"ממחר,אולי מחר,אני אשתנה..."

use your guns

New member
פפפחחחחח

#להשתפר בלימודים, כי הם טובים והכל. אבל עדיין לא מעולים. ואני רוצה תעודת בגרות מעולה.
התחלתי אחלה. #לטוס בקיץ לחו"ל עם הבנות
#לעשות תאוריה כבר ולתחיל נהיגה (יהיה לי 17 בסוף אוקטובר!)
בשלבי סיום #להרזות 15 קילו
הורדי 6 ועליתי אותם בחזרה. #אחרי שאני ארזה לשנכע את ההורים לעגיל בתבור (לא שהם יסכימו,אבל לפחות לנסות!)
כבר לא בא לי #צו ראשון!! פרופיל 97 ולהשקיע במבחנים
פרופיל 97, השקעתי במחנים, חשבתיש הלך טוב..אבל לא. #לשכנע את המשפחה להיות ספונטנים ולטוס לחו"ל כלללל המשפחה המורחבת (לזכר הטיול בכריתים)
#למצוא עבודה ולעבוד קצת ולעשות כסף (אם ישאר אז להפקיד קצת בבנק)
זה נראה לי הדבר הכי משמח! אשכרה עבדתי במקום שעושים כנסים ועשיתי איזה 2500 שם! ועוד בייביסיטר ושטויות כאלו. #לשפץ את החדר
שיניתי אותו קצת, אבל לא כמו שציפיתי. צבע, מיקום דברים,ספרייה חדשה #לשכנע את ההורים לקנות לי פג'רו קינג קצרה (חחחח הסיכויים אפסיים אבל למה לא לחיות עם האשליה? )
אני גם לא רוצה כבר..חחחחח הפג'רו החדשה הכי יפה! [לא קינג] #חבררררר
אני מתחילה לחשוב שגם בחיים לא יהיה לי #לא להסתפר.

ThE uVa

New member
הממ.../images/Emo60.gif

של לפני חצי שנה: לעבור לבצפר הדמוקרטי ולהיות מרוצה. -
חלקית. עברתי. מרוצה..? נתון לויכוח. לא לאבד קשר עם החברים הישנים שלי.
למצוא גם חברים חדשים.
-סוג של. לא משהו לנצח, אבל בהחלט אנשים להעביר איתם את הזמן. להשתחרר ממחשבות לא מועילות.
מה פתאום. לקחת קורס/ים באוניברסיטה הפתוחה, אם יצא.
לא יצא.. לראות מלא סרטים.
האמת שאפילו מעט. לקרוא מלא ספרים.
כמות מביכה. לנקות ולסדר את החדר.
פעם אחת בחצי שנה הזאת, הספיק להתבלגן. ללמוד לתפור.
לא באמת. לעשות דברים מגניבים בפימו.
ממש טיפה. לא לפחד לצייר על קנבס.
מפחדת. ובצדק. לא לפחד.
להתחיל לכתוב את כל הרעיונות, ומי יודע, אולי להתחיל להרכיב מזה סיפור אמיתי.
התחלתי, ונטשתי. לפגוש את הבחור בקיץ ולהשתחרר רשמית.
, פגשתי, לא קרובה ללהשתחרר. לתרגם את הספר the teenage liberation handbook עם אח שלי.
לנסוע לאנשהוא.
הייתי בפריז. לסדר קצת את החיים שלי.
לא וכמובן: להביא את המהפכה.
אפילו לא קרוב. לחצי שנה הקרובה? בלע. -ללמוד לנהוג [האמת שבדיוק חמישה חודשים מהיום אני יכולה לעשות טסט.] -לרדת את ה7 קילו שהעלתי מאז הפרישה [קשה להתנתק מהרגלים ישנים..] -ללמוד לבשל אוכל טבעוני טעים. -למצוא מקום שטוב לי בו. -להיות מלכת-עולם בכינור. -להפסיק להיות כושלת. -לשכוח מבחור אחד. למרות שמזה לא בא לי. -להבין מה אני רוצה. לפחות חלקית.

Berliner Mauer

New member
וואלה?

