מכריזה על צום מצרכן אנרגיה #1

גם אני רוצה טבעת!!!

מוכן לעבוד גם אצלי? כמה אתה דורש עבור שעה? יש הגבלות במה שאתה מעונין לעשות בשבילי ?

nivinivini

New member
אני פתאום קולט שהורדתי את עצמי

לזנות. מה קורה לי? האם לזה ציפיתי כל חיי? האם זאת הדרך שלי או שאני סתם לחוץ על מזומנים? והן בכלל משתפות פעולה איתי. זהו, נפלתי קורבן, אני במלכודת של כמה מכשפות רעות. אמאלללה.

די ../images/Emo46.gif

תמשיך

RieM

New member
התנתקות זה דבר טוב

אני בעד !
בנוסף זה מפנה קצת זמן להתבוננות עצמית ועשיה בכיוונים אחרים (שבעקיפין עשויה לפתוח דלתות חדשות).

זורינה

New member
תהליך גמילה ולא צום

אחרי כמה ימים של כוונה והתמודדות עם צרכן האנרגיה הטורף הזה ברור לי שמה שאני עושה זה לא צום. צום זה חתיכת זמן שמתנזרים ממשהו ואז שהזמן נגמר חוזרים לעשות אותו או אפילו זוללים עוד יותר וחוטפים כאב בטן בזמן הצום סופרים את השעות או הימים עד הסוף ומתגאים בתחרותיות בעובדה ששורדים את הצום החוויה שלי היא של גמילה אני לוקחת כל יום ורגע לחוד להעמוד מול ההרגלים הפיתויים ושתיפת המח של העסק הזה איך לקרוא לו זוגיות? מין? חיזור? זה מדהים כמה אם לא כל ההחלטות שלי היו מושפעות על ידי ההתמכרות הזאת בינתיים הגמילה יוצרת ריכוז ושקט אני אשכרה נמנעת משיחות טלפון שעלולות לדרדר אותי לברבור על בנים לא הולכת למקומות שאני יודעת שהמתח המיני היה הסיבה שהייתי הולכת לשם מצד שני אני מותשת- מותשת מהמאמץ שאני משקיעה בהתאפקות לא חושבת על דלתות חדשות או בונוסים בעקיפין - פשוט בתוך הגמילה

o fri

New member
מחזקת אותך

מהנסיון שלי הרבה פעמים בתהליך של רכישת שליטה חזרה על חלקים בתוכנו ובחיינו יש צורך ללכת מקיצוניות אחת לשנייה עד שמביאים עצמך למקום מאוזן שבו בעצם כבר אין צורך להיות בשליטה כי זה פשוט מאוזן מטבעו. למרות שזה לא חייב לקרות כך כמובן. עשי את מה שנכון לך השקיעי את המאמץ הדרוש כדי להפסיק להיות נשלטת ע"י ההרגל שלך ותהיה לך עוד פיסת חופש ואנרגיה פנויה.

דובי777

New member
הכל במידה

רינה רינה חמודה, את לא חושבת שזה קצת קיצוני? כאילו, למה השליטה? למה לאסור על עצמך? החיים קצרים אם את אוהבת גברים וסקס אז סבבה לכי על זה מה אחרי החודשים? אם זה לא צום שחוזרים אחריו לשיגרה? היתה אורגיה שלא התאימה לך? אל תקחי את זה בכבדות- אז לא התאים חפשי יחסים עם בחור שיתאים לך ויתן לך אנרגיה לא כל הגברים צרכני אנרגיה- באחריות כל דבר במידה חמודה

בהצלחה!!!

איך החלטת את זה? זאת אומרת, האם החלטת בעקבות מאורע מסוים או שפשוט החלטת ברגע מסוים ביממה?

זורינה

New member
הגעתי לתחתית

אז ככה, הייתי במסיבה בבית של ההוא מחילופי זוגות הייתי בסבבה הרגשתי יפה ומינית ושכולם מסתכלים עלי ורוצים אותי בחורים מזרונים וקונדומים בשפע מה אוסיף? חגגתי וחגגנו פתאום יום אחר כך התחלטי לבכות ולבכות ולבכות נהר יענו מה עשיתי? מה אני עושה? אז ככה, החלטתי להחליט.

../images/Emo45.gif ושמחה על הראייה הבהירה שלך.

אגב, ההודעות שלך עוזרות לי רגשית לכתוב בצורה כנה ופתוחה. תודה

נ ו ל י ה

New member
כל הכבוד על הפתיחות שלך..

אני מאמין שתצליחי, אף על פי שאת לא זקוקה לאמון שלי.

למעלה