"ממחר,אולי מחר,אני אשתנה..."

Magic Melody

New member
אוי גאד, שכחתי מזה לגמרי!! ../images/Emo3.gif

להתקבל לתפקיד טוב בצה"ל.
התקבלתי להיות מאבחנת פסיכוטכנית, ועוד שבועיים וחצי הגיוס. לשקול 50-52
כצפוי לא ירדתי ולו קילו
להיות שנה עם ניב [1.11.07] + באושר.
היינו יחד 9 חודשים ופרשנו. ללמוד לחיות בלי משפחה
יותר לכיוון החיובי. זה תהליך ארוך. לעבוד
עבדתי חודשיים בתור מזכירה במרפאת פוריות בהדסה עין כרם. היה משעשע. ראיתי זרעים במיקרוסקופ. לאהוב את החיים שלי.
באופן כללי כן. יש תקופות קקה. להכיר לפחות 5 חברים חדשים.
הכרתי הרבה אנשים חדשים. רק שלושה נהייו חברים טובים שלי. לכתוב
חופרת לעצמי ביומן באופן קבוע. לחיות חיים פוריים ומגוונים.
לא הייתי קוראת להם כל כך פוריים ומגוונים. נחמדים פלוס מינוס. סה"כ אני מרוצה מעצמי. קראת?

Magic Melody

New member
ולחצי שנה הקרובה:

לעבור את הקורס של הצבא בהצלחה.
להיות מראיינת - התפקיד הכי נחשב בתוך אבחנה פסיכוטכנית.
למצוא חבר חדש [ונורמלי].
לרדת במשקל.
להפגש עם אבא יותר מפעם אחת בשבוע.
לצבוע מחדש את החדר.
לקרוא לפחות שלושה ספרים.
לעשות ספורט. בהצלחה לכולן!!

קצת איכזבתי אבל בקטנה

אמן אמן אמן שידחו לי את הגיוס לאוקטובר או משהו. אני מתגייסת ב17.7, ובכלל אני אמורה לעבור לגור בקליפורניה שוב...
קבלתי כאפה לפנים והתגייסתי כמו גדולה, לפני שבוע קבלתי רב"ט... משקל יעד 55. זה יתכן... זה אפשרי... כל עוד אנחנו כאן שרים עד לפני חודשיים בערך הייתי 56 וחצי וזה היה הכי קרוב לאושר, כרגע אני נחה על 61 אבל אשוב במהרה... לא להשבר. לא לתת יד ליזיזות עם האידיוט (מעניין אם אני אזכור מי זה בעוד חצי שנה ). חחחח גדול... מאז לא הייתי איתו, הוא עדיין שולח סמסים. אה נו, מן הסתם, להפסיק לכסוס את יד ימין ווהווהווו הפסקתי (כמעט תמיד.) לקרוא את "האח הגדול" ואת "1984" (או שזה אותו דבר אין לי מושג) שלילי חזק להפסיק לכתוב יומני אכילה, או לפחות לדעתש אפשר גם בלעדיהם...כתבתי שלשום. כותבת לפעמים. ללכת לים הרבהלפני הטירונות או אחרי הקורס
פפפ הייתי אולי פעמיים
לעשות את כל הבתי קפה באבן גבירול
תותחית על - אני כל כך בדרך הנכונה
לשישה חודשים הקרובים
לחזור ל55. אין שאלה בכלל
שאני איהנה בקבוצות בצבא כמו עם הקבוצה הראושנה (וזו ההזדמנות לשאול את כל השמיניסטיות שפה - אתן באות למיונים של שראל
תדרשו את זה
זה עוד שבועיים)
שילך טוב עם יאיא. בינתיים הכל נשמע טוב מדי
שיהיו לי חברות יותר קרובות ביחידה, קשה לי קצת עם הנתק הזה שאנחנו בקושי מדברות כי אחננו אף פעם לא ביחד
שאני אסע לאמא באפריל (היא גרה בחו"ל)
להיות עם יאיא גם עכשיו.
להעלות מלא מלא מלא שירים שווים לזון ולקנות מחבר לאוטו
להיות מאושרת

TiKi PooH

New member
לא רעעע :)

