מכריזה על צום מצרכן אנרגיה #1

זורינה

New member
מחוץ למשחק

לא מתחברת להכל במידה - איפה שאני נמצאת כרגע אני צריכה ניתוק ואיפוס ותהליך גמילה אין קצת רעל הלכתי לרקוד וממש הרגשתי איך אני רואה הכל אחרת פתאום שלא הייתי במשחק בלי עקבים ואיפור ובלי מחשבות על מי מסתכל ועם מי אני אחזור הביתה הכל אבל הכל היה שונה קלטתי קבוצה של קופים שעירים וחרמנים שכל מה שהם רוצים זה למרוך תאגן שלהם על ההיא או ההיא או ההיא בלי הבחנה בעצם עם הבחנה כמה שזה יותר דחוס ובלונדיני יותר טוב ראיתי כל מיני בחורים שהזדינתי איתם או שהיה לי משהו איתם ועברו לי כל מיני תמונות מול העינים כל המילים של השירים דברו על כל התפיסות שאני מנסה להגמל מהם זה כבר נושא לשרשור שלם לשרים בציבור בתחלס? קיבלתי בחילה וגועל מהמשחק הזה שאני עדין לא יודעת איך קוראים לו למישהו יש רעיון? דובי בנקודת זמן שאני נמצאת בה גברים וסקס וציד ממש לא סבבה בשבילי סבבה לי שהתעוררתי ובחרתי להגמל

כיף לשמוע

עכשיו את רק צריכה לאבד את המירמור, ולראות את כל זה בתור משחק וזהו.. הוא כבר לא משפיע עלייך.

זורינה

New member
תיקון לגיל 10

איזה סוכריה החיים האלה! ממשיכה מה זה בכיף את התהליך גמילה גמילה קרה לי משו אתמול שאף פעם לא קרה מישו הזמין אותי לסרט במוצש והייתי פנויה למה אני לא יוצאת לפגישות ואני לוקחת הפסקה מריקודים קיצ אמרתי לו שלא יצפה לכלום וגמילה ועניניםוהוא אמר שהוא קלט שמשהו השתנה מאוד בזמן האחרון ובגלל זה גם התחשק לו להיות איתי אז ככה ראינו תסרט וזה וכול הערב היה נחמד ורגוע וחיבוק נעים בסוף וכל אחד לבית שלו ולישון איזה כיף! התעוררתי בסבבה ובלי סרטים מישו זוכר תסרט הראשון בגיל 10? איזה סרט זה היה בכלל? איזה התרגשות ופחד ולחץ וידיעה שכולם ידברו על זה בביצפר ו ו ו עכשיו אני בגמילה מכל זה מתוק כל הזמן שאני כותבת קופץ הכמה סוטרה הזה זה משנה כמה?

נשמע ממש ממש טוב!!!

מרגיש מאד נקי ונעים!!!!! איזה יופי

ככל שתחזירי לעצמך יותר אנרגיה מינית

גברים ירגישו את זה ויימשכו אליך יותר. קחי את זה בחשבון. וגם, שמת לב שהמשתתפים הזכרים בפורום הציעו לך לקחת את התהליך שלך באיזי, לעומת המשתתפות הנקבות שעודדו אותך פשוט להמשיך? נקודה למחשבה. תודה על תשומת ליבך אחת בדרך

זורינה

New member
שינויים

השינויים שאני עוברת הרבה יותר מורכבים מלהחזיר רק אנריגיה מינית אני לא בקטע של לעשות רשימת שינויים היא גם כל הזמן משתנה אבל בגדול אני הרבה יותר שקטה יש לי הרבה יותר ריכוז ושמחה בעבודה אני לא מסתכלת כל הזמן על הפלאפון או השעון או התחת שלי בראי זה הרבה מעבר לגברים ונשים ילדים פתאום באים אלי השבוע ומחבקים אותי ומשתפים אותי בחיים שלהם איך זה קשור? לגבי התגובות לכאן או לכאן בפורום אני לא יודעת מי זכר או נקבה ומה זה אומר מתכוונת להגמל גם מזה נקודה למחשבה

RieM

New member
לדעתי

התחלת כרגע תהליך כלשהו. עדיין אין וודאות לאן הוא יוביל אותך, אבל מה שבטוח - שהוא יותר ממתבקש עבורך ! נסי להסתכל על עצמך מהצד in the process ולבחון את תחושותיך ורגשותיך על אף הקושי הכרוך בענין. ואולי, כפי שבועז אמר, נסי להתייחס לזה כאל סוג של משחק ותו לא.

משהו שעלה בתוכי כשקראתי את ההודעה

לראשונה, ואם זה עוזר לך את מוזמנת להשתמש בו
לקבל את האופן בו פעלת עד כה. לפני שהחלטת להיגמל. ממש לקבל את הכל, את עצמך במצבים שונים, את השקרים והמסיכות, את ההתנהגויות שהפעלת ועוד. מרגישה שאם תקבלי לגמרי את איך שפעלת, אז כשתראי פעילות דומה אצל אנשים אחרים, זה יעורר בך פחות סלידה. פשוט תראי שהם במשחק וזהו

זורינה

New member
נפילה ושאלות על התחלה חדשה

השבוע נפלתי קימתי מגע מיני ושיחות על זוגיות שבועיים מתחילת תהליך הגמילה לא מתכננת לעלות שוב על הסוס של הגמילה הפסקתי את הנפילה המינית לפני שממש עברתי קו אדום שכטה ושורה של אבקה זה אותו דבר? גמילה חייבת להיות טוטאלית? מרגישה נקיה ישירה וחזקה ברמות חדשות ברור לי שאם הייתי ממשיכה בגמילה הייתי מתחזקת עוד היחסים שהתחילו הם ברמה שאף פעם לא חוויתי הוא לא האביר שבא להציל אותי אחלה לי עם עצמי ואחלה לי איתו אז ככה שלב חדש תודה לכל אלה שתמכו והעירו את עיני

למעלה