מכתב גלוי לאבא של גלעד שליט

מכתב גלוי לאבא של גלעד שליט

אני עוקב אחר השתלשלות העניינים ואני לא מצליח להבין אותך. איך אתה נותן להם להתעסק בחבילות וקלטת וידאו בעוד בנך נמק אי שם במעמקי עזה בתת תנאים, כשאף אחד לא יודע מה מצבו הגופני והנפשי? במקום לדרוש את שיחרורו המיידי והתקדמות ממשית במשא ומתן לשחרורו אתה ואנשי המטה לשחרור גלעד שליט משחקים לכם החבילה הגיעה עם משפחות האסירים מהחמאס ועכשיו גם קלטת וידאו שתראה סימן חיים ממנו תמורת 20 אסירות פלסטיניות. איך בכלל תדע את אמיתות הקלטת את זמן הצילום? והאם זה שווה את בזבוז הזמן המשווע הזה כשהוא נמק בשבי והמו"מ נע סביב איזו קלטת לוהטת? כאבא לילד בן שבע, שיודע כי במציאות המרה של מדינתנו גם הוא ייאלץ להתגייס ואולי אף להילחם בכמה מערכות, אני לא מבין איך אתה לא הופך שולחנות, מרים צעקות ולא זז מלשכת ראש הממשלה עד שיתחילו לנהל מו"מ אמיתי אך ורק בעבור שחרורו המיידי ולא פחות. שיעזבו את כל השטויות הללו ויתקדמו לתכלס. אני לא רוצה להיות בוטה ואני אומר זאת מתוך כאב אמיתי ודאגה לשלום דלעד שליט אבל מה יהיה הצעד הבא: מו"מ לחלקים ממנו או שאולי כמו במערכון של ארץ נהדרת: מו"מ על השאלתו של שליט לתקופה מסוימת שלאחריה יחזור לידי החמאס? די עם השטויות. תדרוש פשוט להחזיר את גלעד הביתה בלי משחקים והתעסקות בשטויות. תסכים לקבל רק את גלעד ולא קלטת או העברת חבילה בתקווה שיחזור הביתה במהרה בריא ושלם אבא של דין

gils33

New member
נושא חשוב לדיון - לעיונכם

מה אתם אומרים על המכתב הנ"ל?

akavishon

New member
דעתי על המכתב הזה הוא שהמכתב הזה

הוא בילבול שכל אחד. עושה רושם שמאוד קל לכותב להיכנס לנעליו של אבא של גלעד שליט ולכתוב מה שהוא היה עושה במקומו. "איך אתה נותן להם להתעסק בחבילות וקלטת וידאו בעוד בנך נמק..." - דמגוגיה בגרוש. אפשר לחשוב שבצד השני יושבים יו"ר אמנסטי ומזכ"ל הצלב האדום שאפשר לדבר איתם. האם הכותב יודע מה מתרחש מאחורי הקלעים? האם הוא חושב שזה באמת טוב לעשות סתם רעש? האם הוא לא היה רוצה אות חיים מהבן שלו אחרי יותר משלוש שנים בשבי? מגעילה אותי ההתלהמות הזאת. עלק - אני לא מצליח להבין אותך. אחרי שהבן שלך ישב שלוש שנים בשבי - רק אז תנסה להבין מה עובר עליו.

Master Stav

New member
כמה בולשיט .....

אתה לא יכול להבין אותו שיהיה לך בן בשבי .....3 שנים ...אולי תבין אתה באמת חושב שסופרים אותו ? "א יך אתה נולן להם ? " הוא נותן כי אין לו ביררה וכל האמצעים כשרים להחזר הילד הבייתה אתה באמת מאמין שלא ניתנה דרישה חד משמעית לשיחרור הילד ? ולגבי שטויות ....הפוסבל במומו הוא פוסל ומאחר ואתה לא בנעליו ....של נעליך מעל רגליך והתפלל שבמציאותש לנו ילדך לא יתפס ואתה לא תעמוד במצבו של נועם שליט . סתיו אבא של תום סער טאי ואלמוג

gils33

New member
איך אתה מרשה לעצמך

לשפוט את הוריו של גלעד שליט בתור אב לילדים? ילד שלוש שנים בשבי ללא סימן חיים? האם אתה מודע למה שהם עשו,כמה מגעים הם ניהלו? אני לא חושב שיש לנו זכות לפצות את פינו על ההורים המסכנים הללו. הרי כל הורה היה נאחז בכל שביב של תקווה וזיק של חיים,כמה נורא לחיות כך. מקווה שגלעד יחזור במהרה - אמן ואמן.

hirshfe

New member
דמגוגיה באגורה

וגם אז אני אקבל עודף אם כל הכבוד לנועם שליט הדרישה שלו לא רלוונטית. עצם היותו האב - גורם לו לשמוע וקבל יותר מידע אבל בזה נגמרה ההתערבות שלו. ו אני בכל חושב שכל הצרחות, כל ההפגנות עשו נזק לנועם שליט ורק העלו את מחיר והרחיקו את החזרה שלו הביתה. עצוב לי גם הידיעה, שאחרי שיחררו הרבה מחבלים למען נועם, ואחרי שחלקם יחזרו לטרור, אותם אלה שלחצו יצרחו למה שיחררנו. כאב אני יודע שאין מחיר שאני לא אשלם על בני. אבל הממשלה לא צריכה לחשוב עם הלב

unicorn1a1

New member
"אל תדון אדם עד שתגיע למקומו".

