נוי, עוף בזיתים הולך../images/Emo35.gif
מתכון שמצריך קצת יותר עבודה, אבל יוצא חבל"ז
עוף בזיתים חומרים 10 חלקי עוף 1 כפית זנגוויל ½ כפית כורכום 1 כפית פפריקה מתוקה ½ כפית פלפל שחור ¼ כוס שמן זית 2 בצלים קצוצים 1 פלפל אדום קצוץ ¼ כוס כוסברה טריה קצוצה ½1 כוסות ציר מרק קליפת לימון מגוררת 2 כפות מיץ לימון קופסא זיתים ירוקים בלי גרעינים אופן ההכנה 1. מערבבים את העוף בקערה עם התבלינים, מכסים ומעמידים לשעה. 2. מחממים 2 כפות שמן בסיר גדול. מטגנים את העוף עד שמשחים היטב, אך לא מבושל עמוק. 3. מטגנים במחבת את הבצל והפלפלים. מטגנים על אש נמוכה 5 דקות תוך בחישה. מעבירים לסיר עם העוף. 4. מוסיפים כוסברה וציר עוף, קליפת לימון, מיץ לימון וזיתים. 5. מבשלים על אש נמוכה, עם כיסוי, כ40- דקות עד שהעוף רך והנוזלים הצטמקו. הערה: מסמיכים את הרוטב עם מעט קורנפלור. מה עם מרקים
יש לי כמה מתכונים הורסים.