ממוש היחידה

נוי3

New member
אני ממש לא אוהבת את העוגות הקנויות

מעדיפה לאפות לבד. אתן מוזמנות.

jif

New member
עוגה../images/Emo45.gif

בתור אחת שהריפוי בעיסוק שלה זה אפיה (במיוחד בימים של גשם), אני מצרפת לך מתכון מוצלח מאוד לדעתי ולא קשה. בהצלחה ובתאבון

היי! תודה.

גנובי
אני מרשה לך להעתיק את המתכונים. אבל עד שלא נגמר השבוע והורדת לפחות קילו וחצי, כמו שקבענו, אני לא מציעה לך להכין. רק שבוע הבא. ורק אם עמדנו במשימה
ברור
ושימי לב, בקרוב יגמרו הסימני קריאה

הגנובה

New member
ריפי יקירתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והרי עדכון החדשות
היום, יום שלישי, לא נגעתי עד עכשיו בקצה קצהה של סופגניה, עוגה או כל דבר "מוקצה" אחר
מבטיחה לעדכן בשבוע הבא את מצב הקילוגרמים בירידה... מקווה שלפחות פה ילכו הברקסים
נראה לי שקיבלת מינוי למדריכת שמירת המשקל שלי
- מאחלת לך הצלחה
ואם תצליחי - את מוזמנת להשתמש בכל סימני הקריאה שתחפצי
- עלי

את גדולה!

ענקית! נראה לי רק הצחוקים של היום שרפו איזה אלף קלוריות אצלי... רק שלא יבקשו ממני שוב את המתכון של הקובנה, והכל יהיה בסדר.

נוי, עוף בזיתים הולך../images/Emo35.gif

מתכון שמצריך קצת יותר עבודה, אבל יוצא חבל"ז
עוף בזיתים חומרים 10 חלקי עוף 1 כפית זנגוויל ½ כפית כורכום 1 כפית פפריקה מתוקה ½ כפית פלפל שחור ¼ כוס שמן זית 2 בצלים קצוצים 1 פלפל אדום קצוץ ¼ כוס כוסברה טריה קצוצה ½1 כוסות ציר מרק קליפת לימון מגוררת 2 כפות מיץ לימון קופסא זיתים ירוקים בלי גרעינים אופן ההכנה 1. מערבבים את העוף בקערה עם התבלינים, מכסים ומעמידים לשעה. 2. מחממים 2 כפות שמן בסיר גדול. מטגנים את העוף עד שמשחים היטב, אך לא מבושל עמוק. 3. מטגנים במחבת את הבצל והפלפלים. מטגנים על אש נמוכה 5 דקות תוך בחישה. מעבירים לסיר עם העוף. 4. מוסיפים כוסברה וציר עוף, קליפת לימון, מיץ לימון וזיתים. 5. מבשלים על אש נמוכה, עם כיסוי, כ40- דקות עד שהעוף רך והנוזלים הצטמקו. הערה: מסמיכים את הרוטב עם מעט קורנפלור. מה עם מרקים
יש לי כמה מתכונים הורסים.

את זה אני הולכת להכין בשבת!

תביאי מרקים! גם לי יש כמה "הפתעות קולינריות" וגם אחד במיוחד לגנובי, כדי לעמוד בקילו וחצי שקבענו עליו אתמול. גנובי השמיעי קול.... המתכון בדרך אליך....

ריפיל´ה, המרקים בדרך....

אבל עכשיו אני פורשת קצת לטובת הסדר בבית. אל תלכו לשום מקום, אני עוד אחזור

אורא

New member
מוש כשאת מסיימת אצלך ../images/Emo9.gif

תבואי לעשות אצלי גם קצת סדר.. לאור השבוע המטורף בעבודה אין לי כוח לעשות כלם בבית.. צריך לשטוף את הריצפה (דחוף)
חוץ מזה הכל מסודר, אה וגם קצת לנקות אבק בסלון ואת הספות להבריש קצת וזהו

היי מתוקה ../images/Emo70.gif

רוצה שאני אבוא להכין אצלך ג´חנון
מומלץ
רק תגידי, ותכיני תבנית חד פעמית ליתר ביטחון

אורא

New member
אני מחכה בקוצר רוח ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

רק תגידי לי איזה חומרים לקנות לך.. סיר לג´חנון יש בבית, אבל אחר כך יהיה עוד יותר בלאגן

היי ריפי, גם אני מכינה בעצמי../images/Emo45.gif

את הבצק של הג´חנון ולא מעזה לאכול סינטטי של היום. יש לך מתכון טוב או רגיל? כי לי יש מתכון משופר וטעים להפליא.

תגידו לי ../images/Emo35.gif

למה אמרתי תבנית חד פעמית
אתן בסדר? בשיא הרצינות
אסור לי לגעת בבצק. אני רוצחת בצקים בפוטנציה
לא בצחוק נדבק לי לתבנית
גם להקציף ביצים אני לא יודעת. לכולם יוצא משהו לבן ומוצק כזה, קצת מבריק. ולי מקסימום שלולית מעופשת שאפילו חביתה אי אפשר להציל ממנה. אבל אני שוב אבקש משולה את המתכון, הג´חנון של שולה זה באמת סוף הדרך, מבטיחה להעתיק מילה במילה...

אורא

New member
ריפ, אני אכין תבניות ../images/Emo6.gif

תבואי תתאמני, תלמדי תשכילי... אחר כך נקיונות עלייך

נשבר לי הלב ממך ../images/Emo6.gif

מילא הניקיונות... אבל במצב הכישורים שלי בנושאי בצק, כבר עדיף ביציאה מהסופר, את השמן/קמח/ביצים/אבקת אפייה/ וכו´ פשוט לזרוק בפח הכי קרוב לחנות. פחות ליכלוך, זה בטוח !

אורא

New member
ריפוש ../images/Emo6.gif את כל זה יש לי

ממליא בבית, אני אלופת הבצקים ... אז רק תעמדי לידי ותגידי לי מה לעשות ומתי וכמובן תחזיקי לי את היד

הגנובה

New member
סיגלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif - חכי רגע... אני צריכה

לאסוף את הסנטר שלי מהריצפה
- את מכינה את הבצק של הג´חנון לבד
- קבלי
ועוד אחד
... אני אף פעם לא ניסיתי... זה נראה לי מה זה מסובך
... שעות של עבודה...

תגידי, אור, לא מספיק שאתמול

הפלת עלי משמרת בדיחות, את עוד רוצה שאני יבוא לעשות לך סדר
אבל, כדי שתראי איזו נשמה טובה אני, אני מוכנה לשלוח לך את העוזרת שלי, איך אני