מכתב גלוי לאבא של גלעד שליט

כמה חוצפה יש לאנשים לפעמים

נועם שליט עכשיו משחק משחקים ? עוד לא נתקלתי באבא כמו נועם שעשה כמעט הכל אם לא הכל בשביל להחזיר את בנו הבייתה ואתה עוד בא ומדבר בצורה כזאת ?? אבא שאמר יאמר וימשיך להגיד שהוא מוכן להתחלף עם הבן שלו , שיקחו אותו וישימו אותו במקום בנו רק שהבן שלו יחזור הבייתה אתה בא אליו בטענות?? מה הוא לא עשה בשביל גלעד ? ומה האחרים כן עשו בשביל גלעד ?? האדישות של העם ואתה אחד מהם היא זאת שחס ושלום תגרום לדחיית חזרתו של גלעד , לפני כמעט שנה היו בחירות בישראל , למה האנשים לא הצביעו בעד גלעד ??? לא שמעתי אף אחד אומר שאם גלעד לא יחזור אני לא מצביע לך או לך או לך , גלעד היה אמור להיות מוקד הבחירות אבל זה לא קרה. האדישות וההתנשאות שלך ושל דומיך הם אלה שגורמים להחזרתו להתעכב כל הזמן ! , אתה רק רוצה לתת עצות ולנסות להיות חכם , ומשתמש בציניות זולה בשביל לצאת שנון , מה אתה עשית בשביל גלעד ? לי כואב כלכך על גלעד , ואני מתעב את אלה שמחזיקים אותו ככה בשבי , ואני עוד יותר מתעב אותם בגלל שהם בני עמי ועשו זאת !!! הם ח'ארות !!! אז בחיאת , עזוב את נועם לנפשו , אף אחד לא רוצה להיות במקומו ולא במקום אף אחד אחר , ואמן אמן יחזור גלעד כמה שיותר מהר לביתו ולמשפחתו ושיגמרו את כל אלה שגרמו לו להיות איפה שהוא נמצא עכשיו .

למעלה