מלחמת ביילסקי-חופרי

הבדיחה היא שמתקנים אותך עובדתית

אתה מתחיל לספר לנו כאן מעשיות .... לא קשור לא רלוונטי ..
אז לצורך הענין ... המלון הראשון .. לפי דבריך ולפי דברי מערכת הדוברות של חופרי

אז כשמדברים על המלון הראשון של רעננה או המלון הראשון ברעננה
מומלץ גם למתמודד לרשות העיר וגם למנהלי פורומים כאלו ואחרים
פשוט... לדייק בעובדות ולדייך בסיפורים....

איך אמרנו ..... פשוט....... " אם זה לא יהיה פשוט.. זה פשוט לא יהיה "
כך זאת לתשומת לבך כמי שעונה כאן תשובות שלעיתים הן לא לענין .

יום נעים

ATAF151

New member
זה אכן לא קשור

לא אכפת לי אם היה מלון ברעננה לפני 50 שנה, ואולי היה כאן מלון לפני 3000 שנה, אני לא עורך מחקר מי הקים מלון ראשון באדמות המשוייכות לרעננה.

בעשרות השנים האחרונות לא היה ברעננה מלון וכעת מקימים מלון עסקים חדש, שיתן מקומות לינה לכולם ובעיקר לאנשי עסקים שבאים לחברותת בעיר שלא יהיו חייבים לגור בנתניה, הרצליה או תל אביב. זה יביא עוד כסף גם דרך המלון וגם דרך הבילויים שלהם בעיר.

gs1234

New member
זה לא מה שכתבתי

אבל לגבי ההאשמות לגבי עסקאות נדל"ן מפוקפקות של ביילסקי, במשך שנים הייתי שומע אנשים מתלחששים לגביהן ותמיד חשבתי שאלה סתם שמועות חסרות בסיס. והנה בעלון הזה יש שמות, תאריכים, סכומים - כל מה שצריך כדי להוכיח שהדברים אכן נעשו.

בניגוד אליך, אני חושב ש"הזבל שיוצא מהקמפיין של חופרי" לא יפגע בו, כי הוא אדם ישר ורעננה חשובה לו. אבל שום שמועות לא יכולות בכלל לפגוע בביילסקי. הוא עדיין עשוי לזכות, כי אין מה לעשות, עם החיוך שלו הוא היאיר לפיד של רעננה.

עומר247

New member
ביילסקי ייבחר

מאחר והוא היה ראש עיר אדיר ומאחר והוא איש של חזון
וגם אם תמשיכו לומר שהכל בזכות החיוך זה לא ישנה את העובדות
אבל אני בטוח שמי שלא תומך בו מעדיף לחשוב שהכל בגלל הנוסטלגיה והחיוך.. ואם זה עושה לכם טוב, לבריאות.

ארזS

New member
ביילסקי יבחר

כי הוא זכור כראש עיר אדיר, אבל זה היה הרבה מאוד בזכות החיוך הכובש וחיבוק הילדים, עם העבודה הקשה מאוד שנעשתה ברובה ע''י עוזי כהן ז''ל ואורי קידר יבדלח''א.

ארזS

New member
והבהרה חשובה מאוד

אין בתגובתי הנ''ל משום הבעת דיעה בעדו או נגדו, או הצהרה בעד מי אצביע או לא אצביע.
באמת ובתמים זאת אחת הפעמים הראשונות, אם לא הראשונה שבהן, בכל מערכת בחירות שהיא, שטרם החלטתי בעד מי להצביע [בפתק הצהוב, כי הפתק הלבן שלי ברור מאוד כמובן].

עומר247

New member
אגדה אורבנית

תראה לי הוכחות שעוזי כהן (הענק בלי ספק) עשה הכל וביילסקי רק גזר את הסרט
אל תאמין לשקרים בתקופת בחירות!! זה מעולם לא היה נכון

לגבי אורי קידר, אני בטוח שהוא בדרך חזרה לתפקיד, ככה שאין לך מה לדאוג

ארזS

New member
האם זה מה שכתבתי ?

מה זה צריך להיות פה???
ואתה לא הראשון !!!
בן אדם כותב דברים שחור על גבי לבן, ומשתתפים אחרים מסלפים את הדברים . למה???

