"ממחר,אולי מחר,אני אשתנה..."

Small talk

New member
"ממחר,אולי מחר,אני אשתנה..."

כאילו היו מלא כאלה לאחרונה,תקצירים של השנה האחרונה ותכנ"ש של השנה הבאה, אבל מגניב לבדוק מה עשית ומה לא [חוץ מזה שענבל גם ביקשה אז אתן לא יכולות להגיד שזו רק אני]. לא חייבים להוסיף חדשים כי עשינו כבר,אבל תסמנו מה עשיתן. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=67&msgid=99805472

כפרה עלייך!../images/Emo71.gif

מה שרציתי אז: -להסתפר,או לשנות משו בשיער,שיפסיק להיות כזה משעמם.
הסתפרתי:) והוא הרבה יותר יפה עכשיו -לקחת את הלימודים ברצינות.
בערך.. -להיות מש"צית טובה ולהיות מרוצה מהקבוצה שלי.[אני לא מאמינה שעוד 3 חודשים אני אשכרה הולכת להיות מש"צית יאויאו.]
למרות שכרגע הקבוצה שלי די קטנה,הם עדיין כפרות.ואני עושה את כל מה שאני יכולה כדי להיות הכי טובה שאפשר..[לא שמצליח לי,כן?אבל משתדלים:))] -להתנדב עוד.
הייתי רכזת מבצע ראש השנה ואני מתנדבת קבוע[אבל זה מחוייבות אישית.אבל נוספת חח] במועדון ילדים בשניידר -שהחופש הגדול יעבור לי בטוב.
היה הכי כיף בעוווווווווווווולם! -לשנות משו בחדר.[לצבוע/להזיז רהיטים וכו']
צבעו לי את הקירות :)ועוד מעט קונים ארון חדש וספריה חדשה:) -למצוא בייביסיטר.או להרוויח כסף בדרך כלשהי!
\\\\: -להתחיל ללכת לקוסמטיקאית קבוע.
חח טוב תודה לאל -לא להתחמק כל הזמן מהסטודיו,וללכת כל הזמן.
אכן.נהנים אחושרמוטה :) -לעזוב את הוונאבי-ערס הזה כבר ולמצוא מישו חדש.שיהיה לי טוב איתו.
-ללמוד גיטרה
אין זמןןן ואין גם כ"כ רצון,את האמת.. -ללכת להופעה של זמר/להקה כלשהו שאני אוהבת
הייתי בהופעה של מוניקה סקס בניצנים עם השמנווות :) -להכיר אנשים בקורס מש"צים ולשמור איתם על קשר
ועוד איך.מיליוני חברים מכל הארץ :) -להמשיך לכתוב בבלוג קבוע,ושהוא לא יהיה שיטחי-כזה של מה-עשיתי-היום.
אכן...וגם מקבלת מחמאות עליו :) -לעשות ניקויי מחשב ולא שהוא יהיה כזה מעצבן כל הזמן.
אפשר לחשוב חח
---- לחצי שנה הבאה:) [שתסתיים בערך מתי שנעזוב את החטיבה.גאד זה כזה רחוק] מה שכתבתי בתכנ"ש 2008.חח *לשמור על קשר עם החבר.שיהיה רציני :) *להרזות קצת.באמת שקצת.איזה 2 קילו.או לפחות לא להשמין *להיות מאושרת בתיכון *לעלות בלימודים *מסיבת סיום ט' מוצלחת *יומולדת 15 כיפי כמעט כמו 14 *להמשיך לרקוד,ולהנות מזה:) *להיות מש"צית טובה,ולצאת לקורס כמש"בית.:) *לא לריב הרבה עם המשפחה *לנצל את החופש הגדול!!! ו *להנות עם השיכבה בחצי שנה האחרונה]; *להשאיר את הבלוג פתוח וחי! חפרתיייי... קראת?

©big smile©

New member
ממ. אוקיי.