גם אני לומדת שם. כלומר, לא השנה, אבל בשנתיים האחרונות וגם באלו הבאות, כנראה. מי החונך שלך?

ThE uVa

New member
מגניב :]../images/Emo60.gif

ורונית בן-גור היא החונכת שלי.. באיזה כיתה את..? ולמה את לא שם השנה?

Berliner Mauer

New member
רונית חמודה ממש ../images/Emo13.gif

אני בכיתה י'... גרה בארצות הברית השנה, חוזרת בשנה הבאה.

mkarin

New member
יאללה

תיאוריה + רישיון
עשיתי ובכיף :] מישהו שיאהב, ושאני אוהב בחזרה -
נופ. לא לגשת לבגרויות חורף ><
אני ניגשת ל-05. לא ממש צריכה, אבל אין לי מה להפסיד לרזות -
ירדתי משהו כמו 7 קילו, ועליתי אותם, וירדתי חלק. בקיצור, לא. פסיכומטרי טוב -
טוב זה סובייקטיבי. יש אנשים שהיו מאושרים עם הציון שלי, אני פשוט.. לא. להמשיך בערבית -
המשכתי. לא יודעת אם זה טוב, אבל נכון לעכשיו אני ממשיכה. להמשיך ב-5 יח"ל מתמטיקה -
כנ"ל. חברות עשו לי יום הולדת נחמד :] -
היה מאוד כיפי. אסרטיביות. -
חלקית. אז ככה, לחצי שנה הבאה- לרזות, אבל באמת. אסרטיביות. ביטחון. אהבה. ציונים טובים. קלילות. להבין מה אני רוצה מהחיים שלי.

s h a r o n 7

New member
../images/Emo126.gif

- להפסיק לעשן - להוריד לפחות 5 ק"ג - להצליח במתמטיקה - לנסוע למקסיקו - לחזור לקשר של פעם עם ה BF - לעבור תהליך משמעותי עם החניכות ולצאת מסופקת בסופשנה - חיסון צוואר הרחם - להשתכר - להתנשק - להסתפר - להמשיך לעבוד ולהרוויח כסף - לצבוע את החדר ולצייר טייינקבל(?) - לעבור בשלום את הבגרות בהיסטוריה, מתמטיקה 001, צרפתיייייית ולשון - לעלות ל4 יחידות - טראגוס(??)

טוב../images/Emo119.gif

*לפתח כבר תמונות שרציתי לפתח מזמן *להתגייס [ולעבור הכל בצורה הכי טובה שיש] *לעבור טסט *לעבור תקופת מלווה *להגיע ל10 אלף שמורים בצד *פלאפון חדש *מצלמה טובה יותר *להצליח להתגבר עליה *להרגיש טוב עם עצמי לחלוטין *סוף להתקפים לא עולים לי עוד. אולי אח"כ...

Mrs big

New member
קנית לי כרטיס טיסה

- להתמיד בחד"כ. באמת אבל.
- לנסות יוגה.
- לנסות פילאטיס.
- למצוא עבודה ולהמשיך בה גם לאורך י"ב. אבל לא על חשבון לימודים. (או לחילופין, פשוט להיות שלמה עם המצב הכלכלי שלי)
- לקבל ציון ממש טוב בפסיכומטרי.
- לא לנתק קשרים עם אנשים. אולי אפילו להביא לחידושם של כמה.
- לאכול מסודר. אולי אפילו לשבת עם דיאטנית על תפריט שלא יכלול דברים שגורמים לי כאבי בטן תמידיים.
- להיות החלטית יותר.
- להיות פחדנית פחות.
- להפסיק להרוס לעצמי את הרגליים, לעזאזל! זה יהיה בלתי הפיך בשלב מסוים, אם לא עכשיו.
- לדאוג יותר לאסתטיקה של הגוף שלי. בשבילי.
- לעשות משהו (טוב) עם השיער שלי.
- לקרוא הרבה ולהרחיב אופקים.
- ללמוד לתפור וליישם את זה.
- לקבל ציונים טובים באופן כללי.
- להתחיל ללמוד נהיגה.
- לעבור תאוריה.
- להיגמל משולה המוקשים.
- להכיר אנשים חדשים. איכותיים.
- להיות הרבה פחות אובר שרינג.
על אף שהצלחתי באופן זמני. עד העונג הבא. - להציג את עצמי כבן אדם פחות מיני.
לחצי שנה הבאה - כל מה שמסומן למעלה באיקס או גם באיקס. + להתמודד היטב עם הגיוס של נועה. להצליח בבגרויות שאעשה עד אז. למתן את כמויות האוכל שאני דוחסת. למתן את ההוצאות שלי. להיות במצב טוב/בשום מצב עם משה. לא להיפגע מהחדש. יום הולדת נהדר. להצטלם עם השמלה הלבנה. להוציא את הדרכון החדש. להתחיל קורס אנגלית.