[אני מניחה שהכל מתוך כוונות טובות אבל הניסוח והסגנון קצת קשה ועצוב לקריאה...]

b o t t e n

New member
קפצתי מהראשי לתמוך../images/Emo45.gif

אמנם אני לא בנעלי משפחת שליט. אבל גם אני נעלתי לצערי נעליי עופרת יצוקה ובכל זאת טיפסתי איתן ביניים ומגדלים, רצתי מרתונים והכל בשביל הבריאות של הבן שלי. וגם.... לנגד עיניי עומדת מופת של אישה - קרנית גולדווסר. וכל מילה נוספת מיותרת.

ERICP1

New member
ומחשבותיי

אני לא מתיימר לנסות אפילו לחשוב שאני מבין איך מרגישה המשפחה, בגדול וכל הזמן ליבי איתם, מחשבותיי איתו, ורחמיי על אלה שצריכים לתת תשובות בעיקרון אני נגד החלפת קלטות ומכתבים בבני אדם וזאת ורק לשם ההשוואה מעלה את זיכורונות המלחמה השנייה בה סרבו מדינות להחליף משאיות בבני אדם. המו"מ לא נעשה מול בני אדם, וכשכאלה הייתי משתמש בכל כלי אפשרי לקרב את שחרורו, אבל לא הייתי קובע מחירים כגון אלה, והנוסחה פשוטה 20 מחבלות = קלטת - 1 חייל ישראלי = ? יש להפסיק את ביקורי הגורמים השונים כולל הבין-לאומיים אצל האסירים הפלסטינים והאחרים בכלא הישראלי לזמן לא מוגבל, לא עוד חבילות מהבית, לא עוד שיחות טלפון, לא לימודים, וכן הלאה.. (אוכל, רפואה, טיול יומי ) זהו, לא יכול להיות שאנו שומרים על החוק הבין לאומי בעוד הם לא מכירים בו ובנו. אני מתפלל לשלומו ושחרורו הקרב למרות שאמונתי קטנה מידי יום.

איך אתה מעיז להעביר ביקורת עליו?

אתה חושב שזה בידיים שלו? מה הוא עשה כל השנים האלה כשגלעד נמק בכלא? אתה חושב שהוא מבסוט מהסחטנות הזאת של החמאס? אתה יכול להבין שהאבא הזה רוצה לקבל איזה אות וסימן קטן שהבן שלו עדיין חי? אני מבטיחה לך שכשהבן שלך יהיה חייל, תחשוב אחרת. אני מציעה לך, גם אם אתה חושב שאתה נורא צודק , לשמור את הדעות האלה לעצמך.

ERICP1

New member
פנה קוטה מרירה?.

מי העביר ביקורת על מי? ביקורת יש כמובן רק לאלה ה"שולטים" בנו כביכול, אין לי חוץ מחיבוק למשפחה כלום, אני חושב שמי שחושב שהם עשו מעט מידי טועה ובגדול. אבל מה באמת יכולים הם עוד לעשות???? ערמה של דפוקים מנהלים אותנו, כך אנו ניראים ואפילו אויבינו למדו ומנצלים זאת.

מכתב גלוי ל- 1000 חבלני חמס מהם 400 רוצחים

תחלמו, אין ממשלה בישראל שתשחרר אותכם ותשרוד עד מועד הבחירות הפורמלי כי אחד מהתרחישים הבאים עלול לקרות: חיילי צהל יהיו יעד לחטיפות(כולם כולל הלוגיסטיקה), המדינה תכנס לפאניקה של חטיפות כל יומיים ובנוסף אירועי פיגועים יעלו בצורה תלולה.

gils33

New member
אז מה יהיה?

תשאיר אותו בשבי? כדי שלא יחטפו עוד חיילים?

נצאב

New member
יש לנו סוף סוף הזדמנות לדפוק את החמאס

המתווך הגרמני מאשר שהקלטת עומדת בקריטריונים שהציבה ישראל אז למה לא שנסמוך על המתווך הגרמני ו: גלעד שליט חי,וכולם יודעים זאת לא צריך קלטת,שיזדיינו הם והקלטת האסירות נשארות אצלנו דפקנו אותם ואז הם טקטית מבחינתם ישדרו את הקלטת בחינם הבנתם בחינם אז אולי משפחת שליט רוצים את הקלטת עכשיו,אבל טקטית אפשר לדפוק אותם וגם לראות בסוף את הקלטת בלי לשחרר אסירות תחשבו על זה

gils33

New member
סלח לי אבל ממש לא מסכים

לפי איך שהדבריםמתנהלים,ערך לחיי אדם אין להם(לחמאס),אז אני לא חושב שדופקים פה אף אחד,אנחנו הצד המפסיד בכל מקרה שלא יהיה,ברגע שיש לנו אפשרות לקבל סימן חיים,לא חושב שזה משנה כמה זה יעלה. האם כל חייל ישראלי שווה 400 שבויים -אני אומר שכן ואפילו יותר,לא ניתן להעריך חיי ילד ישראלי בשבי. קחו מה שאתם רוצים ותחזירו את הילד הבייתה.

ר י צ ל

New member
קחו מה שאתם רוצים ותחזירו את הילד הבייתה.

מסכימה עם כל מילה! הלוואי ולנו היה אפשר לעזור !!! אני לא מכירה את המשפחה ואני בת גילו של שליט .. לי בשנתיים האחרונות היו שינויים ממש.. התחתנתי ויש לי ילדה מקסימה.. וכל הזמן אני חושבת עליו.. שהוא לא מנהל חיים נורמלים... ואשבמקום מסיבת שחרור וחתונה או טיול שאחרי צבא... הוא כלוא בחדר חשוך.. בלי חום ואהבה.. כל פעם שאני רואה את ההורים שלו בתקשורת אני פשוט מתפרצת בבכי!! פשוט מצב קשה

למעלה