- קודם כל, לסיים את הלימודים כמו שצריך. רק עוד 29 ימים וזה נגמר.
סיימתי, הצלחה חלקית אפשר להגיד. נכשלתי בבגרות באזרחות, אבל כל השאר בסדר. את התעודה עדיין לא קיבלתי. - עבודה
עבדתי איזה חודש+עבודה ליום אחד באיזה משרד. אמנם לא מה שתיכננתי ורציתי, אבל זה עדיין משהו. - לצבוע את החדר ולשנות אותו [ציור קיר?]
- לטוס לארה"ב עם אחותי\לבד\הורים
הקדימו את הגיוס, לא היה לי זמן - להיות בחופשה עם חברות
הייתי שבוע באילת עם כל החברות, פחות מחודש לפני הגיוס. - חבר
- קורס צילום
לא היה זמן - לחזור לחדר כושר
את האמת, אני לא ממש זוכרת, אבל "לחזור" זה לא מה שעשיתי. - לרקוד איפושהו
- דיאטה [שאהיה עוד איזה 10 קילו פחות עד הצבא]
אבל ירדתי איזה 3-4 קילו, גם בצבא. אין לי כח לעשות רשימה חדשה.

NoWords

New member
איך ירדת ב-צבא?

זה כזה נדיר. כולן משמינות כמו לודעת מה.. [זה ממש מדאיג אותי P:]

MaddyD

New member
גם אני רזיתי בצבא

תלוי איפה משרתים אני מניחה אני שירתתי בלשכה עם עוד 20 בנות שהן דוגמניות בפוטנציה או במיל', כולנו טחנו חסה כל היום או התלוננו שפספסנו ספינינ. קשה קשה אבל בהחלט תענוג להסתכל על השנתיים האלה שאומרים 'הג'ובניקיות של הקריה רק משמינות' ולראות ששרדתי יופי

©big smile©

New member
זה לא כזה נדיר.

בטירונות בעיקר מרזים, אח"כ זה באמת תלוי איפה את נופלת. בטירונות ירדתי איזה 2 וחצי-3 קילו, ובקורס ממש שמרתי אז הצלחתי לרדת עוד קצת. עכשיו בסדיר אני לא אוכלת בבסיס, אז אני מביאה איזה סלט מהבית כל יום וזהו, ככה שאני בקושי אוכלת שם. [אבל משמינה טילים בבית]

NoWords

New member
צריך להחזיק את עצמך

לא להתפתות ולקנות מהשקם אה?
אני אהיה בבסיס סגור, מקווה שאני לא אשמין שם חח

©big smile©

New member
בטירונות ובקורס בקושי הלכתי לשק"ם

גם כי לא ממש נתנו, וגם שאת הזמן החופשי העדפתי להעביר בשינה או בטלפון. בשק"ם קניתי רק סיגריות ובקבוקי שתיה, ומדי פעם איזה ממתק. אבל זה לא באמת מה שגורם להשמין. פשוט.. לא יודעת, תאכלי בחדר אוכל אם זה לא יהיה מגעיל מדי, ואם בא לך משהו מתוק אז תקני, אבל תלמדי לא להגזים חח :) איפה את הולכת לשרת?

NoWords

New member
נראה לי שדיברנו על זה כבר פעם אחת

אני אשרת בעובדה לפחות בטירוקורס. אח"כ אלוהים גדול, זה לא לבחירתי אבל נראה לי שאני אשרוד את החדר אוכל. אם חברות שלי שורדות אותו- קטן עליי.

©big smile©

New member
אה נכון, זו את

האוכל בעובדה לא עד כדי כך גרוע שאי אפשר לאכול אותו, אז יהיה בסדר. וואי, תהניייייי!

Lost Lullaby

New member
בטירונות רק עליתי../images/Emo6.gif

עם כל הפסירות האלו!!! רק אוכלים ואוכלים ולא עושים כשומדבר אחר [כנל בקורס]

EVE Lights

New member
Let's go.

