מלעה את הנושא הראשון על סדר היום...

מאי26

New member
היי, אמנם הגעתי מפורום חתונות

ורק עוד שלושה חודשים אני אהיה זכאית לתואר "נשואה טריה", אבל כיוון שבן זוגי ואני גרים ביחד ומנהלים משק בית משותף, אני לא חושבת שזה כזה הבדל. נושא המשפחות יכול להיות לפעמים כאוב מאוד ולא בטוח שהרעיון להיות כל אחד עם משפחתו הוא כזה מופרך. לחלק מהאנשים יש משפחות קטנות/הורים גרושים/אלמנים וכו´, שצריכים מאוד את הבן/בת שלהם לצידם דווקא בחג, ולא תמיד זה מתאפשר להיות ביחד. כל אחד צריך לעשות מה שמתאים לו, ועדיף להפרד לערב אחד מאשר לאכזב את אחד מההורים בערב שהוא סך הכל ערב משפחתי.

מהסיבות שהזכרת זה נכון

אבל אם זה רק למנוע איזה ויכוח קטן של איפה להיות אז לדעתי זה לא בא בחשבון

נופר30

New member
בתור אחת שיש לה משפחה קטנה

זה לא תמיד הפיתרון ללכת כל אחד בנפרד אם זה משפחה ממש קטנה של עוד אח והורים אז מה הבעיה לעשות את זה כולם ? יחד ואולי להתחיל מסורת חדשה שכולם עושים כל שנה אצל מישהו שנה אחת כולם אצלכם שנה אצל ההורים שלך שנה אצל ההוריםשלו שנה אצל האח וכו בהצלחה

יעל3

New member
ברור שיש בעיות....

אבל חוץ מזה אני חושבת שכשמישהו מתחתן הוא מאמץ לעצמו את הסמלים שלו כשמדובר בנישואין. איפה להיות בחגים וזה שחייבים להיות ביחד זה מוסכמה חברתית. ומי שזה מתאים לו (לרב האנשים) אז אחלה. אבל למי שזה לא מתאים אני לא חושבת שצריך ללכת עם הראש בקיר רק בגלל שזה מקובל.

ראם ערן

New member
את צודקת../images/Emo127.gif

מהות הנישואים זה לא להיות תקוע אחד לשני בתחת 24 שעות ביממב ואם עדיין נוח להפרד אז זה הפתרון הכי טוב הלאה הצדקנים
נישואים זה יותר מלהיות ביחד כל הזמן

אופה3

New member
אני מצאתי פתרון פשוט

בהתחלה כשהיינו רווקים היינו עושים פעם אצלו ופעם אצלי, ראש השנה אצלו , פסח אצלי וככה התחלפנו, עכשיו כאשר אנחנו נשואים ויש לנו בית כולם בלי יוצא מן הכלל אצלי, בגלל שאני יודעת לבשל ולאפות לא אכפת לי לארח 40 איש אצלי למרות הבית הקטן, אבל מי שלא יודעת כל כך לבשל ולאפות יכולה לבקש מכל אחד להביא משהו, אחד חמוצים, אחד שתייה, אורז, עוף, כל אחד יהיה אחראי על משהו כמו מה שאני עושה חוץ מהאוכל וגם נגיד, גיסה אחת קונה את העוף, השנייה את הבשר, השלישית את הדגים, הוא את השתייה, ההיא את החמוצים וכו´ וכו´, ככה מתחלקים גם בהוצאות הכספיות וגם בהכנת הארוחה סתם חומר קטן למחשבה למי שממש מרגישה שזה גורם למריבה

תוכי

New member
אני פתרתי את הבעיה כך....

לא כאן ולא כאן פשוט נוסעת לדודה באילת ועושה שם כך ההורים לא מתלוננים ואתם נהנים

למעלה