קולולולו > אקסטרני שיגועים- שיהיה טוב. להצליח, להפתח, לעשות את הבגרויות כמו שצריך.
- בקשר לבגרויות אני עוד לא יודעת, הן מתחילות אוטוטו. אבל סה"כ אני חושבת שאין יום שאני מתחרטת שעברתי לבי"ס שלי, טוב לי שיש לי עם מי דבר, טוב לי עם החברה, טוב להרגיש שיש מי שתומך אבל גם לא נכנס לוריד ושוחק אמביציה P: בקיצור די מצאתי את המקום שלי מהבחינה הזו, קצת מאוחר אמנם אבל ניחא. > לפתח צילום- כי אם יש משהו שבאמת חבל שלא עשיתי ( חוץ מהגניקולוג)- זה הסעיף הזה --
הייתי בקורס של פוקוס, התעניינתי, למדתי והתקדמתי. > לעבור על הצד הטוב ביותר את השטויות הצה"ליות של הצו הראשון ( אוטוטו) -
וויליס, אני מקווה שבאמת על הצד הטוב ביותר. לקב"ן לא שלחו אותי, הפרופיל שלי סביר (64), שאר הנתונים כנראה בסדר גמור. בינתיים פניתי לאן שהתאפשר בשביל לעשות חור בראש, גם מהצד שלי מבחוץ וגם עם עוד 1-2 שליחי שיר מתוך המערכת. ולפניי החור בראש שלחו לי זימונים למאבחנת פסיכוטכנית ולדוברות ומידע, אולי עוד יצא מזה משהו. > אם עם זיו- שיהיה איתו טוב וכייף ונוח, לפתח את האמון וההדדיות אם התנועה זורמת לכיוון הנכון, ליהנות מהקשר שלנו כמה שאפשר.
- אני חושבת שבפעם הראשונה בחיי, אם הייתי צריכה לכתוב תוספת להודעה הזו היא הייתה "לשמור טוב טוב על הקשר עם האישלי". ולא " אם עוד נהיה ביחד שיהיה טוב." כי זה פשוט נהדר, ומייצב ובונה וכייייייף, אעע פרץ אהבה רחגעיה. הדדיות ואמון בהחלט התפתחו בחצי שנה הזו, ו...אין, פשוט אין עליו. אין אדם שהייתי רוצה קרוב יותר. > עבודה- בעקרון מצאתי משהו לקיץ; שילך שם טוב ושיזרום חלק (ושיקחו אותי בכלל, בעצם). וכשזו תסתיים- למצוא משהו קבוע.
- על המשהו הקבוע החלטתי לוותר עד אחריי הבגרויות, אבל בקיץ עבדתי טוב מאוד וזרם חלק וכשהתפטרתי הבוסית כרעה לרגליי והתחננה שאשאר. והיא תתן לי קידום. ותתן לי עוד שקל לשעה. ואני אוכל לבוא מתי שבא לי. גם רק בסופי שבוע...וזה P: > להמשיך לקרוא הרבה. וללמוד על מה שמעניין ואת מה שמעניין. -
דפנטלי. לא הלכתי לקורס באוניברסיטה, אבל רק כי המרצים בשלהם > לכתוב! הרבה. -
הרבה בטוח לא כתבתי. פה ושם, כן. מצד שני עד כה לא ממש זכרתי שזה היה בגדר רצון עז או מטרה. > לנצל יותר את הגישה למוקדי תרבות ואמנות שיש לי פה. זה מעניין אותי ואני גרה קרוב-קרוב למרכז ההתרחשויות, אין סיבה לא להפוך את זה למשהו יותר אינטגרלי, בפרט כשעוד יש מי שנהנה ורוצה לפרגן לי את זה כספית (:) -
- טוב, כן ולא. עקרונית באמת ניצלתי את הגישה. אני הולכת לסיבובי גלריות לפחות פעם בשבוע- שבועיים עם המגמה, וחוץ מזה גם היינו ( עם סבתא, או עם זיו, או עם שניהם) בכמה מוזיאונים ותערוכות, ועם קובי ואבא/ זיו גם בלא מעט סרטים. אבל אני לא יודעת איזו פנטזיה פרועה הנחתה אותי לכתוב שיש מי שרוצה לפרגן לי את זה כספית. הסיבה היחידה שאירועים כמו הופעות, הצגות, מופעים, קונצרטים וחבריהם למוסף התרבות- לא זוכים לי ( לנו) לעתים תכופות מספיק- היא כמובן כלכלה במשבר > לעשות חיים.. פופ. -
וואלה, כן > להרגע קצת עם שוקולד. אני מוצאת את עצמי מפצה על תקופת התנזרות ארוכה מהחטא המתוק הזה ]];-