חצי שנה אחורה: בכללי, הקשר שלנו כיום הוא מאוד רופף. הוא כולל שיחות טלפון מדי פעם של "היי מנשמע הכל טוב ביי". ולא יודעת כמה זה מועיל אבל עדיין חשוב לי לשמור איתו על סוג של קשר מסוים.. כאילו אני לא רואה את עצמי נגיד מעבירה יותר משבוע בלי לדעת מה קורה איתו בכלל, גם אם זה סתם שיחה של דקה. מעבר לזה, למרות שהוא לא משפיע עליי בשום תחום, חשוב שאני לא אתן לו להיכנס לי חזרה לחיים אם קשה לי. זו לא חוכמה לברוח חזרה אחורה בשנייה שנהיה טיפה רע. עשיתי שטות קטנה (לא משו רציני, סתם משו שהיה כביכול בצחוק) השבוע ואני קצת מתחרטת על זה. לא שזה קריטי, אבל חשוב שזה לא יקרה יותר. פשוט להכניס לראש - הוא לא אותו בנאדם שאהבתי פעם. זהו. ברגע שזה יוטמע סופית, יהיה יותר טוב. (סליחה שהכל פה ברמזים) בקיצור ולעניין - אלון הוא שום דבר כרגע. באמת. עד כדי כך שביומולדת שלו לפני שבועיים לא טרחתי אפילו לומר לו מזל טוב מרוב שהוא חסר משמעות. והוא באמת כזה. כתבתי את זה לפני חצי שנה ושום דבר לא השתנה. אני עדיין כל כך מאוהבת בו. ונכון, לא תמיד הכל גן עדן של שושנים, ותמיד יש דברים שאפשר לעבוד עליהם.. אבל אם יש אהבה, ובמקרה הזה יש, ובכמויות, אני חושבת שאפשר להתגבר על הרוב. תזכורת קטנטנה לעצמי - לדבר איתו יותר על דברים שמפריעים לי, שום דבר לא יקרה אם הוא לא יסכים איתי, ואני צריכה לקלוט את זה. הוא רוצה שיהיה לי טוב, ולצאת מהפרנויות המפגרות האלה. ה"חוסר בתקשורת" הזה נובע אך ורק ממני. אז לתקן את זה. נושא שהציק לי המון מתחיל לדעוך, וזה טוב. מרגישה שינוי באוויר.. בכללי הרבה יותר טוב לי. הקשר הזה מתפתח ומתבגר עם הזמן. חשוב לי לשמור עליו ככה. ושלשנינו ימשיך להיות רק טוב, ושנאהב ככה בכל בוקר מחדש (איכ הקיטשיות). טפו טפו , חגגנו לא מזמן שנה.
מתאהבת בו כל יום מחדש. מאחלת לנו שרק ימשיך להישאר ככה. באמת טוב לי איתו. ויש כל כך הרבה דברים מקסימים שהוא עושה בשבילי וזה הכי לא מובן מאליו ופשוט.. אוח, איך שאני אוהבת אותו.
כיף לי. באמת שכיף. מבחינת חברים נשארתי עם המעגל הקבוע של היקירות שלי - ענבר, בלה, קרן והדר. אני אוהבת כל אחת ואחת מהן אהבת נפש עזה. באמת. הן מקסימות. וכיף לי שיש לי אותן. וגם הרבה מזל. רועי נשאר ידיד הנפש התאומה שלי, וגם עליו אני צריכה להגיד תודה. גם גלעדי ואני עדיין בקשר די טוב, וכשהוא ישתחרר (ממש אוטוטו) אני מקווה שניפגש לעיתים יותר קרובות. בלי קשר, אני ומאיה חזרנו להיות בקשר הדוק לאחרונה. בהתחלה זה קצת הפתיע אותי, אבל בסופו של דבר זה כן עושה לי טוב במידה מסוימת. זה רק מוכיח לי שהתגעגעתי אליה... ואולי השנה הזאת בלעדיה הייתה אפשרית אבל נחמד יותר שהיא באזור, כי וואלה, טוב לי איתה. מעבר לכל השטויות ושאר הדברים האחרים. אז אני מקווה שזה יישמר ככה. עד יולי אני תקועה עם הפסיכומטרי. מקווה לקבל ציון טוב. עבודה - מצאתי, אחראית משמרת בסופרפארם. כרגע אני בפגרת פסיכומטרי אבל כשזה יסתיים (חודשיים למנאייק) נצטרך להתחיל לטחון משמרות. נראה. אולי אני אחפש משו יותר מלהיב, אין לי מושג. כשייגמר הפסיכו אני מציבה לעצמי מטרה לעשות פאקינג רשיון כבר. ועוד דבר לעתיד הקרוב - להחליט מה אני רוצה ללמוד. להתעניין, לבדוק, לחקור. ולהחליט. ואז לעשות הכל בשביל לממש את זה. חברות - נשארתי עם ענבר יקירתי, הדר וקרן. בלה נמחקה, לא רוצה להיות בקשר איתה. כנ"ל לגבי מאיה. רועי ניתק את עצמו ממני. משהו שכנראה היה לטובה. גם עליו אני לא מתאבלת. אין סיבה להיפגע מאנשים שלא זורקים עלייך זין - וזהו. זו הגישה שלי. שמי שלא רוצה להיות איתי בקשר פשוט לא שווה את הדמעות שלי. מי שחשוב לי ואוהב אותי יודע איפה למצוא אותי.. וזה העיקר. מצאתי חברים חדשים בעבודה, יוני, לירן, רינת ולילך - And i fucking love them! איזה כיף שיש אנשים שמבינים את ההומור החולני שלי ואוהבים אותי גם כשאני פסיכית :) פסיכו - 643. עדיין באותה עבודה בסופרפארם. אחמ"שית. לא סובלת. היום ראיתי את המנהל החדש - לא מרושע כמו שחשבתי.. הוא אפילו אמר את השם שלי נכון וזו וואחד נקודת בונוס בשבילו. לימודים - הוחלט. מנהל עסקים ושיווק בבינתחומי. אני באמת צריכה אוטוטו להירשם
רשיון - אפעס. מטרה שתאלץ לחכות לפעם הבאה.. אז מה אני מאחלת לעצמי הלאה? כמו שנאמר. רישיון. ודי לדחות את הקץ! הגיע הזמן.
להירשם ללימודים, להתקבל, ללמוד כמו שצריך וליהנות מזה על הדרך. מקווה למצוא שם חברים חדשים גם... להמשיך לשמור על קשר עם האנשים החשובים בחיי. וללמוד שלא שווה להתעצבן מטפשותם של אנשים אחרים - כי זה פשוט לא שווה את זה. (וסתם צעקתי היום ובכיתי בגלל מישהי בעבודה וזה היה נורא מיותר.) זהו!

