיד אני פה בשבילך אם את צריכה לפרוק דברים .. הדבר היחידי שיש לי להגיד לך זה שאת לא צריכה לדאוג כי כל אחד מוצא בדברים ה"רעים" דברים חיוביים ובסוף גם לכל אחד יש את הדרך שבה הוא הולך וגם את תמצאי אותה אני בטוחה . יש לך עוד הרבה זמן לחשוב גיל 18 זה לא סוף העולם , אנשים אחרי צבא אפילו לא יודעים עדיין מה הם רוצים שיהיה להם או באיזה מסלול בחיים הם רוצים ללכת .

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אוי ואבוי לי.

O________________________________O מאז ומתמיד לא חיבבתי את הילדון.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif לא רק להן XD

מתוודה XD מאז החופש הגדול [במייספיס הייתה פרסומת לוואן טיים אז התחלתי לשמוע XD ] אני כמו הילדה הזאת רק בלי כל הקטע של הבכי XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחח כן XD

כאילו הוא הבנאדם כי נחמד שיכול להיות ! [ ממה ששמעתי אנשים שפגשו אותו והיו איתו כמעט כל היום אמרו שהוא הבנאדם הכי נחמד שקיים ] וגם הטויטים הפלרטטנים שלו ממיסים פשוט ולא רק אותי XD קודם כל בכל טויט שלו כמעט הוא מזכיר כמה הוא אוהב את המעריצות שלו [ במיוחד מעריצות XD ] הטויט שאני הכי אהבתי היה שהוא רשם בולטנייז דיי [בתרגום כי אין לי כוח באנגלית ] " גבר טוב הוא גבר שיודע שכל יום בשביל אישה צריך להיות כמו הולנטייז דיי " וגם כל פעם שיש משהו שקשור למעריצות שלו [ דוגמה היום בלונדון שהן נידבקו למכונית שלו ] והן כמובן לא יקשיבו למאבטחים הוא שלח טויט שמבקש מהן לזוז [תרגום לעברית כי אין לי כוח באנגלית XD ] "היי ליידיס [D= ] בבקשה בבקשה תזוזו מהמכונית כדי שאף אחת לא תיפגע שאנחנו נוסעים " וטוב דיי לחפור XD

למעלה