כן ולא? > להשתחרר מהתגיות שהמוצמדות פה. אני חושבת שמוצאת את עצמי משתדלת לעמוד ביותר מדי תגיות ש...אולי בהתחלה הדבקתי לי ואח"כ הסביבה הדביקה, ואולי הפוך.. זה קצת ביצה תרנגולת. בכל אופן אני צריכה לעזוב את זה. גם את החיוביות שעושות לי טוב- ולו רק בשל הנטייה לכפייתיות שפתחתי. לא רוצה להשתדל לעמוד בכל כך הרבה דברים, החופש קורא לי :) -
החפירות שלי עלולות להיות בלתי נסבלות קצת, אבל בגדול זה סעיף שהיה לי חשוב מאוד, והסתדר מצויין עם המעבר למקום חדש. אני חושבת שכן, סה"כ התנתקתי מהשלטים הגדולים שהתנוססו עליי. אני נותנת לעצמי הרבה יותר מקום להיות אני והרבה יותר לגיטימציה להבין שזה בסדר גמור. לא תמיד פשוט או מצליח ב100 אחוז, אבל לגמריי בדרך. > בכלל, להשתחרר גם נפשית. זה נחמד שפרקטית אני לא נונת לפחד לשתק אותי, הלאה.
- תמיד יש מה לשפר > לעבוד על הקשר עם אור? אני לא יודעת. מצד אחד- הפער בין החיים שלנו משגע אותי. בעיקר בימים האחרונים, בעיקר אתמול אולי. הוא היה פה ו.. בלעכס, זה טעוןמדי. בכל מקרה- זה אמנם פער מתבקש אבל כמה שאני רוצה שתהיה לי הזדמנות פעם ב... להדביק איתו קצת חורים, לדבר איתו, לחיות איתו.. מתגעגעת אליו. -
טוב, כצפוי, זה לא ממש עובד. הילד משרת במורן, בג'נין ועזה וכל המקומות שהייתי רוצה לשמוע עליהם בעיקר כשהוא יוצא משם והכל בסדר. זה אמנם היה תמים וחמוד לכתוב את זה ולקוות שכשייגמר לו הקורס יהיה לי קצת יותר אור, אבל זה בעיקר היה תמים וחמוד וזהו. אתן לו להעביר את הצבא שלו בנחת, אמשיך לקפוץ עליו בחיבוק דוב וצביטות לחי של דודה פולנייה כל 21 יום, אכבס לו את הבגדים ואשתול לו שוקולדים טעימים בתיק בשבת.. אבל התקשורת שלנו תמצא לעצמה עתים מתאימות יותר. > ועל הקשר עם סורין גם צריך לעבוד. בחודש האחרון לראשונה בחיי נמאס לי מהטינה הקטנה שמנחה, ונמאס לי מהקור, ו.. אני חושבת שאולי אני אפילו רוצה לאהוב אותו יותר משאני רוצה לקבל את קיומו. ( וואו, בא לי עכשיו על שיחה טובה עם סבתא) -
אני לא בקשר עם אימא, אז ממש לעבוד לשיפור הקשר עם בעלה זה פרוייקט רחוק שנות אור. נדמה לי שמאז שכתבתי את זה פה כמטרה, ראיתי אותו פחות מעשר פעמים. אין טינה שמנחה את היחסים בינינו, אין קור כשאני עוברת במטבח שלהם. אני אורחת בבית שלו ומתנהגת בהתאם, פשוט אין בינינו יחסים ברמה שאפשר לשאוף לשפר. > ממ ליצור.
> ולמכור עוגיות. פתאום נורא בא לי. זה יוצא יפה וזה מוכר, אז לחפש נסיבות שאפשר לשלב בהן עוגיות וללכת על זה >:
- אמנם בחצי שנה הזו מכרתי אוליי 4 סבבים, אבל גם אין לי סבלנות להרבה יותר מזה. מניחה שהבאה תהיה 14 בפברואר > לנצללל את החצי שנה הזאת טוב- טוב מכל הכיוונים שלה. > משאירה ברשימה להוציא רישיון,
> ההווו. וללכת לגניקולוג.
ועכשיו חוץ מהם דברים שהיו ברשימה הקודמת לרשימה הזו ואז עוד היה עליהם איקס: >חדר כושר, או לפחות הליכות או משהו. דייי להיות בטטה [: -
מתמידה יופיטופי, פתחתי כושר לא רע > אולי קעקוע מעל הקרסול-
יש לי קעקוע מקסים בצד הפנימי של השוק, אוטוטו חצי שנה.. אני מאוהבת בו לגמרי >לקחת גלולות-

