מכריזה על צום מצרכן אנרגיה #1

זורינה

New member
מכריזה על צום מצרכן אנרגיה #1

קלטתי כמה אנרגיה כל ההתעסקות הזאת לוקחת ממני - מספיק! מתכוונת לצום מההתעסקות עם גברים בתור חומר לזוגיות - אבירים בפוטנציה מתכוונת להפסיק לחפש ,לזמן, לשפוט ,לפנטז ,לקשקש עם חברות,לטחון מפגשים, ולהזדין בחודשיים הבאים

nivinivini

New member
צום קל (בינינו ככה, חודשיים זה לא

צום, אוקיי. אבל אל תחמירי עם עצמך.)

ממש לא

להיות גאה בזה
,לא להיות גאה בזה
בכל מקרה בהצלחה.

זורינה

New member
ראיה מדהימה

וואי , וואי אתה כל כך צודק אתה כל כך רואה אותי ויודע מה קל וקשה יותר טוב ממני איזה חיבור חזק כנראה שאנחנו נמצאים באותה נקודת זמן אולי תתן לי ציונים ותנהל לי את החיים במקום צרכן האנרגיה הזה שאני נגמלת ממנו? רעיון יותר טוב- אולי נתחתן?

nivinivini

New member
עזבי חתונה עכשיו. בואי נדבר ביזנס

טוב? אמרנו לתת לך ציונים ולנהל לך תחיים. מצויין. שדרי לי במסר אישי כמה את מציעה ליום עבודה, ונסגור פרטים. אם תיהי ילדה טובה אולי נקנה לך גם טבעת.

איזה מדליק

באים ללחום ומוצאים אהבה לחיים. דרך אגב לפי ההודעה הראשית תשכח מסקס. אני מצווה עליכם לא לקחת תדברים שלי באופן אישי! אתם לא חייבם להקשיב לי..

nivinivini

New member
עזוב, אני כבר סמרטוט מזוללות האנרג'

האלה. לא ממש אכפת לי. זה כמו שאתה נניח לא ישנת איזה יומיים, ואתה כבר מעבר לעייפות. אז זה בערך אותו דבר.

עזוב, אני כבר סמרטוט מזוללות האנרג'

נוליה היקר אתה רואה גסויות רק אצל מי שאתה לא אוהב שני שורות למעלה כותב ניב "עזוב, אני כבר סמרטוט מזוללות האנרג'" וזה כמובן לא גסות ופוץ זה "גסות" או מילת אהבה

nivinivini

New member
אוקיי, לא הבנת. אני אסביר שוב!

גם אם תיהיה בגובה של 2 מטר ושייבה אתה עדיין תיהיה היצור הכי נמוך שנתקלתי בו. קאפיש?

nivinivini

New member
ועוד שאלה קטנה. יש לך את היכולת

להתמודד איתי לבד, פעם? אתה יודע. דו-קרב של גברים בלי שתסתתר מאחורי החבר'ה שלך? דוגרי, אני בספק חושלוקי.

למעלה