LimiMimi

New member
טפיחה על השכם, בחיי

- להיות עם מישהו (למרות שזה בתהליכים. ) - אותו אחד שזה בתהליכים, וול, זה קרה בסופו של דבר. ועכשיו יש אפילו משהו חדש. נייס בייבי. - למצוא שמלה יפה לנשף. מצאתי
- להצליח למצוא עבודה קבועה ורצינית בלוקבסטר
- להרוויח מעל 2000 שקל אני כבר מעל 10... - לטוס לחו"ל הייתי בקוס! - לסיים עם בגרויות סיימתי. - להשלים מתמטיקה - לגדל ציפורניים - להוריד 3 קילו ולהכנס לכושר - משמעת עצמית - להפסיק להתעצל - לעשות משהו נועז היו מספיק. - עוד סיפור לספר לנכדים. - הופעה טובה - רשיון יש! - המון בגדים - ללמוד לנגן הייתי בשיעור, מתחילה קצת להשתפשף - ללמוד ספרדית [הרשו לי לגחך P:] אני מבסוטה.. אני מתחילה ללמוד בקרוב
- קשר רציני וארוך - בושם חדש ותכשיטים - לאהוב ולהתגאות בגוף שלי (משהו מינימליסטי, החל מלהשתזף ולהרזות ואשכרה ללכת עם בקיני!) - לסיים בגרויות בלי נכשלים - לתקן בגרויות לא טובות (מתמטיקה וכו') - לעשות משהו עם השיער - לשנות את החדר - לעשות שינוי גדול. במשהו.

Fragile rose

New member
בלע

מה שהיה לפני חצי שנה -לאהוב
אבל לא להרבה זמן. זה היה פשוט קצר מדי -ללמוד נהיגה, ראבק
-חופש
מה אני רוצה להשיג בחצי שנה הקרובה? - עבודה נורמלית ומבוססת סוף סוף - ללמוד נהיגה סעמק ערס - להרשם כבר ללימודים
- וכמה שזה עצוב ונואש אבל כן, שוב אהבה. ושלא יברח הפעם

למעלה