לחצי שנה הבאה [את הקודם לא עשיתי]

- לעשות רישיון - לעבור דירה - לקנות עוד איזו עדשה ו\או פלאש חיצוני :) - לוהציא ציונים טובים - לקבל תפקיד צילומי בצבא - לרדת איזה 4-5 קילו - לסוע לאירופה - + לסוע לפולין -לחסוך כסף [והרבה] - ושטפוטפוטפו הכל ימשיך להיות כלכך טוב

אמ...

לא רשמתי שם הרבה דברים אבל השני דברים העיקריים שכתבתי שם, אכן קרו. מצאתי עבודה
. ואני ממשיכה ללמוד
:) הספרדית שכתבתי שם לא קרה
אולי יקרה מתישהו. חוץ מזה לא כתבתי כלום. ודברים שצריך לעשות (חח עד השרשור הבא
)? כרגע הדבר היחיד שעולה לי זה: -לחסוך כסף לטיול וללימודים. בתקווה שזה אכן יקרה
- לסדר את החדר(
)

אמ...

האמת שלא כתבתי שם הרבה דברים אבל מה שכתבתי שם אכן קרה... אכן מצאתי עבודה
ואני ממשיכה ללמוד
:) לגבי הספרדית, זה לא קרה
אולי זה יקרה מתישהו
דברים שצריך לעשות? האמת שלא עולה לי הרבה דברים.. אבל ננסה: -לחסוך כסף לטיול וללימודים (בתקווה שזה אכן יקרה
) - לסדר את החדר - להמשיך לעבוד וללמוד:)

תפוז טיפש!!!!!!!

אמ.. תמחקו את התגובה האחרונה שכתבתי. תתייחסו לראשונה ששלחתי

yaeli87

New member
לא עשיתי ../images/Emo4.gif נעשה עכשיו...

אני אשתנה...אממ בוא נראה. ה7 קילו המעצבנים האלה שלא רוצים לרדת ממני ב"ה ירדו!!! נעבור את הפסיכומטרי נעבוד ובאמת נחסוך לדרום אמריקה יהיה לי רישיון להסתפר לעשות החלקה כבר[!] להנות מהחיים לחייך כל היום

Summer moved on

New member
אני אוהבת../images/Emo9.gif

1.לעבור בהצלחה את כל הבגרויות. כולל את המועד ב' במת'.
2.לסיים את השנה הזו בהרגשה טובה, ובידיעה שמיציתי את רוב מה שרציתי למצות ממנה.
3.לעבוד בקייטנה ביולי, בלי להתלונן ולקטר. להינות מהילדים המקסימים שלי כמה שרק אפשר.
4.לרדת לאילת עם חברים.
5.לנסוע לכנרת עם חברים.
6.לנסוע לפולין. לחוות את המסע הזה בצורה הטובה ביותר.
7.לאזור אומץ ולהתחיל איתו. לגרום לו לדעת שאני רוצה.
8.להנות מהחופש הגדול האחרון שלי. לנצל אותו מכל הבחינות: לנסוע למקומות עם החברים, להיות בתל אביב המון המון, להיות בים המון המון, לבקר הרבה את המשפחה.
9.לרדת במשקל. שניים, שלושה קילוגרמים, לא יותר.
10.לשפר את היחסים עם אחותי.
11.צו ראשון.
12.אהבה-?-.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AnGeL DoLlY