the mush

New member
עשיתי מלא../images/Emo70.gif איזה אושר../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

- לעבוד [לא|| אבל לא כזה נורא, למדתי לרצות פחות.....] - למצוא את עצמי בין כל הקבוצות שאני מסתובב איתם [
] - להנות מהאהבה כלפי. [
] - להחליף פלאפון[
] - להרזות [בערך. הכי הרזתי, אחרתי שעליתי.
נגיד ש.] - להשתזף[
] - להוציא כבר תעודת זהות. [
] - עוד הופעות של אביב, והופעות בכללי. [
] - להביא את שחר לסדנא.[
] - להחליט סופסוף מה אני עושה עם החברות מהצפון. [
] - קורס צילום [
] - לאהוב את הגרעין שלי [הלוואי!!!!!!!!111] [
] - להתגבש יותר בתור שכבה [גם קינית וגם ארצית.]
אושראושראושר. לחצי שנה הבאה- - לחתום על ש"ש - להוציא תעודת בגרות מלאה - ללמוד לאהוב את השיכבה שלי בביתספר - למצוא אהבה אמיתית - להכפיל את מספר החניכים בקבוצה - להוריד ממני "משקל" [פסיכולוגית.......] - לעשות משהו נורמלי ונוח עם השיער - לעבוד? - להפסיק לעשן בהצלחה לי.

Oo The Gush Oo

New member
עשיתי הכל.

איזה משעממת אני חח א6ין כוח להעתיק, סתם שאיפות מעפנות

וואו, מוזר לי לדעת שחלק מזה התגשם

אני מקווה שעוד חצי שנה מעכשיו יהיה לי טוב, שימי שבת(לא הנוכחי, עכשיו דווקא סבבה) יעברו בכיף, ולא בבכי כי אני יודעת איך הולכים לעבור השבוע/השבועיים הבאים. אני מקווה שאני סוף סוף אבין ואפנים למה בכלל כל זה חשוב, ואצליח להיזכר בכל התחושות שלי לפני גיוס, בתקווה הגדולה שהייתה לי, באופטימיות. שאצליח לחיות עם אנשים כמו שצריך, בלי להתחרפן כמה ימים אחרי זה..."
- עדיין קשה לי עם אנשים ועם השבתות... "שאשאר בקורס, בלי יותר מדי פחדים מכישלון, שלא לדבר על פחדים עצומים ממבחנים. ששלושת החודשים הללו יעברו מהר, שהימים יטוסו בהנאה... שאספיק לישון קצת יותר מעכשיו, לפחות בקצת. :< שביום השיבוץ שלי, אהיה הכי מאושרת בעולם... ועוד יותר מאושרת כשאגיע למקום ואראה שהכל בסדר."
, בגדול. סיימתי את הקורס בהצטיינות(ממוצע 96), וביום השיבוץ קיבלתי את אחד השיבוצים היותר טובים. "שאהיה שלמה עם עצמי, במיוחד במדים המכוערים האלה. שאולי יהיו לי את הכוחות הנפשיים להיות כמו שהייתי בחופש הגדול הקודם, ולרזות קצת. אני לא רוצה לתלות יותר מדי תקווה, רק מקווה שיהיה בסדר מהבחינה הזו."
... "שהבריאות שלי קצת תשתפר, שאצליח לעשות משהו עם האנמיה והעייפות הזו... שמעט הספורט שאני עושה עכשיו קצת יעשה הבדל, אולי הגיע הזמן." ספורט אני כבר לא עושה, אבל אין אנמיה יותר, אז...
? "שסוף-סוף ייגמרו הסטוצים האלה, שמשהו בראש שלי ישתנה ואני אצליח להבין שאני מסוגלת ליותר ולהביע רגשות כמו שהבעתי פעם, לפני שהבנתי שזה עושה לצד השני רק רע. מצד אחד אין שום רע בסטוצים האלה, ואני כבר בסדר איתם, אבל... לא יודעת... כבר עבר כל כך הרבה זמן, ולפעמים אני מכירה בנים שכן הייתי רוצה איתם משהו, כמו ההוא(ואני גם מקווה שאשכרה אזכור מי ההוא, כי יש יותר מדי.) אז באותה ההזדמנות, אני מקווה שעוד חצי שנה אקרא את זה בידיעה שכן קרה משהו, כי הכימיה ביננו הכי טובה וכיפית בעולם... מצידי רק לנשק אותו וזה יעשה לי טוב." אז אני עדיין זוכרת מי זה ההוא, ובסוף לא קרה משהו, אבל ביום סיום הקורס היה מתח מטורף... בשבועות הקרובים הוא כנראה יבוא לבסיס שלי. בכל מקרה, הסטוצים נגמרו, אז...
אני אכתוב מאוחר יותר את השאר...

