תשמע אתם לא מפחידים אף אחד
"האורטודוקסיה מציבה תנאים להתקבל ליהדות. מי שאינו מעונין להוכיח את רצינותו - לא יתקבל." אתה אמרת,הכל עניין של הכרה,אם הרוב בעם יחליט שגיור קונסרבטיבי הוא כן מקובל,מי בכלל מעניין אותו אם הוא כן יתקבל או לא יתקבל,הרי מה כוחו של מועדון סגור אם איש בכלל אינו רוצה להיות בו חבר. "המתבולל שלא קיבלו את בת זוגתו ליהדות, יודע שהוא נשוי לגויה. יש לו סיכוי שמצפונו יתעורר בשלב כלשהו."אתה אמרת,ואני אומר לך שזה לא יקרה,כי הוא וודאי מכיר את בת זוגתו יותר טוב מאשר איזה 3 דיינים,שמחליטים בהניף יד אתה יהודי,אתה לא אתה יהודי אתה לא אתה יהודי אתה לא.הוא יודע מה אומר מצפונה,הוא יודע מה היא מרגישה,הוא יודע באמת מי היא,אבל אין טעם שאדבר איתך על מושגים מאין אלה אתה בין כה וכה לא תבין. "לעומת זאת, הרפורמים ובדומה להם הקונסרבטיבים, מקבלים מכל הבא ליד (בתנאים יותר קלים מאשר קבלת אזרחות)"אתה אמרת,ואני אומר לך שהקונסרבטיבים לא מקבלים מכל הבא ליד,אבל אינני מתכונן להשקיע זמן בהסבר. ">למרות שהיו מוכנים לשמור על בית עם צביון יהודי<" אם אינך מבין מהו בית עם צביון יהודי אז תפנה לרבך בשביל שיסביר לך זאת. ושוב אני אומר חלקכם בהתבוללות גדול,כל ניסיון לטייח זאת לא יועיל,אם זה לא מפריע לכם להירדם בלילה אז מה טוב,בכול אופן אתה רחוק מרחק שנות אור מלהבין על מה דברים אמורים,לך עוד מעט כניסת השבת לך תכין מלאי נייר תואלט חתוך.שבת שלום