הרי כל קשר בין מה שכביכול ציטטת עכשיו בשמי [כי הגבת לי] לבין מה שכתבתי לעיל הוא מקרי בהחלט, וגם זה לא.

ארזS

New member
אני מבין את עצמי נהדר.

אולי לך יש בעייה בהבנת הנקרא.
וזה לא דבר שהייתי רגיל אליו, תמיד הערכתי אותך בצורה אחרת.

עומר247

New member
אתה קבעת וזה ציטוט

שרוב העבודה נעשתה ע"י עוזי כהן ז"ל ואורי קידר, אני רוצה לדעת מאיפה יש לך את המידע הנחרץ הזה

ארזS

New member
להלן מה שכתבתי בתגובה שעליה הגבה

+ פירוש בעברית קלה :

ביילסקי יבחר
כי הוא זכור כראש עיר אדיר, אבל זה היה הרבה מאוד בזכות החיוך הכובש וחיבוק הילדים, עם העבודה הקשה מאוד שנעשתה ברובה ע''י עוזי כהן ז''ל ואורי קידר יבדלח''א.

אתה הפכת את זה ל:
אגדה אורבנית
תראה לי הוכחות שעוזי כהן (הענק בלי ספק) עשה הכל וביילסקי רק גזר את הסרט
אל תאמין לשקרים בתקופת בחירות!! זה מעולם לא היה נכון.

ואני שואל:
איפה כתבתי שביילסקי רק גזר את הסרט???

כתבתי במפורש, ואצטט שוב :
ביילסקי יבחר

האם כתבתי שהוא לא עשה כלום???
האם כתבתי שהוא רק גזר סרטים???
האם אתה מכחיש שעוזי ז''ל ואורי יבדלח''א עשו חלק נכבד מהעבודה???

אז בבקשה ממך, אל תסלף את דברי ואל תתן להם פירוש שלא כתבתי.

עומר247

New member
כל אחד מהם היה הכי טוב בתחומו

וכל אחד מהם עשה את העבודה שלו
הם היו שלישיה מנצחת, בתקווה שמשבוע הבא יחזרו לצמד מנצח ונקווה שיימצא תחליף לחוליה החסרה

ארזS

New member
אכן, וראה את תגובתי הנוספת שהתחלתי לכתוב

בטרם ראיתי את תגובתך זאת.

ואדגיש שוב: אין לראות באף מילה שאני כותב כאילו בעד או נגד אחד מהמועמדים, כבר ציינתי שזאת הפעם הראשונה מאז שיש לי זכות בחירה שפחות משבוע לפני הבחירות אינני בטוח למי אצביע.

אני מקווה כמו כולם שיהיה טוב לעיר.

עומר247

New member
לגבי זה

אני מאמין שגם אם חופרי ייבחר יהיה טוב בעיר, השאלה היא האם אנחנו שואפים לטוב או למצויין
קח את זה כנקודה למחשבה לקראת יום שלישי

ארזS

New member
לגבי זה

לצערי אני קצת פסימי.
כי אני יודע שמה שהיה לא יהיה.
אלה עובדות החיים.
על פי גילך, ועם כל הצניעות והעוונה אני מרשה לעצמי לחשוב שיש לי מעט יותר ממך נסיון בחיים, תסלח לי אם אני טועה.
אני בהחלט שואף שיהיה מצויין, אבל אני חושב שגם אתה בליבך מאמין שמצויין זאת תקווה קצת גדולה מידי בתקופות כאלה.
והסיבות לכך רבות. אבל מותר לכולנו לקוות.

שבת שלום וכל טוב.

ATAF151

New member
ברור

רק מנווה זמר יכנסו יותר ממיליארד שקלים, כאשר רק כמחצית מהסכום ישמש להקמת תשתיות בנווה זמר עצמה.

ונווה זמר היא עובדה מוגמרת לחלוטין שעברה את כל האישורים ותתי האישורים ולא רק תוכניות תיאורטית.

לכן, אין ספק שהעתיד ב 10 השנים הבאות מאוד מבטיח.

למעלה