השאר

אני מקווה שעוד חצי שנה מעכשיו אני אצליח להיות רגישה פחות. מאז שהגעתי לבסיס החדש פשוט נהייתי מאגר דמעות בלתי נדלה. כן, אני יודעת שסך הכל טוב לי שם, אבל פתאום אני כמו אישה בהריון שכל דבר קטן משנה לה. אתמול רבתי עם אחד הקצינים על משהו, היום רבתי עם הפרמדיק הדוחה... אני מקווה שעוד חצי שנה אצליח להסתדר יותר עם אנשים. עד שהגעתי לצבא לא הבנתי עד כמה אני בנאדם קשה ועד כמה אני נותנת מעצמי. אז כולי תקווה שבעוד חצי שנה אשכרה ישארו אנשים שאני אצליח להתחבר אליהם ולא אריב עם מרביתם, עם כמה שזה... אני מקווה שעוד חצי שנה מעכשיו, אם אקרא, אני אהיה בקורס קצינים ואצליח שם, או לחילופין אבין סופית שזה לא משהו שמתאים לי. היום המדריך השני טען שזה לא, כי אין לי מספיק מוטיבציה, בלה בלה. לא נראה לי שיש קשר, אבל... ואם זה לא שם, אז שאהיה במקום שטוב לי בו שאסיים את כל טיפולי השיניים ואולי אפילו להתחיל טיפול פסיכולוגי. אבל על מי אני עובדת

מוטיבציה ויציאה לקק"צ

מאוד קשורה למוטיבציה.. אני אומנם יצאתי עם מחסור מטורף במוטיבציה, אבל המחסור התמלא עם השבוע הראשון בהכנה.. את רוצה? את תצאי.. רק תרצי את זה מספיק. והוא לא דוחה, די!!

זה בדיוק מה שאני חושבת

הוא איכשהו קישר את המוטיבציה שלי למה שקרה מאז שהגעתי לבסיס, וזה כל כך לא נכון. כשאתה נמצא בענף אחד עם 14 קצינים ובכלל בעמדת מיעוט, זה מוציא את המיץ... יש כל מיני קטעים קטנים שפשוט מחרפנים אותי. אתמול אחד הקצינים, טמבל רציני, אמר לי שיש דברים "מעבר להבנתי" רק כי רציתי להדפיס 5 דפים לקלסר של דוח 1, והוא לא הסכים. והוא דוחה ושוויצר ברמות על את צריכה לעבוד איתו כדי לראות את זה. :\

יש אנשים [קצינים בעיקר]

פלצנים בעולם הזה אל תתני להם להסיט אותך מהמטרה שלך אם את אכן רוצה להיות קצינה..

למעלה