ממה הצורך שלנו נובע?

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
מי אמר שהוא צריך את כל זה?

רופא ירקן גנן מורה טכנאי מזכירה מוכר נקניקיות עורך דין נציג בפרלמנט אולי הוא אינדיאני? אולי הוא יודע לשרוד בלי כל השטויות שאנחנו לא יכולים שלא לראות? פעם הצליחו טוב מאד לחיות בלי כל הזיהום האנושי ואני מעונין להאמין שדברים חזקים ויציבים שהיו פעם שורדים עוד היום אולי בכלל זה לא איש אחד אלא קהילה קטנה של כמה ג´ינג´ים?

ברור שהוא צריך!

אתה יודע על כמה דברים האדם מתקיים? חוץ מזה- מה עם השכלה? עד כמה אני יכולה ללמד את עצמי? הנה עוד משהו- מה הייתם לוקחים לאי בודד (הדברים הכי נצרכים והכרחיים)?

Gevakumon

New member
אלה הם מותרויות הכל

אדם שחי על אי בודד לא יכיר במותרויות אלו ולכן לא יחשוק בהם...

IC4

New member
ברטה תשע מילימטר ושני כדורים

הייתי לוקח שתי מטקות וכדור ומחכה למישהו הייתי לוקח את ג´ניפר לאב היואיט הייתי לוקח פנקס ועט הייתי לוקח רובה צלפים ויורה בלוויתנים, מחכה שהם ייסחפו לחוף הייתי לוקח סירה מתנפחת הייתי לוקח שעון למקרה שמישהו יעבור וישאל "סליחה, מה השעה?" הייתי לוקח פלאפון ומתקשר אליך רק כדי לשמוע אותך אומרת "נו רואה שצריך לחשוב על דברים כאלה לפני?" אגב ראית את להתחיל מחדש?

IC4

New member
CAST AWAY

סרט על אדם שאחרי תאונת מטוס נסחף לאי מבודד מהעולם המוכר ולומד לשרוד שם לבדו

אה, נראה לי שראיתי משהו דומה

זה מזכיר את הקטע שהסברתי לכם לפני כמה זמן על צימחונות, איך מההתחלה אדם התחיל לאכול בשר.

דפנה10

New member
זו פשוט אבולוציה

כלומר:המטרה מאחורי כל הדברים האלה היא לשמור על המשכיות הגזע.אנחנו מנסים לספק אנשים אחרים כי עם לא יסתדרו איתנו לא נתחתן ולא יהיו לנו ילדים,כלומר:לא נעביר את הדי.אן.אי. שלנו לאנשים אחרים. אנחנו אוכלים וישנים כדי לשרוד:וככה לשמרא את הגזע והצורך לתקשר עם אחרים:הוא גם כדי להעביר את הגנים שלנו הלאה.

IC4

New member
את בנאדם עמוק אני חייב לציין ../images/Emo13.gif

בואי ננסה להבין מה יש מעבר למובן מאליו הזה? או שאין טעם ודי ביי אני מתאבד נמאס לי כל הDNA הזה?

דפנה10

New member
אה!

ומה אם המוח שלך מנסה להגיד לך שזה לא נכון כדי שלא תתאבד ותמשיך לחיות. יש טעם לחיים,ברור שיש טעם לחיים.השאלה היא לא אם יש משמעות לחייך,השאלה היא האם אתה נהנה מחייך.כלומר,למה לא לחיות בשקר אם אתה נהנה מזה,אם אתה לא נהנה זה כבר סיפור אחר.אתה צריך לשאול האם המציאות החדשה תתאים לי? ואם לא,אז למה לחפש אותה? אתה צריך לקבוע מה הטעם לחייך,אתה צריך לקבוע מה הייעוד שלך ואתה צריך לקבוע האם אתה מרוצה או לא!!!(!) אל תקבל שום דבר כמובן מאליו!!!(!) נ.ב כמובן שזוהי תפיסת עולמי בלבד.

IC4

New member
כולם צריכים להשאר על גישה דומה לזו

אבל תמיד כיף לחקור אחר האמת למי שמרגיש צורך לעשות זאת כלומר לא לחיות בשקר ולנסות לגלות מה המשמעות העצמית של החיים שלו וללכת על פיה ולא רק להזדווג ולהוליד ילדים נב כמובן שזוהי תפיסת עולמי בלבד נב2 כמובן שמה שרשום שם הוא כל כך "כמובן" ונמאס שצריך לרשום את זה, זה כל כך ברור מאליו שזה רק הדעה שלך

ולפי דעתי...

אין טעם לחיים! אני חושב שהחיים וההיווצרות הם מקריות אחת גדולה! אבל, אם אנחנו כבר חיים, אז למה לא לנצל אותם עד לסוף, ולעשות קצת חיים!

IC4

New member
שקרן! זאת התפיסת עולם שלי!

תחזיר לי אותה ! היא שלי! יא בנזונה אומו מניאק מפגר! תתפגר אמן! גנב בן גנבה! עדיין לא הבנתי מה זה מזדווגים

Gevakumon

New member
לא כל הצרכים שלנו נועדו כדי לשרוד

מה עם הצורך לידע, ומה עם הצורך לאושר, ומי אמר שהאדם הוא חברתי כדי שיתחתן וילד ילדים, את רואה חתולים מתחתנים?

זה טעם החיים...

אנחנו כל הזמן חוזרים על זה, אבל שוב- מטר האדם הוא להמשיך את עצמו, ביניהם הוא מוסיף דברים שיעשו את השהות שלו על כדה"א טובים ונחמדים ויעילים

למעלה