New member
וואלה יפה לי

שנה שעברה עשיתי משהו אחד בלחץ הפעם היו לי יותר הספקים :] # לרזות. 7 קילו זה היעד.
לא בדיוק הצלחתי, אבל לטובתי אני יכולה להגיד שלא ממש שמנתי והצלחתי לשמור על גזרה פחות או יותר. אני עדיין מצפה להוריד לפחות 6. # שהטיסה לאנגליה באמת באמת תצא לפועל, ושאני אהנה הכיייייי בעולם!! וגם בפולין כמובן.
פולין בארבע מילים- ממצה, מדהים ונגמר מהר. ואנגליה מילה אחת- פחחחחחחח. :) כאילו באמת חשבתי שזה יצא לפועל. # להוציא מעל 95 בבגרות חורף של 003. ומעתה והלאה- רק ציונים טובים בשאלון 5!! דיי להתבטלות.
! הוצאתי 97 סופי ב03 והמקסימום שלי היה 99, אז סבבה. וב05 קיבלתי 80 סופי ואני מאמינה לשפר ליותר טוב החודש. # ואם כבר לימודים אז... להיות יותר טובה ממה שאני עכשיו. ולהצליח בבגרויות.
סיימתי את י"א עם בגרויות דיי מוצלחות (90 סופי בביולוגיה, 86 סופי בהיסטוריה ותנ"ך, ומתמטיקה הנ"ל), וגם עכשיו היו לי 2 עבודות ראשונות של 98 ככה שאני לא מתלוננת לבינתיים. טפו טפו. # לגשת לתיאוריה עוד חודשיים, להתחיל שיעורי נהיגה במאי.
. עברתי תאוריה ראשונה בחופש ואני בשיעור 22.
# אולי להתחיל לעבוד במקום חדש כי בא לי קצת גיוון.
עבדתי פה ושם בבייביסיטרים, בSPICES ליומיים, קצת במפעל, הרווחתי סבבה למרות שבעיקרון לא ממש נזדקקתי לעבודה פרט לחודש הראשון של השביתה. # להסתפר שוב מדורג, אולי לעשות משהו חדש בשיער. (אמה'לה בחיים לא נגעתי בו בצבע!! מפחיד אותי)
, הסתפרתי שוב ביומולדת 17, אבל לא עשיתי שום שינוי בצבע שלו. בינתיים אני גם לא מעוניינת, התגובות של האנשים על הצבע של השיער שלי רק מעלימות את המחשבה הזו שהייתה קיימת פעם. באמאשלי שיש לי צבע יפה! # הליקס נוסף/טראגוס.
. לא מרשים לי. צריך לעבוד על זה קצת. # לארגן מסיבה מטורפת ביומולדת 17 שלי, כי זה דבר שתמיד רציתי לעשות.
יותר נכון הייתי במסיבה כיפית בטינקרבל וגם נכנסתי חינם, לא ארגנתי אותה או משהו כזה. מקווה לעשות משהו כזה כשאני אחגוג 18.

וואי אני אוהבת שרשורים כאלה :)

לחצי השנה הקרובה:[וואי יש מלא!] -לצאת לקורס מסכם
-לעבור את הבגרויות עם ציונים טובים[מעל 75-80]
-חוץ מהיסטוריה... -לסיים י'
-להרוויח קצת כסף
-חבר ראשון
יעני..זה היה ליומיים...אז אני לא הכי מחשיבה..אבל עדיין
-להכיר אנשים חדשים[להיות חלק מחבורה]
-הכרתי אנשים חדשים..אבל לא הפכתי לחלק מחבורה..וזה טוב לפעמים. -להוציא 15 חניכים מהקבוצה שלי לצפונבורי
:| -לקבל איזשהו פרס בצפונבורי[אפילו בטיחות חח]
!!! [יום ספורט כיתות ו'] -להוציא יותר מ80 חניכים וחברי שכב"ג לצפונבורי
-סמינר קיץ
-סמינר פתי"ש
-פעולת סיכום חניכים
-פעולת סיכום שכב"ג
-לצאת מלאאאא
נראלי... -הדרכת ט'[בע"ה]
-להיות יותר פעילה במש"צים
-להתחיל לעשות קצת ספורט

