ממליץ בחום לקרוא !

עדי פרג

New member
לי אין שום שיח עם פר ושלא ישלה עצמו.

סליחה שאינני בקיא בטרולים אבל אם מישהו רוצה לבדוק את דברי - הנה הטלפון של ויינשטיין יהודה :
050-2503074 - הוא דוקא כן מכיר את הסיפור של מלמד
(אף שאיננו בקי בפרטים שהביאו את מלמד לכפר האולימפי באותו לילה נורא)
ואל תשכחו למסור ד"ש לאשתו של יהודה - רחל...

doron62

New member
בלי להכנס לוויכול בנך לבן עדי פרג

יש משהו מאוד לא נעים בכתיבה שלך........לכתוב "זה שיש איזה ויינשטיין "

על משהו שאתה באמת לא מכיר והיה ספורטאי בנבחרת ישראל לאולימפידה.יש בזה משהו מזלז ומתנשא.

גם לכתוב אני לא מכיר את מלמד או אחותו.........מה זה בדיוק מוסיף.

קצת דקך ארץ כלפי אחרים בעקר מבוגרים ממך וכאלה שעשו כנראה משהו בחיים גם אם אתה לא ממש יודע מה אף פעם לא הזיק.

ובכלל אפשר לא להסכים אם משהו בלי להכנס להתנצחויות אן סוף ולביטויים שבתחום הרפואה או הפסיכולוגיה.

BentzWatchJudo

New member
מסכים עם כל מילה של דורון

אני החלטתי יותר לא להגיב לפר.
זה כנראה יגרום לי להתבטא הרבה פחות בפורום כי הוא משתלט על כל חלקה טובה בפורום בכתיבה שלא מכבדת בעיקר את עצמו אבל גם את יתר חברי בפורום.
אתמול אני סבלתי מזה ובכל יום אחר חבר פורום אחר סובל מההשתלחיות של הפר.
הגיע הזמן לשים לזה סוף לדעתי.

הערה ליתר חברי הפורום,
אני פחות נעלב מהפר והרבה יותר מזה שאף חבר פורום לא העיר לו על הדרך שבא הוא התבטא כלפי אתמול כמה וכמה פעמים וגם אחרי שבפעם הראשונה הגבתי בחיוך וניסיתי לא להיכנס לעימות.

doron62

New member
בנצי

קודם כל אני הגבתי עכשיו וזה בהחלט התיחס גם לדו שיח שלו איתך אתמו או בעבר.הגבתי כלפיו גם בעבר.וחוץ מזב לפעמים לו בא לי להגיב כדי לא להכנס איתו להתנצחיות מילוליות לא שאני מפחד פשוט נמאס מזה ולפעמים אן לי כוח לזה.........

אן שום צורך להעלב ממנו.........כי זה לא אתה זה הוא.

ועכשיו אני מחכה לאזו תגובה צינית/מזלזלת/מתנשאה.........

BentzWatchJudo

New member
תודה דורון

אני מעריך את זה שהגבת ובהחלט יכול להבין את ההמנעות שלך מלהגיב לפעמים כדי להמנע מהתנצחיות מילוליות איתו.

doron62

New member
חוץ מזה אני חייב להגיד......

שבעניין הויכוח אתמול .........מבחינת תוכן הדברים הסכמתי יותר עם העמדה המבקרת את חוסר הדיוק של ידיעות באתר אינטרנט ועיתונים
כולל התיחסות אישית למקרים ספציפים מאשר עם העמדה היותר מדי סלחנית (לטעמי) שלך.אבל בגלל המקום שאילו נסחף הדיון ממש לא בא לי להתערב......... ולכן נמנעתי מלהגיב.אבל באמת עדיף שתתעלם ממנו מאשר תפגע..........

אם יש משהו שאני שונא אבל באמת זה שחצנות והתנשאות.........קצת צניעות והנמכת טונים לא הזיקה אף פעם

BentzWatchJudo

New member
כשהתחלתי לכתוב בפורום הזה לפני שנה בערך...

היה לי רצון לפרסם מספר פעמים פוסטים על אי דיוקים בכתבות על ג'ודו. אולי אפילו פרסמתי, לא זוכר.
מאז יצא לי לפגוש את אורן וגם את אליסף באליפות ישראל בג'ודו בחנוכה, ראיתי כמה קשה העבודה שלהם ונהייתי הרבה יותר סלחני, לא כלפי אי הדיוק (זה עדיין מרגיז אותי), אלה כלפי העיתונאים שבד"כ לא הם אשמים באי הדיוק.
הבעיה שלי כאמור זה שמתמקדים בעיתונאי אחד והרי זה משהו כללי הרבה יותר, כולל השם של העיתונאי בכותרת ההודעות המשמיצות.
לי הרבה יותר מפריעה כתבות שמעוותות את הישגי הספורטאים, למשל על ההפסדים של גולן וטומי ביום שישי כתבו בידיעות שזה שרשרת כשלונות בלי להזכיר ששניהם הפסידו למדורגים 2 בתחרות ובלי להסביר שככה זה בג'ודו לפעמים מפסדים בסיבובים ראשונים ואם אתה מוכשר אתה גם לוקח מדליות מדי פעם.

עדי פרג

New member
למדתי דברים חדשים משניכם, דורון ובנצי, תודה

דבריו של בנצי בעניין עיוותים עיתונאיים בהחלט חשובים.
אולי גם עניין זה קשור לחוסר הצניעות המאפיין כל כך הרבה אנשים בארצנו - כולל חלק מהעיתונאים.
יש להם מיקלדת, יש להם עיתון ויאלל'ה, למה לעבוד קשה ולברר העובדות לעומק.
לאחר שהכרתי את עמיר פלג באופן אישי עלי לציין שהוא ההיפך הגמור - בודק כל דבר לעומק ומוכן לשמוע דעות מגוונות ובסוף להציג את האמת שלו, כפי שהגיע אליה אחרי עבודה עיתונאית רצינית.
והאבסורד הוא שדוקא בגלל זה יש עליו כל כך הרבה ביקורת... (כבר אמרנו -מדובר כאן בבעיה תרבותית שלצערי מאפיינת רבים בתוכנו).
אני משוכנע שיש עוד עיתונאים טובים והגונים במערכות הספורט (אחד מהם - אורי טלשיר בהארץ)
חבל שהם מיעוט נכחד.
ובהצלחה לג'ודו הישראלי גם היום!

למעלה