מכתב עצוב מילדה

hospital_food

New member
למה?

הרי האידאולוגיה של השמאל היא בין היתר יציאה מהשטחים, איך זה עושה אותו צבוע אם הוא בעד ההתנתקות? תסביר את עצמך בקשה

ביתרית

New member
הפלסטינית לא נאלצה לעזוב את ביתה

בגללנו!!! היא עזבה את ביתה בגלל השילטונות הערבים שדחפו אותם לעזוב את השטחים כדי שיוכלו לחזור לשם כמנצחים, ועכשיו הערבים משתמשים בזה בכל עניין....

Aiyegbeni

New member
נו ברור

זה הכל קונספירציה אחת גדולה. איזה תחמנים הערבים האלה...בכוונה ברחו מפה כדי להישאר בלי מים, חשמל, ורמת צפיפות בין הגבוהות בעולם. ידעתי שהם תיכננו הכל! רק כדי לחזור אחר כך כמו מלכים..יא אללה איזה גאונוּת, איך לא חשבתי על זה קודם..?!

../images/Emo6.gif ענק

אה ואני תומך בהתנתקות ואני ימני בכל רמ"ח אברי, אז די עם השטויות

hativa1

New member
אני בוכה...

סבא שלה יצטרך ללמוד הכל מחדש! ילדה מסכנה, תשבי עם ההורים שלך לשיחה. תשאלי אותם. הם ידעו. הם תמיד ידעו שיש סיכון. כשהם התיישבו בשטחים, התנחלו, הם לקחו על עצמם סיכון, גם אם הם לא יודעים את זה. סיכון שינסו להזיז אותם! את קורבן שלהם. קורבן של הסיכון שהם לקחו, מעבר לזה, הכל חוקי. תשאלי את ההוריםש לך, למה הם עשו את זה לך. האם אחיזה בקרקע שווה את הסיכון שהבת שלהם תתעתק כנגד רצונה? אני לא מרגיש אליך שום סימפטיה. זה שלהורים שלך לא איכפת מגורל ילדתם, זה לא בעיה שלי. לא, לא הייתי יושב בחיבוק ידיים. אבל לא הייתי שובר את החוק, שזה מה שאלפים מכם עושים.

dor1111

New member
אני מזדה איתך, אבל לפעמים צריך

להקריב הקרבות, אתם רוצים לחיות כול הזמן ככה?, שכול יום נופלים לכם קאסמים? שמחבלים חודרים לתוך ההתנחלויות? במצב הזה אי אפשר כבר לחיות וחייבים שינוי, אם אין לכם רעיון טוב אחר(חוץ מטרנספר) אז זה כנראה שזהו הפרון. אתם לא מביהנים שאי אפשר לשלוט על עם מורד פשוט אי אפשר.

sarav55

New member
ילדה יקרה אני וליבי איתך

מקוה שאלא שלא מבינים אותך אולי יפתחו את ליבם ויבנו אותך

Eran De Niro

New member
ילדה מקסימה ריגשת אותי ../images/Emo140.gif

את כל כך ריגשת אותי עד דמעות יכולתי להרגיש שאני רואה עכשיו את המשפחה שתארת פה , אני יודע שזה קשה אבל כנראה הם לוקחים את זה שם בממשלה בקלות ראש ואומרים נו כולה מעבר דירה המוני יציאת מצרים /גוש קטיף הפחד שזה יהיה כמו ביציאת מצרים יעבור דור עד שהפצעים יגלידו , ושהדור יסלח על המהלך ההרסני הזה אני מקווה שהגזרה הנוראית הזאת לא תצא לפועל תיהי חזקה את ושאר הילדים שמתמודדים עם הצרות האלו תיהי חזקה ילדה

LOVE SIMS 2

New member
אתם באמת מאמינים שילדה כתבה את זה?

חח הצחקתם אותי זה לא משנה אם אני בעד או נגד ההתנתקות זה סתם מבוגר שרצה לנצל את יכולת הכתיבה הלא טובה שלו בשביל להטעות אנשים. מרגישים כאן את הניסיון המאומץ לכתוב כמו ילדה, ואם אתם שואלים אותי, נערה שמסיימת תיכון לא הייתה כותבת: "גם אם אתם שונאים אותי תקראו את מה שאני כותבת" פחח זה כל כך מגוחך

ביתרית

New member
אתה מדבר שטויות!!!

בהחלט הגיוני שהמכתב הזה נכתב על ידי נערה בתיכון!!! אתה סתם יורד לרמה נמוכה, וסוטה מן העניין העיקרי, וחבל!

Rotema3

New member
הוא עושה זאת

כי זה מה שקל לעשות. קשה לשמאל להתמודד עם הצביעות שלו מול הפרצוף.

ביתרית

New member
../images/Emo45.gif

רוב האנשים שתומכים בהתנתקות מעולם לא היו בגוש קטיף, ולא יודעים על מה הם מדברים..... הם אומרים וכותבים מה שהם שומעים מאחרים, ולא חושבים בעצמם, חבל!!!

hospital_food

New member
מה יש להם בדיוק לחפש בגוש??

והרוב לא מגיע לשם בגלל בגלל העיקרון. ודווקא רוב המתנגדים להתנתקות הם אלה שלא חושבים בעצמם, אלא רובוטים של רבנים.

Rotema3

New member
ל-א נכון

אותם אנשים הלכו להתיישב שם מלכתחילה בלי קשר לרבנים, אילא ממניעים אדיאולוגים ברורים! זה שהם מצאו מורה דרך, ושיש להם הערכה כלפי הרבנים ופסקותיהם, לא הופך אותם לרובוטים.

ביתרית

New member
נכון!

מי ששלח אותנו להתיישב בגוש קטיף זו הממשלה!!! יש כאן אנשים שבאו לגור פה בלי לדעת שזו התנחלות בכלל.........

hospital_food

New member
לא דברתי על מי ששלח

דברתי על כל הרבנים, בגלל ששרון לא צירף את מפלגתם לממשלה כי לא רצה לתת להם מליונים לישיבות ,הם פסקו נגד ההתנתקות וכל הרובוטים לובשי השחורים הלכו אחריהם(וכאלה לצערי, לא חסר במדינתנו). ובקשר ל "יש כאן אנשים שבאו לגור פה בלי לדעת שזו התנחלות בכלל" פחחח את לא רצינית ,נכון?

ביתרית

New member
לובשי השחורים???

אוב לדעת שאנחנו לובשי שחורים... וכן- אני בהחלט רצינית!!! יש פה אנשים שבאו לגור פה בלי לדעת שזו התנחלות, הם באו לגור פה כי המקום יפה, ויש פה חברה טובה..... אלו אנשים שבאו לגור פה מזמןןןןןן...........

ביתרית

New member
אם הם רובוטים של רבנים

אז השמאל הוא רובוט של התקשורת!!! ידוע לכולם שהתקשורת נוהגת לעוות דברים, גם בדברים שלא קשורים להתנתקות......... והמתנגדים לפחות היו במקום ויודעים על מה הם מדברים, התומכים מדברים באוויר, בלי לדעת על מה בכלל הם מתווכחים...... אגב- יש דעות סותרות של רבנים, אז איך אתה אומר שהמתנגדים הם רובוטים של הרבנים???

למעלה