ממה הצורך שלנו נובע?

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

דפנה10

New member
אני רואה חתולים מזדווגים

אמממ...הצורך לידע ואושר...שאלה קשה הצורך לאושר-אם אנחנו לא מאושרים אז לא נרצה לחיות,לא?,לא נרצה לפגוש אנשים,ללדת ילדים,להמשיך את הגזע. הצורך בידע-במובן מסוים זה הנשק שלנו,אין לנו פרווה או ציפורנים או שיניים.אנחנו תלויים במה שנמציא כדי לשרוד.

Bassman

New member
אין קשר בין הכותרת לתוכן ההודעה

אבולוציה זה התפתחות... העברת הגנים זה תהליך שונה לחלוטין. אני מבקש ממך ומכל אדם אחר בפורום לא להשתמש במושגים שהוא לא מבין. ו... זהו

Bassman

New member
כדי לשמור על הגזע

אבולוציה היא התפתחות של הגזע בהתאם לסביבה! התאמה... כדי לשמור על המשכיות, לא להיפך

רגע רגע!

אני חייב לעשות קצת סדר: אבולוציה-התפתחות של גזע מסויים לאורך תקופת זמן ארוכה. (קוף->איש) התרבות-לבני האדם כמו לכל שאר היצורים החיים יש את יצר ההתרבות, ולפי דעתי לזה דפנה התכוונה ולא לאבולוציה. וגנים לא "מעבירים"...... נ.ב: כמובן שזו השקפת עולמי בלבד.... LOL!! טוב זאת הייתה פעם אחרונה....

כמו שכבר אמרתי.....

כל הצרכים שלנו (להתרבות, לשרוד, להתחבר, חיי חברה וכל מה שאמרתם..) נובעים מטבע האדם-האינסטינקט הבסיסי שיש לכל אחד מאיתנו, בלעדייהם נכחד/נשתגע/נשתעמםםם.... לדוגמא:תקחו אדם בוגר, שכבר גדל בסביבת בני אדם, כמוני וכמוך, ותשימו אותו לחמישים שנה בג´ונגל ללא נפש חיה, איך לפי דעתכם הוא יצא משם? קוקו על כל הראש... (אם בכלל הוא יצא...)

למעלה