Small talk

New member
וופי

לנוח (באמת)
חודשיים חופש + חודשיים שביתה נתנו לי יותר ממספיק זמן לנוח [לא שזה עוזר לי עכשיו]. לעבוד (אני כל כך יודעת שזה לא יקרה)
כל כך הייתי בטוחה שזה לא הולך לקרות
, בסוף מצאתי עבודה ועוד 2 מזדמנות [למרות שמהקבועה כנראה שאני אצטרך לעזוב] רשיון
לסיים עם הבגרויות של י"א
חבר
לאבד את הבתולין
להשתרלל קצת
כן ולא כזה, יותר לא מכן. להשתכר קצת
אבל ממש קצת. להיות שלמה עם עצמי
לרזות קצת
רזיתי הרבה,עליתי קצת,ירדתי קצת, לא יודעת מה הולך עם זה... להיפטר מהאקנה המעצבנת הזאת
לא נפטרתי אבל ירד משמעותית. ללכת לגניקולוג (אני צריכה ומתחמקת ומפחדת מזה המון זמן)
ג
האמת שדיברתי עם אמא וקבעתי תור, והתור עצמו מחר. שיסתדר לי דברים עם הצבא (שיהיה לי תפקיד בפוטנציאל שאני מרוצה ממנו)
עדיין לא החלטתי מה אני רוצה בכלל והזימון הראשון שלי רק ביום שני לא לפחד לסיים י"ב
להיפתח יותר
להמשיך בצעידהX| התעצלנתי בטירוף. עוד קצת בגדים יפים
לשנות קצת את החדר לפני הצבא קצת בנתיים, אני מקווה שיהיו עוד שינוים. לתופר יותר
להיות מאושרת
להנות יותר לא יודעת לבלות יותר
להיות יותר בים.V| נניח לחצי שנה הבאה אלינו לטובה אני אעשה אח"כ, אין לי כוח עכשיו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Small talk

New member
טוב לעוד חצי שנה

לרזות גלולות להיות קרובה לסיום בית ספר בהצלחה לצאת לנהוג לבד להתקב למי שקרוב ולהתרחק ממי שרחוק [ובעיקר עושה לי רע]. להתקרב לבנות מהישוב קצת חבר [?] וכמובן מה שבא יחד עם זה
[כל חצי שנה אני כותבת את זה וזה נהיה מעט פתטי]. להתקבל לאנשהו שטוב לי איתו למצוא תוכניות לתקופה בין התיכון לצבא שהעניין המשפחתי יסתיים להתחיל להיכנס לכושר לקראת הצבא לנסוע למסעדה לפחות פעם אחת עם חברה טובה להתקשר לחברים לפחות פעם אחת בשיא הספונטניות ולהגיד שיש לי אוטו אם רוצים להיפגש ללמוד עוד היסטוריה שמעניינת אותי לקנות מצלמה רצינית ללמוד להסתדר עם טמפונים לפני הצבא
למצוא עבודה רצינית יותר לחסוך כסף לקרוא יותר ספרים

RainbowL

New member
כתבתי דברים מפגרים

לרזות
לעשות משהו עם החדר
לעשות משהו עם היובש בידיים
משהו חדש בשיער
לקנות בגדים
אני תמיד רוצה עוד, זה מטומטם שרשמתי את זה בכלל... למצוא שמלה נחמדה כזאת
איך רציתי אז שמלה... להתלבש יותר מהר
לא לשים זין על אף אחד
להיות באמת באמת אני
להתנהג כמו שתמיד רציתי
להיות פתוחה יותר לאנשים חדשים
לזכור שה-כ-ל בידיים שלי ואני יכולה להשיג כמעט כל דבר
לא להתפדח בעצמי

Tin Doll

New member
לא חשבתי שאז כתבתי משהו

- לעשות שירות לאומי בבית חולים ולהנות מזה
:) - להיות מאושרת ושתהיה לי אהבה .. שלא נגמרת.
הייתה אבל תגמר.. - להשלים חלק מהבגרויות (004, חיבור, תנ"ך, E)
תכף, לאט לאט. - להוריד לפחות 5 קילו (במטרה להוריד 10...)
אבל למדתי לקבל את עצמי שזה טוב. - ללמוד נהיגה..?
היום קבעתי שיעור ראשון :) - למצוא חברות חדשות
לא בדיוק - להיות בקשר יותר טוב עם ההורים
יותר מלפני חצי שנה זה בטוח - שסבתא לא תמות

K a y a 1989

New member
נהנהנה

-לעבור לשון[מה הסיכויים..]-חה עברתי!כל כך גאה בעצמי. -לעבור חדר בנעורים ולסדר אותו יפה יפה-אמנם לא עברתי אבל השותפה עברה חדר ואת שלי סידרתי יפה יפה:). -אולי לפתח רגש-לא נגזים!.. -ואולי גם להתאהב בבחור-עוד יותר.. לא לא ולא -ואולי הוא גם יאהב אותי בחזרה,ופה אני מתחילה להגזים.-מה זה משנה אם מישהו יאהב אותי ואני לא אהב אותו?. -להנות מהחופש כמה שיותר-נהנתי לגמרי -בא לי נזם אבל אמא קטנונית,אבל צד שני אני בת 17 מי שם זין-כבר ממש לא בא לי -ואולי עוד כמה עגילים באוזניים מה יש לי 6 מתוכם 2 הליקסים בא לי עוד משהו אולי אינדסטריאל או משו.[אני פשוט מתה על הכאב הזה..] לא בא לי גם,אולי טראגוס. -להשתדל להנות מכל הקקי של ההכנות לחתונה.-היה כיף בסוף -לא לפרוש מבצפר באמת שאני על הסף.-אני עוד עובדת על זה בנתיים אני בבצפר אז זה כבר חיובי. -להנות בפולין למרות שאני עם כל המאוהבים בעצמם.-היה אדיר!!!. -לקנות/לקבל דיסקים -את האמת שלא יצא.. -לקנות בושם נוסף-קניתי.. בא לי עוד אחד. -להשתדל להיות אופטימית.אני בסדר לעבור תיאוריה-עברתי לעשות רישיון-בדרך בדרך בדרך!! לטפל בחצ'קונים המעצבנים-יותר טוב! אם אפשר כבר רעיון לשנת שירות ואם למצוא מקום אז בכלל נפלא-יהיה בסדר אני בתהליכים מתקדמים .. להתחיל להיות פחות קרה-אוהו.. אני בסדר ניראה לי ולחצי שנה הבאה לעבור רשיון לעבור את כל הבגרויות בלי נכשל. להסגר על השנת שירות כלשהי כבר במאה אחוז. אולי לעבוד קצת לפני הש"ש.. ובטח זה יגלוש קצת לשנה הבאה אבל לשמור על קשר עם האנשים כמה שאפשר. את האמת שחצי שנה זה די מעט..

OverSharing

New member
וואי, חלש!../images/Emo103.gif

לרדת עוד 3.5 ק"ג
, רק השמנתי בצורה דוחה. >מקום ראשון במחנה סופסוף!!!
איזה ראש חלווווווץ:) >שלא תכאב לי הבטן לעולם
>שוויץ. עדיף שעמרי יבוא איתי
>תורכיה עם הבנות? אני לא מאמינה שייצא לפועל.
>ניו-יורק או אמריקה אחר עם אבא:)
[היה מדריד אבל:)] [עד כאן זה בכלל חופש גדול:p] >לקבל מעל 90 בבגרות בפיזיקה
[5 סופי. 77 בבגרות] >להשאר בפיזיקה
>להיות סגורה על הבגרות שלי בצילום!!!
:) >להיות שלמה עם התפקיד שלי בשבט
>לא להפסיק לחייך לרגע!
/
>להיות חברה טובה
אני על הפנים בזמן האחרון >ספורט
>רשיון [עדיף טסט ראשון:p]
[שני אבל:)] >פרופיל 97!!!!1 [אם בכלל יהיה לי צו ראשון בחצי שנה הקרובה]
]: 64 >לקנות בגדים יפייפים:)
אין לי מה ללבוש:|

שיה7

New member
אני.

מלפני חצי שנה- 1. לרזות עוד שני קילו.
ואולי כבר העליתי אותם בחזרה. 2.קורס מדצים
היה הכי מדהים בעולם. 3.להבין סופסוף מה קורה איתו, ושיהיה לי כבר אומץ לעשות משהו בקשר לזה.
ישן, אבל הבנתי מה קורה. ידידים זה ה-דבר ? 4. הרבה בגדים חדשים..
נו.. 5. לסיים את השנה בטוב.
הכי טוב שיש. 6. להכיר מלא אנשים חדשים.
מד"צים, מסעחוף וכו'. 7. להשתזף.
חדשים: 1. להיכנס לכושר, בדחיפות. 2. לא להתייאש מההדרכה-זה ישתלם לי בסוף. 3. להפסיק לרצות את ההוא עם השיער. 4. למצוא מישהו חדש. 5. להמשיך ב5 יחידות במתמטיקה, עם ציונים סבירים. 6. לא להזניח את הלימודים. 7. להוריד איזה 2-3 קילו. 8. להתקבל למשלחת לדנמרק. 9. אופטימיות אופטימיות אופטימיות. 10. לא לשכוח להקדיש קצת זמן לעצמי מדי פעם. 11. להמשיך לכתוב בבלוג.

למעלה